Vytaras Radzevičius: rusai yra kruvinas dvokiantis šūdas

Autorius: Byla 45816 Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-12 02:17:00, skaitė 671, komentavo 55

Vytaras Radzevičius: rusai yra kruvinas dvokiantis šūdas

Bendrauti su jais bet kokiame lygyje yra rankų merkimas į kruviną, dvokiantį šūdą. Mūsų pusėje nieko jų neturi būti. NIEKO. Jokių degalinių, lazdelių, sporto, vizų, sunkvežimių, traukinių, kolaborantų ar sopranų. Nulis rusų pasaulio. Tik tokiame išgyvensime. À la guerre comme à la guerre. Kare kaip kare. Be sentimentų ir nuolaidžiavimų.

Vytaras sako, kad jie yra šūdas ir juos reikia naikinti. Bumblauskas - jie yra bydlo. Algis Galvijas Ramanauskas - jie yra pasiutę šunys. Vytautas Mėšlas Lianzbergas - jie yra mėšluota bezdžionė su granata rankoje, Tapin - jie yra orkai, voldemortai, kuriuos reikia medžioti. Tiek nuomonių jau pakanka, konsensusas pasiektas.

Turime žudyti rusakalbius.

2014 metais Lietuvoje buvo surengti mokymai, kurių metu buvo imituojamas žalių žmonių įsiveržimas į rusakalbius Lietuvos rajonus. Mokymų metu buvo žeminami vietiniai gyventojai, analizuojama jų reakcija ir pasirengimas mobilizuotis prieš lietuvių prievartą. Nefiksuota jokio pasipriešinimo. Tas pats, kai ARAS užpuolė airsofto pramogautojus Nemenczyne.

Rusakalbiai nepasiruošę mobilizuotis prieš lietuvių agresiją.

Visgi pilnavertis genocidas šiais laikais sunkiai įgyvendinamas. Tai būtų blogas viešumas lietuviams. Izraelis savo įkūrimo procese pasinaudojo teroru, kad išvalytų teritoriją nuo milijono palestiniečių. Tam nereguliarioms žydų karinėms pajėgoms reikėjo surengti keletą žudynių, buldozeriais sunaikinti keletą kaimų ir teroro išgąsdinti palestiniečiai patys pabėgo bijodami mirti. Tas pats prieš metus vyko su rohindžais. Tam Lietuvoje turime Šaulių sąjungą, kurios nariai jau anksčiau publikavo planą, kaip reikia neutralizuoti vatnikus. Tik taip išgyvensime. Kare kaip kare.