Marazmas stiprėja! 2022 – Jevro-pidarasai pripažino, kad Rusijoje NĖRA pidarasų !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-07-05 03:46:00, skaitė 613, komentavo 23

Marazmas stiprėja! 2022 – Jevro-pidarasai pripažino, kad Rusijoje NĖRA pidarasų !

Visos sankcijos prieš Rusiją išnaudotos! Dabar proveržiui metamos pagrindinės priešo pajėgos – pidarasai ir lesbės ! Pagrindinė sankcijine naujiena Pedoropoje (Gėj-ropa) tapo ta, kad dabar Euro-pedo-poje yra nepripažįstami pidarasai iš Rusijos. Jiems netgi buvo uždrausta žygiuoti kolona per pidarasų paradą Lenkijoje...

Pidarasų parado Varšuvoje organizatoriai uždraudė aktyvistų kolonai „Už laisvąją Rusiją“ dalyvauti "praide". Apie tai savo snukiagnygėje pasiskundė "žurnalistas" Renatas Davletgildejevas.

Davletgildejevas paskelbė kreipimąsi: Jame rašoma, kad lenkų paradas šiemet buvo organizuotas kartu su Okrainos LGBT bendruomene „Kijev-praid“, nes Okrainos teritorijoje nesaugu rengti paradus dėl paskelbtos karinės padėties. (Ypač turint omeny kiek dešimčių tūkstančių kalašnikovų buvo išdalinta nežinia kam. tame skaičiuje ir paleistiems iš įkalinimo įstaigų, kur pidarasai yra viena iš žemiausi kastų.) Okrainos pidarasai iškėlė sąlygas – „ "praide" neturėtų turėti vėliavų ir šūkių, susijusių su Rusija, nes tokios simbolikos buvimas“ traumuoja ir sukelia negatyvias emocijas, pojūčius ir t.t."

Rusiški pidarasai buvo pasiruošę sutikti su lozungais, nukreiptais ne už kovą dėl laisvės Rusijoje, o į pozicijos prieš specialiąją karinę operaciją Okrainoje išreiškimą. Organizatoriai tokių nuolaidų ne[adarė, o iš sąrašų išbraukė rusiškus pidarasus. Tuo pačiu pripažindami, kad Rusijoje pidarasų nėra ir niekada nebus.