Asta Buitkutė, TELE2 Viešųjų ryšių vadovė: Dar 2013 m. švedų įmonė „Tele2" pardavė savo mobilaus ryšio verslą Rusijoje

Autorius: Asta Buitkutė Šaltinis: https://ekspertai.eu/dar-2013-... 2022-05-16 23:35:00, skaitė 203, komentavo 6

Asta Buitkutė, TELE2 Viešųjų ryšių vadovė: Dar 2013 m. švedų įmonė „Tele2

Asta Buitkutė, TELE2 Viešųjų ryšių vadovė

Gerbiamas Redaktoriau,

kreipiuosi į Jus dėl naujienų portale ekspertai.eu 2022 m. gegužės 15 d. paskelbto straipsnio „Šlykštus TELE2 akibrokštas Rusijoje – kaip tai spręs Lietuva?“.

UAB „Tele2“ nuomone, straipsnyje paskelbta informacija yra netiksli ir neteisinga, bei pažeidžianti UAB „Tele2“ reputaciją, tad noriu pateikti teisingą informaciją.

Dar 2013 m. švedų įmonė „Tele2" pardavė savo mobilaus ryšio verslą Rusijoje ir šiuo metu nei UAB „Tele2“, nei su ja susijusios Europoje veikiančios įmonės nėra nei korporatyviniais, nei verslo, nei finansiniais ryšiais susijusios su Rusijos įmone „T2 Mobail“, kuri Rusijoje naudoja prekių ženklą „Tele2“.

Švedų įmonė „Tele2" anksčiau paslaugas taip pat teikė Austrijoje, Kroatijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Kazachstane, Nyderlanduose, Norvegijoje, Rusijoje. Pastaraisiais metais bendrovė nusprendė savo dėmesį ir investicijas skirti Švedijos ir Baltijos šalių rinkoms, todėl iš minėtų šalių pasitraukė.

Nuo pat karo Ukrainoje pradžios UAB „Tele2“ bendradarbiauja su pagalbą ukrainiečiams teikiančiomis organizacijomis; jų atstovai žino, kad mes Rusijoje veiklos nevykdome ir Kremliaus režimo neremiame.

Manome, kad naujienų portalo ekspertai.eu skaitytojams svarbu žinoti teisingą bei tikslią informaciją, todėl prašome Jūsų pataisyti straipsnį bei jo pavadinimą ir nurodyti, kad Rusijoje „Tele2" ženklą naudojanti įmonė „T2 Mobile“ niekaip nėra susijusi su UAB „Tele2“, o nei UAB „Tele2“, nei švedų įmonė „Tele2“ jokio verslo Rusijoje neturi.

Jei Jums kils bet kokių su šia informacija susijusių klausimų, nedvejodamas kreipkitės.

Asta Buitkutė, TELE2 Viešųjų ryšių vadovė