Tuckeris Carlsonas: "Sukurta" ekonominė krizė naudojama atgrasyti nuo šeimų kūrimo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-07-04 17:34:00, skaitė 321, komentavo 2

Tuckeris Carlsonas:

 

Pasak "Fox News" laidos vedėjo, mažiau santuokų, kūdikių ir šeimyninių namų reiškia daugiau neramių ir nepatenkintų žmonių.

https://www.lifesitenews.com/news/tucker-carlson-manufactured-economic-crisis-being-exploited-to-discourage-having-families/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa

(LifeSiteNews) -"FOX News" laidos vedėjas Tuckeris Carlsonas antradienį teigė, kad Amerikos ekonominė katastrofa yra naudojama tam, kad atgrasytų šeimas nuo vaikų gimdymo, o tai savo ruožtu padaro žmones labiau nepatenkintus ir "lengviau kontroliuojamus".

https://www.youtube.com/watch?v=BgSqVNnH0R8

Vertimas rusų kalba:

https://www.youtube.com/watch?v=d2d_GLn64c0

Norėdamas parodyti, kad amerikiečiai iš tiesų aktyviai atgrasomi nuo vaikų, T. Carlsonas atkreipė dėmesį į klipą, transliuotą po Roe v. Wade sprendimo panaikinimo, kuriame MSNBC teigė, kad vaikų gimdymas yra žalingas šaliai, nes ekonomiškai "žlugdo".

"Kiek kainuoja turėti kūdikį? Jūsų kūnui, jūsų pragyvenimo šaltiniui ir ne tik jums, bet ir šios šalies valstybėms?" MSNBC laidos vedėja Katy Tur klausė klipe.

Išvada, kuria pasidalijo NBC naujienų reporterė Jo Ling Kent, buvo tokia: "Daugelis ekonomistų ir socialinių mokslų atstovų mums sako, kad abortų ribojimo ekonominiai padariniai yra pražūtingi tiek individams, tiek platesnei visuomenei".

Kento teigimu, taip yra todėl, kad, pasak Moterų politikos tyrimų instituto (Institute for Women's Policy Research), "nacionaliniu lygmeniu abortų apribojimai valstijų lygmeniu kainuoja 105 mlrd. dolerių per metus, nes iš esmės tai sumažina darbo jėgos aktyvumo lygį... ir mažina uždarbio galimybes".

Veiksminga paskata neturėti vaikų dabar, aiškino Karlsonas, yra ta, kad infliacija tokia didelė, jog viskas tampa neįperkamai brangu: nuoma, maisto produktai, degalai.

Jis teigė, kad infliacija yra sąmoningas politikų kūrinys "dėl paprastos priežasties: Jie susikrovė tiek daug skolų, pirkdami balsus ir praturtindami save bei savo šeimas, kad neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik susilpninti JAV dolerį, kad galėtų sumokėti įmokas už paimtas paskolas".

Dabar, pasak Karlsono, šiuo ekonomikos nuosmukiu naudojamasi kaip pretekstu perspėti amerikiečius, kad jie paprasčiausiai negali sau leisti turėti vaikų.

"Dabar jie jums sako, kad negalite turėti vieno dalyko, kurio biologinis instinktas verčia mus visus norėti, - vaikų. Patikimiausias žmogaus egzistencijos prasmės ir džiaugsmo šaltinis", - sakė Karlsonas. Toliau jis pabrėžė, kad įtakingos žiniasklaidos priemonės, akademikai ir kiti įtakingi balsai šeimą vaizduoja kaip dabar finansiškai "nepasiekiamą Amerikos viduriniajai klasei" ir stumia kaip faktą, kurį turėtume ne tik "priimti kaip neišvengiamą", bet ir "priimti".

Dar daugiau, didžiosios korporacijos dabar neskatina vaikų, skatindamos abortus, o tokios bendrovės kaip "Dick's Sporting Goods" apmoka iki 4 000 JAV dolerių kelionės ir apgyvendinimo išlaidų, kad moterys galėtų keliauti pasidaryti abortą už valstybės ribų.

"Tai pigiau nei apmokėti sąskaitą, pavyzdžiui, už vaiko priežiūros atostogas ar naujų išlaikytinių įtraukimą į įmonės sveikatos priežiūros planą. Kūdikiai yra brangūs. Daug pigiau jų atsikratyti", - pažymėjo Carlsonas.

Jis atkreipė dėmesį į JAV iždo sekretorės Janet Yellen pareiškimą dėl neseniai priimto Roe panaikinimo, kuriame ji taip pat apibūdino abortų prieinamumo trūkumą kaip žalingą ekonomikai: J. Yellen gegužės mėn. sakė: "Manau, kad panaikinus moterų teisę priimti sprendimus dėl moterų, t. y. ar turėti vaikų, tai turėtų labai žalingą poveikį ekonomikai ir grąžintų moteris dešimtmečiais atgal".

"Tai, ką ji jums sako, yra tai, kad dabar, kai esate neturtinga, užsičiaupkite ir nutraukite savo vaiką, nes laikai sunkūs ir jums reikia grįžti į darbą. Vyksta karas. Atlikite savo pareigą", - pastebėjo Karlsonas.

Jis pabrėžė: "Tokią Ameriką sukūrė Janet Yellen, padedama savo draugų žiniasklaidoje". Tuo tarpu mūsų lyderiams, atrodo, nerūpi nacionalinis savižudybių šuolis, dvasinė krizė ir tai, ką Karlsonas vadina "aiškiausiu visuomenės sveikatos požymiu": kad žmonės jau "nebesidaugina".

"Galbūt kažkas ir negerai, bet dabar jiems tai netrukdo. Tiesą sakant, jie yra už tai. Negalima turėti vaikų. O jei turėsite, įsitikinkite, kad jie negalės daugintis patys, kai jūs juos chemiškai kastruosite - štai ką jie dabar jums sako."

"Tai kodėl jie tau tai sako? Na, paprasta. Kuo labiau atomizuota ir nelaiminga tampa Amerikos visuomenė, tuo lengviau jiems ją kontroliuoti. Mažiau santuokų, kūdikių ir šeimai priklausančių namų - daugiau neramių ir nepatenkintų žmonių".

"Tai reiškia, kad ištisa tauta beviltiškai nelaimingų magistrantų... Taigi pirmyn. Daugiau vienatvės, mažiau žmogiškojo ryšio, mažiau prasmės, mažiau vaikų. Štai ko jie nori", - tęsė Karlsonas.

"Reikia tik stebėtis, kiek laiko praeis iki demokratų remiamų įstatymų, pagal kuriuos jaunimui miestuose bus dalijamos nemokamos katės - placebas, pakeičiantis šeimas, kurių jie nebegali turėti. Tai artėja. Kartu su SSRI vandens tiekimo sistemoje, kad nereikėtų per daug galvoti".

Mane galima rasti: VK https://vk.com/id460381786, Telegram  https://t.me/lebionka,

https://faktai1001.blogspot.com.