Putinas teisus. Vilno denacifikacija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-04-13 03:10:00, skaitė 441, komentavo 6

Putinas teisus. Vilno denacifikacija

Nepriklausoma valstybė yra atsakomybė.

Azerbaidžaniečių kariai naikina senovinius armėnų antkapius.

Iš pradžių ukrainiečiai rytuose įvedė movą. Tada padarė perversmą ir užgrobė valdžią. Į valdžią pradėjo statyti tikrus ukrainiečius iš tikros Ukrainos Lvove ir Ivano-Frankovske. Donbassą pabandė paspausti jėga. Debalceve gavo atgal. Pradėjo keisti toponymus, naikinti paminklus ir kitaip naikinti rytų kultūrą prisidengdami desovietizacija. To nepakako. Pradėjo statyti amerikiečių bazes, treniruotis su lietuviais ir kitomis HATO padugnėmis, planuoti kaip užpulti rytus. Pradėjo skraidyti dronai-šnipai, dronai-žudikai, branduoliniai bombonešiai. Atsirado biologinius tyrimus amerikiečiams atliekantys infrastruktūros objektai. Ir galiausiai, Zelenskis prašneko apie branduolinį ginklą. Tokia Ukraina negali egzistuoti.

Lietuviai buvo geri CCCP kolaborantai. Gavo Vilno iš Stalino. Išsivertė toponymus kiekvienam vienkiemiui. Stalinas neprieštaravo. Iki tol buvusius toponymus sunaikino. Po 1990-tų įvedė lietuvių kalbą, persiokiojo nekalbančius. Pradėjo žemės reformą skraidindami sklypus iš Lietuvos į Vilno. Žada desovietizaciją. Žada griauti paminklus. Grasina uždrausti minėti ir rinktis per gegužės 9-tąją. Įstojo į HATO. Pradėjo skraidyti dronai-žudikai. Atsirado vokiečių ir amerikiečių nebazės. Prasidėjo rusų lėktuvų persiokiojimas.

Rasa Juknevičienė, signatarė, pediatrė:

O istorija tokia. Ji liko rusų okupuotoje Ukrainos dalyje. Nuėjo duonos. Eilėje nugirdo, kaip rusų kareiviams kažkas iš vietinių parodė - ji banderovka. Iki šiol nemaniau, kad reikia rodyti tuos baisius laiškus, kuriuos lietuviškai gaunu, nes landsbergistė. Bet tokie patys, neapykantos iškreiptais veidais susirinkę nušvilpti landsbergistų per Sausio 13 ir Vasario 16, taip pat mus užrodytų putino banditams, kaip užrodo ukrainietes... Tai nereiškia, kad bijau. Tiesiog putinizmą reikia nugalėti. Kad tie, kurie dabar tyli, nesulauktų progos užrodyti ant mūsų moterų ir mergaičių.

Galimai ne VU biologijos mokslų daktaras:

Ne tai kad valdžią mylėčiau, bet vistik - apie kokių ir kieno aistrų kaitinimą giesmė? Atmatų Rudaminoje, niekaip nesulaukiančių putlerio atėjimo? Okupantų paminklus griaut reikia pirmai progai pasitaikius. Debilėlius nuo smegenų skersvėjo gelbėt irgi neprošal.

Galvijas Ramanauskas:

Rusais tikėti negalima buvo anksčiau, negalima jais tikėti dabar ir dar labai ilgai, tikėti jais negalima bus ateity, nes tai yra visuomenė, kuri serga tuo, kad jos smegenyse gaminasi blogi chemikalai. Ta prasme, visa visuomenė yra nežmoniškai dideli palaikymai KGBistinio bandito Putino, jo politikos. Yra labai didelis palaikymas agresyvių karų, kuriuos  kariauja Rusija už savo teritorijos. Ta visuomenė yra mušta korta. Tai yra karo ištroškę pasiutę šunys. As neperlenkiu nei kiek. Ir kai sako naivūs žmonės, kurie sako čia ne rusai kalti, čia Putinas kaltas - Putinas yra tik pasekmė. Priežastis yra ta visuomene, kuri ta Putiną renka ir toleruoja jį ilgus metus. Taip, kad tikėt, atsakant į tavo klausimą, tikėt tuo ka jie sako reikia būti gerai išgėrus, bet ir tai geriau nereikia. Tai yra siaubinga padermė...

Man atrodo žmonių, kurie dziaugėsi V16 buvo daugiau, negu tų, kurie norėjo kažkodėl tą šventę sugadinti. Aš nekalbu apie lekstucius, janutienes, tai yra, tai yra kita padermė, tai yra kita gyvybės forma. Mano akimis žiūrint, tai yra galvijai.

Putinas teisus. Vilno reikia denacifikuoti.