Lietuvos naikinimo kronika (Birželio 14)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-06-14 17:54:00, skaitė 435, komentavo 4

Lietuvos naikinimo kronika (Birželio 14)

Ar girdėjote, kad Lietuvių kalbos puoselėjimui ES buvo skirta 36 milijonai eurų? Tai štai kodėl Neringos nacionaliniame parke lankytojus imta aptarnauti rusiškai, štai kodėl kun.majoras Alfonsas Bulotas Kaune, Maxima paerduotuvėje, negali susikalbėti su pardavėja lietuviškai? Tai štai kodėl į policiją priimami dirbti nemokantys lietuvių kalbos? „Govorite po ruski!“ - lietuvių kalbos puoselėjimo už 36 milijonus rezultatas, prof.Meilės Lukšienės „Tautinės mokyklos“ svajonių realizavimas?

Tai štai kaip veikia Valstybinės kalbos įstatymas, Konstitucija! Visa šita nutautinimo bakchanalija vykdoma prisidengiant „pabėgėliais“ iš Ukrainos. O gal taip įgyvendinimas Maskvos „Ruskij Mir“ projektas.

Šią mintį iškelia Briuselyje dirbanti ekonomistė dr. Margarita Starkevičiūtė (žiūr.video žemiau).

Žiūrėkite „Margarita Starkevičiūtė: "Briuselyje nuomonė apie Lietuvą - labai bloga"/Čmilytė buvo Šeimų marše?!“

https://youtu.be/pkaQHaQC4vM

Kalbos, Tautos, Valstybės naikinimas – valdančiųjų „Vertybinė politika“. Apie šitą išsigimusią „Vertybinę politiką“, skirtą Lietuvos sunaikinimui, pasakoja Seimo narys Mindaugas Puidokas (žiūr, video).

„Mindaugas Puidokas: Vertybinė politika Lietuvoje - tikrovė ir perspektyvos“

https://youtu.be/NUDgMo24138

Šiandien Gedulo ir vilties diena. Šiandien mūsų nebereikia vežti į Sibirą gyvuliniuose vagonuose. Šiandien Šimonytės vyriausybė mus žudo Lietuvoje, sudaro tokias gyvenimo sąlygas, kad patys pabėgtume.  

LDiena.lt Savo ruožtu, primenu, kaip Lietuvos naikinimo grafikas atrodo sausais statistiniais skaičiais. Išsididinkite ir panagrinėkite:

https://i.postimg.cc/bJcdKqNw/Lietuvos-naikinimo-grafikas.png