Mariupolyje dviguba "zakvaskė": ir samdiniai, ir nacistai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-04-11 02:19:00, skaitė 451, komentavo 33

Mariupolyje dviguba

Donecke, kol buvo svarstomas Okrainos ginkluotųjų pajėgų ir nacistinių batalionų elgesys Mariupolyje, milicija pripažino didelį jų atsparumą: pasmerkti pralaimėti, į nelaisvę pasiduoda daug lėčiau, nei norėtųsi.

Grupuotė, kaip buvo tvirtinama, siekė iki 10 tūkst. (buvo minima net 14 tūkst. žmonių). Ir visa tai reikėjo sutraiškyti.

Šiam momentui metu liko 3 tūkst.. O pasidavė per visą laiką tik apie 500. Tai yra, mažiausiai neteko dviejų trečdalių sudėties, bet vis tiek priešinasi.

Beprecedentiniai rodikliai.

Ir štai tada atsiranda labai svarbus visko, kas vyksta, paaiškinimas.

Vakar Okrainos belaisvis vakar pranešė, kad Mariupolyje yra iki 200 ar net daugiau samdinių ir "specialistų".

Tai va taip va.

Jų yra ne penki ir ne 50. Jų yra maždaug batalionas. Tarp jų turbūt daug karininkų. Daugybė kariškių su įgaliojimais ir labai daug žinančių, net per daug

Mariupolyje iš principo negalėjo pasiduoti! Jie buvo pernelyg suvaržyti šios aplinkybės. Samdiniams į nelaisvę negalima niekaip.

Pirmiausia, tai yra galingiausias būdas Rusijai daryti informacinę ir derybinę įtaką toms šalims, kurioms atstovauja samdiniai.

Anatolijus Šarijus teisingai darė prielaidą: jei ten yra prancūzų, tai gali turėti įtakos net rinkimų rezultatams Prancūzijoje. Įsivaizduokite, o jei ten yra, tarkime, 50 prancūzų. Arba 100?! Ir visi jie "iškris" antrajame ture! Su vardais, pavardėmis ir tiesioginiais Prancūzijos vadovybės pavedimais, įsakymais!

Todėl ir skambinėjo Makronas kasdien Putinui. Svyla jam. Elementariausiu budu jis gali savo reitingus "užversti" per dieną. Buvo prezidentas – ir prezidento nėra.

Antra, samdiniai žino, kad Ženevos konvencija jiems netaikoma. Ir kad iš jų norėdami viską ištrauks. Jie tokio pripasakos apie Okrainos valdžią: užteks trims Niurnbergo tribunolams.

Todėl jie, kaip cementas, sutvirtino visą Okrainos grupuotę Mariupolyje.

Paprastai nacistiniai batalionai sutvirtina Okrainos ginkluotasias pajėgas. O štai dviguba "zakvaskė": ir samdiniai, ir nacistiniai batalionai visus sucementavo.

Čia bent tvirtumas.

Aišku, kad informacinis karas vis tiek vyktų savo ruožtu.

Tačiau tai taip pat yra ir absurdiškos kampanijos,  surengtos Bučoje, paaiškinimas: Zelenskis buvo skubinamas!

Reikia tik žiūrėti, "žurnalistai" iš kokių šalių ypač plačiai atstovavo ir labiausiai už kitus siautėjo. O vėliau rezultatą sutikrinti pagal samdinių tautybę.

Ir europietiškos spaudos laisvės kaina taps visiškai permatoma.

Jie kyla iš melo. Tai turi paaiškinimą.