Mūsų tikslas – rasti priemones susivienyti

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/musu... 2022-06-08 16:06:00, skaitė 315, komentavo 10

Mūsų tikslas – rasti priemones susivienyti

Rikantas Jonuška. Grupės „Tikroji valdžia“ pristatymas.

„Mūsų tikslas rasti priemones susivienyti. Rasti priežastis ir galimybes susėsti kartu kaip viena tauta, bet su skirtingomis nuomonėmis ir požiūriais. Ir išgirsti bendrą tautos balsą ir poreikius. Suformuoti tikslus, taisykles ir sąlygas, kurios tenkintų visų mūsų poreikius bei leistų mums, kaip tautai, įgauti svorio ir judėti į tikslą. Čia mes stengsimės, kad grupės administratoriai ir prižiūrėtojai neturėtų jokių didesnių teisių. Ir jų balsas svertų vienodai lygiai. Kaip ir bet kokio kito grupės nario.

Čia mes sprendimus priiminėsim balsuodami kaip lygus su lygiu. Ir čia nėra prasmės kritikuoti valdžią ir diskutuoti apie tai, kokia ji yra bloga. Mūsų tikslas eiti prie reikalo. Ir ieškoti būdų, kaip priversti valdžią dirbti ir tarnauti tautai bei tenkinti jos interesus. Šiuo metu mes Lietuvoje turime atstovaujamąją demokratiją. Tai reiškia, kad mes, kaip tauta, renkam į valdžią tautos atstovus, kurie dėka mūsų patekę į valdžią, turėtų atstovauti mūsų poreikius ir tenkinti mūsų tautos interesą. Bet, žinoma jau seniai, kad patekę į valdžią, jie užmiršta mus. Ir pradeda tenkinti savo asmeninius poreikius. Ir mes neturime įrankių ką nors pakeisti ar įtakoti tai. Todėl tai ir yra viena iš priežasčių, dėl ko verta mums susivienyti ir čia susirinkti.

P.S. visi grupės požiūriai, tikslai ir mintys gali būti koreguojami ir keičiami. Viskas priklausys nuo bendrų grupės poreikių. Tai bus gyvas organizmas. Augantis, tobulėjantis bei besimokantis. Ir – prisitaikantis prie kintančių aplinkybių.“