Dar viena nauja sušikta „jevro-vertybė“

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-07-06 02:58:00, skaitė 993, komentavo 25

Dar viena nauja sušikta „jevro-vertybė“

 


 

oaLPNqUtRnpDpgqJT08hxlMo4wLPDMRwMl6ZXxiVc3JFSzfqU3yz7_megaNFgEKBuyIbogpK5G4Gfwcu9BAA_bE9-Xh69a3RQmlAcEuIfP0vO1dixjADNKJmYH7chuS4J7u2wgbDreyTpO5_b9c

               Prizas už žmogaus skonio mėsainį. Debilai, blet...

 

Viršnacionalinis elitas, po iškrypėliškos LGBT, čaild-fri (bevaikiai sociopatai bei psichopatai), narkotikų legalizavimo ir kitokių žmogui pražūtingų iškrypimų, išplečia to, kas yra, atseit, “yra priimtina” ribas, bet kokią bjaurastį paversdamas norma.

Žmogienos skonio veganiškas burgeris gavo „Sidabrinį liūtą“ "brendo" (prekinio ženklo) "Patyrimo  ir Aktyvacijos" kategorijoje "Kanų liūtai" festivalyje. Apie tai praneša „New York Post“.

Burgerį, kuriam atiteko prizas, pagamino Švedijos įmonė "Oumph!" Jo kūrėjai teigia idealiai atkartoję žmogaus mėsos tekstūrą. Kaip ingredientų bazė buvo panaudoti soja, grybai, kviečių baltymai, augaliniai riebalai ir slaptas prieskonių mišinys. 

„Kuriant šį produktą nenukentėjo nenukentėjo nė vienas žmogus“, – pabrėžė bendrovės atstovas.

„Drąsūs ir bebaimiai gali išbandyti pirmąjį augalinį burd\gerį, kurio skonis primena žmogieną. Kurdama šį nepaprastą veganišką burgerį, mūsų įmonė norėjo įrodyti, kad iš augalinių ingredientų bazės galima gaminti produktus, kurių skonis bus panašus į bet kokios mėsos skonį“, – patikslino jis.

Bauginančioje reklamos kampanijoje vartotojams buvo parodytas krauju išsiterliojęs mėsininkas, su beprotiška išvaizda spaudžiantis veganišką sumuštinį. Kompanijoje niekas atip ir nepaaiškino, kuo buvo vadovaujamasi kuriant žmogaus mėsos skonį ir tekstūrą. 

„Aš neįtikėtinai didžiuojuosi, kad mes gavome šį apdovanojimą ir tuo, koks puikus komandinis darbas nulėmė tai. Mūsų misija - pakeisti požiūrį į mitybą, ir mūsų pareiga - panaudoti nešablonišką kūrybiškumą kaip įrankį, kad šitie pokyčiai įvyktų“, – sakė „Oumph!" menedžmento atstovas Henrikas Kermanas.

Anksčiau buvo pranešta, kad Londono Dizaino muziejuje buvo pademonstruotas kepsnys iš žmogaus mėsos, užaugintos laboratorinėmis sąlygomis. Mėsai išauginti buvo naudojamos iš savanorio burnos ertmės ląstelės, kurios buvo maitinamos serumu pagaminto iš pasibaigusio galiojimo donorų kraujo.

Iškrypę ir nuprotėję jevropeicai, nes ne visus europiečius galima priskirti šioms kategorijoms, tiksliau jų ganytojai atveria jiems darvieną Overtono langą į "naująjį švabišką pasaulį", iš kurio matosi kanibalizmo era, kaip dar vienas žmonijos mažinimo faktorius. Kam gi vargti ir auginti gyvulius, paukščius ir kitokią gyvastį, jei galima paprasčiausiai išėjus į gatvę ar atsiviliojus tiesiai į namus imti ir nudobti kokį užsižiopsojusį ar patikusį tautietį. Juk ne veltui jau kiek metų pindosinis Holivudas zombiną visą pasaulį apokaliptiniais filmais apie žmogėdras ir kanibalus zombius, visokius nusikaltėlius-maniakus medžiojamčius ir ėdančius žmones.

Dabar mes jau esame pratinami prie dirbtinai sukeliamų “epidemijų ir pandemijų”, kasmetinių gripo protūkių pristatomų kaip vos ne pasaulio pabaiga, ir kuriais pridengus įvedinėjamas fašizmas bei skaitmeninis konclageris. Po to jau, matyt, ir turėtų prasidėti vien kito ėdimo era. Mat “auksiniam milijardui” yra per daug resursų naudotojų ir valgytojų šioje planetoje. Ir kaip vienas iš būdų mažinti tų resursų ryjikų skaičių matytomai bus paskelbta kanibalizmo propaganda.

Juk su pidarasais buvo lygiai tas pats. Per 30 metų užauginta pusglušių teletabių karta, kuriai yra pofig ir nusispjauti kuo būti ar tapti - pidarasu, ar turint pimpalą visiems rėkti jog tai yra jo prigimtinė teisė jaustis esant boba, ar, jau šimtais skaičiuojamų, kažkokiu iškrypusiu genderiu. Šiandieninis prikolnas bajeris tai žmogienos skonio burgeris iš sojos ir dar kokio nors šūdo, o ryt jau paaiškės, kad ėsti burgerį pagamintą iš lavono yra dar geresnis prikolas. Juk kažkada buvo “civilizuotoje” Europoje tokia profesija kaip lavonų vagys ir “tiekėjai” daktarams tyrinėti. O ir daktarams tuomet nelabai rūpėjo kaip tas žmogelis ant jo stalo “vardan mokslo” lavonu patapo. Ir kas gali paneigti, kad ir burgerių gamintojams taip pat nelabai rūpės iš kur tie lavonai imasi ? Ypač jei pigiau bus sumokėti už lavoną nei už maišą chemijos, reikalingos tiems burgeriams gaminti,

O kas dar galėtų paneigti, kad po 30 metų jau visiškais glušiais užauginta kakių-makių karta, pasičepsėdami neės vienas kito, laikydami to viena iš didžiausių jiems apreikštų vertybių ? Ar labai jau čia seniai, kariai tiesiog mūšio lauke ar apeigose, ėdė viens kito kepenis, smegenis, kaip kad dabar visokie LGBT sektos kaprofilai ėda vien kito šūdą? Pažiūrėkite kaip staigiai praplovė smegenis (tiems kas dar jų turėjo) su chocholiškomis ir banderiškomis vėliavomis. Lygiai taip pat greitai praplaus smegenis ir su kanibalizmu, o jau tada kiekvienas laikys savo pareiga ar prestižu turėti bent šmotą žmogienos šaldytuve kaip dabar užsikiša, išsikelia ar įsikiša chocholišką vėliavą. Liks tik pazombinti su variacijomis kurį kuno šmotą ar organą kada ir kaip tinka ėsti.      

Ir tik nesakykite, kad tai yra neįmanoma. Lygiai tą patį "tai neįmanoma'' jums būtų pasakęs kiekvienas prieš “laisvės ir nepriklausomybės” apreiškimą Lietuvos TSR, jei jam būtų kas nors būtų pasakęs, kad po 30 su trupučiu metų Gedimino prospekto gale esančiame pastate sėdės puspročiai, debilai, narkomanai ir pidarasai kurie vadovaus paradui.