Asociacija “Petys už laisvę” kreipėsi į policiją, kad būtų nustatyti visi laukiniai

Autorius: Asociacija “Petys už laisvę” kreipėsi į policiją, kad būtų nustatyti visi laukiniai Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-28 19:07:00, skaitė 338, komentavo 5

Asociacija “Petys už laisvę” kreipėsi į policiją, kad būtų nustatyti visi laukiniai

2022-02-24 dienos pareiškimu kreipėmės į Generalinę prokuratūrą ir Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiąjį prokurorą, prašydami pradėti ikiteisminį tyrimą. Tiksliau išsiaiškinti, ar Seimo narys Jurgis Razma, teikdamas neteisėtus reikalavimus Generaliniam komisarui, galimai padarė nusikalstamas veikas. Gautame atsakyme, prokuroro nuomone, nepadarytos veikos, turinčios nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių.

O buvo taip, sausio tryliktos minėjime žmonės nušvilpė sisteminius valdovus. Tokią gėdą patyrę neliečiamieji nusprendė nebesižaisti su minia kroksininkų ir kreipėsi pagalbos į draugus milicininkus. Jurgis Razma davė zadanija generaliniam policijos komisarui R.Požėlai ir jis staiga pradejo 10 teisenų.

Balandžio pirmą vienas iš minios dalyvių gauna protokolą – už nusižengimą nustatytą ANK 488 STRAIPSIO 1 dalies. Bauda nuo 20 iki 80 eurų ir gali būti skiriamas draudimas lankytis viešose vietose vykstančiuose renginiuose nuo 1-12 mėnesių.

Jurgeli, o kodėl tau neužkliuvo per kitą mūsų valstybinę šventę, Kovo 11-osios minėjimą seimo salėje vykdomi nusikaltimai - baubimas, šaukimas, rėkimas ant gerbiamos signatarės Zitos Šličytės? Gal tiems laukiniams milicininkas irgi galėtų surašyti protokolus ir uždrausti lankytis viešuose renginiuose?

Daug triukšmo buvo ir vasario 16-osios šventėje prie balkonėlio. Bet juk garso kolonėlių neapkaltinsi chuliganizmu.

Šiandien asociacija “Petys už laisvę” kreipėsi į policiją, kad būtų nustatyti visi laukiniai.