„Moderna“ išmeta 30 milijonų „Vaxx“ dozių, nes „niekas jų nenori“

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-06-09 15:15:00, skaitė 295, komentavo 0

„Moderna“ išmeta 30 milijonų „Vaxx“ dozių, nes „niekas jų nenori“

„Big Pharma“ gyvena savo pačios patvirtintoje „Alisa Stebuklų šalyje“ versijoje. Reikia antrojo Niurnbergo teismo, kad šie niekšai būtų nuteisti.

Pasaulio ekonomikos forume (WEF) Davose spręsta, kas geriausia planetai ir visiems joje gyvenantiems. Tačiau Stéphane'as Bancelas, „Moderna“ generalinis direktorius, forume buvo liūdnas. Jis buvo nusivylęs, kad žmonės nebenori jo įmonės gaminamų COVID-19 vakcinų „Vaxx“.

„Liūdna pasakyti, kad šiuo metu išmetu 30 milijonų dozių į šiukšlyną, nes niekas jų nenori“, – apgailestavo S. Bancelas.

S. Bancelas išsamiai papasakojo apie farmacijos milžino pastangas „kiekvienoje šalyje“ išdalinti perteklines vakcinas. Tačiau žmonės jų atsisakė.

„Iššūkis, kurį patiriame dabar, yra kitokia situacija, nei buvo prieš dvejus metus. Tuomet pasaulyje nebuvo mRNR. Šiandien padėtis labai skiriasi, nes „Moderna“ pagamina po tris milijardus dozių per metus, „Pfizer“ – po keturis milijardus dozių, ir tai yra septyni milijardai dozių, tačiau Kinija nenori vakcinų su mRNR. Ir daugelyje kitų šalių kyla problema, kad žmonės nenori skiepų. JAV žmonės taip pat nenori skiepų. Visame pasaulyje yra daug žmonių, kurie nenori vakcinos“, - apgailestavo korporacijos „Moderna“ vadovas.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) asamblėjos atidaryme PSO generalinis direktorius Tedrosas Ghebreyesusas skatino pasaulį priimti prieštaringai vertinamą naują mRNR vakciną.

Šaltinis