František Stankevič: ​Kaip įvesti naująją pasaulio tvarką, jeigu jos įvedimui priešinasi visas pasaulis?

Autorius: František Stankevič Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-16 01:19:00, skaitė 405, komentavo 2

František Stankevič: ​Kaip įvesti naująją pasaulio tvarką, jeigu jos įvedimui priešinasi visas pasaulis?

Kaip įvesti naująją pasaulio tvarką, jeigu jos įvedimui priešinasi ir priešinsis visas pasaulis, visi sveikai mąstantys realią grėsmę suvokiantys žmonės? Ogi labai paprasta.

Deivido Rokfelerio žodžiai šia tema skambėjo taip: "Reikalinga globali, pilnai kontroliuojama pasaulio krizė, kad būtų įvesta "Nauja Pasaulio Tvarka"" (ši tvarka tai Totalitarizmas, visiška kiekvieno vergo (buvusio žmogumi) kiekvienos jo gyvenimo srities - kontrolė). 

Reikia tik kelių žingsnių tai įgyvendinti: 

1 žingsnis buvo plandemija. 

2 žingsnis globali maisto krizė. 

Visas pasaulis per plandemiją buvo dar giliau paskandintas skolose. Infliaciją matome sparčiai augančią. Pasekmės gamtai, žmonijai bei kiekvienam asmeniškai didžiulės. Tai buvo eksperimentas, patikra, kaip žemai gali pulti žmogus, kaip žemai jį galima palenkti. Atliktas žmogiškumo bei intelekto tikrinimas. Pratinimas prie paklusnumo. 

Ateinanti maisto krizė išmarins daugybę gyvybių. O žmonių pilnas priklausomumas nuo sistemos parklupdys ant kelių ir privers paklūsti ir priimti naujas žaidimo sąlygas. Apie Afrikos šalis skaudu net pagalvoti, kas jų laukia artimiausiu metu. Bet, svarbiausia, esant bet kokiems neramumams pasaulyje, o ypač rudžiulių sukrėtimų metu, galima įgyvendinti ką tik nori, įvedinėti bet kokius įstatymus, projektus, ribojimus, kelti reikalavimus ir, žinoma, pats laikas "Naujajai Pasaulio Tvarkai". 

Alkanas, išsigandęs, pavargęs žmogus – paklusnus, priims bet kokią jam siūlomą "pagalbą". (Pažiūrėkim, kas vyksta su Kinijos žmonėmis šiuo metu. O juk tai buvo daroma pa žingsniui. Neskubant.) 

Maitinanti ranka - valdanti ranka. Žmonės buvo suvaromi į miestus ne tam, kad sukurti jiems saugias gyvenimo sąlygas. Ūkis žlugdomas ne tam, kad užtikrinti maisto nepriklausomybę ir saugumą. Medicina žlugdoma ne tam, kad žmonės būtų sveiki, o ugdymas žlugdomas ne tam, kad vaikai būtų protingi, objektyvūs, kritiškai mąstantys ir pilnai išsivystę.

Šis žaidimas su kiekviena diena vis daugiau tampa pastebimas net didžiausiam skeptikui. Visi šalies vadovai yra kuruojami iš vieno centro. Visi jie žaidžia pagal tas pačias žaidimo taisykles. Jeigu būtų jaučiama bent viena visiškai laisva ideologija, pvz., Europos, Amerikos, Kinijos ar Rusijos, viskas skirtųsi kardinaliai. O taip visur pastebima viena politika. Pvz., Rusija, jeigu ji būtų ne po globalistų padu, būtų kone viena progresyviausių, stipriausių bei pažangiausių šalių pasaulyje. Bet ką ji turi dabar - tai visiškai sužlugdyta ekonomika, medicina, sužlugdytas ūkis, mokslas, ugdymas ir t.t. Matosi tos pačios rankos veikiančios visame pasaulyje įtaka. Šalis, kuri pagal gamtinius išteklius yra pati turtingiausia pasaulyje, yra vos ne vargingiausia iš visų, ir, be to, kažkodėl turinti didžiules šalies skolas.

Viskas buvo daroma palaipsniui. Žlugdyti ūkį, mediciną, mokslą, griauti sveiką ideologiją, kultūrą, žmogiškumą tam, kad žmonės būtų ant tiek nubukinti, kad jie galėtų „suvalgytų“ viską, kas jiems bus padėta ant lėkštutės. Jie tapo ant tiek išdresuoti aklai tikėti melu, kad dabar jau puola tuos, kurie skleidžia tiesą. Ši naujai išdresuota žmonių rasė be skrupulų pati užsidarys namuose, vykdys bet kokius nepagrįstus, beprasmius, nelegalius, kvailus įsakymus, reikalavimus, rekomendacijas.

Rusijos, Ukrainos, Europos kaip ir viso likusio pasaulio gyventojai yra po tuo pačiu sunaikinimo taikiniu. SSSR buvo sugriauta ne tam, kad joje buvusios ir iš jos išstojusios valstybės taptų laisvos. Būtų naivu tuo tikėti. Po vieną jas galima dar lengviau kontroliuoti, sukiršinti tarpusavyje, pasėti neapykantą tarp kaimyninių šalių, o prireikus ir užgrobti. Viena siūlą lengva suplėšyti, ko nepadarysi, pvz., su 30.

Mūsų, sąžiningų, tikrų, tiesos bei tikros laisvės ir nepriklausomybės trokštančių žmonių tikslas yra - kalbėti. Dalintis informacija, padėsiančia kitiems susivokti. Padėti pažvelgti kitu kampu. Pažadinti kritišką mąstymą, bei objektyviai pažvelgti į vykstančią netvarką.

Tiktai vienybė mus išgelbės nuo įsisiautėjusio globalizmo/kapitalizmo/totalitarizmo.