Išlindo Kramatorsko yla iš maišo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-11 14:53:00, skaitė 628, komentavo 17

Išlindo Kramatorsko yla iš maišo

Atsirado naujų įrodymų apie Ukrainos dalyvavimą "Tochka-U" atakoje prieš Kramatorską.

"Mane jaudina Zelenskio atsparumas, ryžtas ir svetingumas. Iš Kijevo grįžtu su aiškiu darbų sąrašu. Šis karas bus laimėtas mūšio lauke. Papildomi 500 mln. eurų pervedami pilnu tempu. Ginklų tiekimas bus pritaikytas prie Ukrainos poreikių", - atsisveikindamas su V. Zelenskiu Kijeve sakė Europos diplomatijos vadovas Josepas Borrelis, kuris lankėsi Kijevo priemiestyje Bučoje kartu su Europos Komisijos vadove Ursula von der Leyen.

Daugelis jau atkreipė dėmesį į Borrellio ryžtą užbaigti konfliktą "mūšio lauke". Ir atkreipė dėmesį į tai, kad Europoje jie nenaudojo tokių žodžių nei apie Libiją, nei apie Iraką ar Siriją, nei net apie Afganistaną.

AVvXsEjPy5xJBeALI9wd_WH7NUwyjmoYs9b6-xPWrBgvI7QsqldYlFZNex7xpuH5iMuo6_mdI4oMSEAovltcH9R0cjJG5Re7qLJOOfufglG4iBW7zblIlxj1x9uVQbjanp9vqBWtRQIL9_AWlyTqjXlMRmo8HJMxoomeMyY9eakvF2M2D3UWOjeAtMmRu7XTjw=w548-h365

KP apžvalgininko A.Grišino žodžiais, dabar pagaliau tapo aišku, kad ES tikslas yra ne ekonominis bendradarbiavimas ir atvira visuomenė, o karas. ES paprasčiausiai tapo ekonominiu NATO priedėliu. O kruvinos Kijevo provokacijos privertė ES pagaliau oficialiai pripažinti save tokia. Esama tiesioginių įrodymų, kad provokacijos Bučoje ir Kramatorske, sukėlusios didžiulį rezonansą Vakaruose, yra Ukrainos kariškių darbas. Pavyzdžiui, buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip šie Ukrainos kariai rankomis ant virvių traukia vietinių gyventojų lavonus ant kelio Bučoje, kad atrodytų, jog jie tiesiog buvo nušauti važiuojant konvojui. Taip pat aišku, kodėl ankstesni NASA palydoviniai šios vietovės vaizdai buvo įslaptinti. Nes anksčiau kūnų paprasčiausiai nebuvo. Jie buvo atvežti ir išdėstyti taip, kaip turėjo būti vėliau.

AVvXsEh7-TkEHEB1trsoOS_gwKpdyaDveVg6stxSdGyIbXxgyedIq2G2fReHfr9gYCHpV7xziNu05YJBjFZUrho-21myuFWcMcnkTZtmODQR1UVpYHWTH--XWEfQAbqdnd63NxewekIFhTGbzSB6eUiLZMg5qSpWZrFIAx1METU9EAtYor6TOmXCHhWddUoUfg=w542-h341


2015 m. Donbaso milicijos netoli Alčevsko numušta Ukrainos raketa "Tochka-U" buvo beveik identiška raketai "Sh91565"

Taip pat paaiškėjo, kas galėjo būti mirusieji. Bučos gyventojai pasakojo, kad kovo 30 d. Rusijos kariškiams palikus gyvenvietę, nuo kovo 31 d. miestelyje vyko didelis reidas. Saugumo vadovaujamos "civiliais drabužiais apsirengusios" brigados (tos pačios Nacionalinio saugumo pajėgos dabar yra Ukrainos kariuomenės dalis) ėjo nuo durų prie durų ir atidarinėjo užrakintus butus. Jiems padėjo durų atidarymo specialistai ir vietinių darbininkų šaltkalviai. Keistu "sutapimu" būtent šie priverstiniai šaltkalviai buvo nužudyti, o jų lavonai iškloti pakelėse, kad sukeltų siaubą pasauliui.


Sh91566 - 2015 m. netoli Debalcevo numuštos ukrainiečių raketos numeris

Grišinas rašo: “Pasaulis pasibaisėjo - tik ne tuo, kuo turėjo pasibaisėti. Ne kraštutiniu Ukrainos valdžios cinizmu, ne begėdišku melu, kuriuo Zelenskis ir jo komanda bei patarėjai maitina visą planetą, o Rusijos kariuomenės "siaubingu žiaurumu". Kaip tik to norėjo Kijevas”.

Dabar jau įrodyta, kad smūgį Kramatorske sudavė Ukrainos raketa "Tochka-U". Užsienio žurnalistams, buvusiems smūgio stoties aikštėje vietoje, buvo leista fotografuoti raketą iš visų pusių. Ir staiga paaiškėjo, kad raketos serijiniai numeriai sutampa su tų "Tochka-U" numeriais, kuriuos Ukrainos kariuomenė anksčiau naudojo Donbase. Bent dviejų anksčiau virš Donbaso numuštų raketų numeriai buvo Sh91565 ir Sh91566, o ant Kramatorsko nukritusios "Tochka" - Sh91579. Jie buvo ne tik tos pačios serijos, bet ir tiekiami tam pačiam kariniam daliniui.

2015 m. Donbaso milicijos netoli Alčevsko numuštos ukrainietiškos raketos "Točka-U" numeris buvo beveik identiškas - Sh91565.

Gauti įrodymai, kad ukrainiečius žudo Ukraina. Tai normaliems žmonėms buvo aišku ir anksčiau, nuo tada, kai jie bandė nesėkmingą Ukrainos raketos "Buk-U" paleidimą į miestą laikyti sparnuotosios raketos paleidimu į daugiabučių kvartalą Kijeve. Tačiau Europa nenorėjo girdėti įrodymų, faktų ar logikos. Europa dabar su patologiniu malonumu baisisi naujomis klastotėmis apie "rusų žiaurumus", kurias Kijevas pristato kaip pyragus nuo surinkimo linijos.

Kiek melo galite pasakyti? Atrodo, kad tiek, kiek reikia.

P.S.

Ne taip senai JAV valstybės sekretorius Kolinas Pauelas Jungtinių Tautų Saugumo Taryboje kratė mėgintuvėlį su skalbimo milteliais, bet melavo, kad tai juodligės sporos, pagamintos Sadamo Huseino. Po to  amerikiečiai sunaikino Iraką. Vėliau buvo Serebrenicos feikai ir buvo bombarduojama Serbija. Šito barbarizmo padarinius mačiau pekeliui į Graikiją. Dar buvo Baltieji šalmai Sirijoje, kurie melavo apie "chemines atakas". Amerikiečiai, žinomi feikų meistrai, galėjo šių triukų pamokyti ir komiką Zelenskį.