Aidas Gedvilas: Pokyčių po pokyčių ministrė tiek prisivirė košės, kad svarstys apie atsistatydinimą...

Autorius: Aidas Gedvilas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-05-02 02:15:00, skaitė 326, komentavo 3

Aidas Gedvilas: Pokyčių po pokyčių ministrė tiek prisivirė košės, kad svarstys apie atsistatydinimą...

Tokia būtų antraštė, jei šiandien būtų balandžio 1-oji.

Prisipažinsiu, nesitikėjau tokio atsakymo, juk A. Armonaitės pasitikėjimas savimi visada veržiasi per kraštus.

O realybė tokia, kad savo atsakymu „Dviejų klausimų partijos pirmininkė“ A. Armonaitė eilinį kartą įtikino, kad nieko kito nemoka, kaip tik pasimetus nudelbti akis ir vengti atsakomybės, sumurmant „bele ką“ po nosim.

O jei rimčiau, tai Ekonomikos ir inovacijų ministerija kvietė į Lietuvą persikelti verslus, kurie patiria suvaržymus Baltarusijoje arba Rusijoje ir suskubo pasigirti, nors yra posakis „vaisius skiname rudenį“. Viešojoje erdvėje neseniai buvo skelbiama, kad prieš pusmetį Lietuvoje įsteigtai baltarusiško kapitalo bendrovei „Izovac Photonics“ buvo pervesti pinigai iš į sankcijas įtraukto Rusijos valstybinio koncerno „Rostec“ instituto, kuriančio karinę įrangą. Kiti faktai apie įmonių pritraukimą ir valdymą video siužete.

O tuo tarpu:

...Gegužės 15-ąją, kai nebuvo suteiktas leidimas Šeimos gynimo maršo renginiui Vingio parke, Katedros aikštėje išduotas leidimas organizacijos „Mamos už LGBTQ+ vaikus“ renginiui „Visos šeimos – svarbios“, o birželį Vilniuje numatomas penkias dienas truksiantis LGBT „Pride“ festivalis...

P.S. Jo, gerbiamieji, valdyti šalies inovacijas ir ekonomiką, tai ne leidimus pas R. Šimašių išiminėti...