Futbolo mokyklos vadovas Egidijus Juozapavičius pagrasino, kad Kazimierui Juraičiui nuraus kiau***

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/futb... 2022-07-19 18:36:00, skaitė 146, komentavo 3

Futbolo mokyklos vadovas Egidijus Juozapavičius pagrasino, kad Kazimierui Juraičiui nuraus kiau***

Egidijus Juozapavičius yra futbolo mokyklos „Vilniaus Vytis“ vadovas. Pasirodo, kad šis galimai rusofobijos pasiutlige sergantis asmuo nebaudžiamas gali grasinti ir skleisti neapykantą socialiniuose tinkluose. Egidijus Kazimierui Juraičiui pagrasino, kad nuraus jam kiau**.

Egidijaus veiksmai rodo, kad jam gresia baudžiamoji atsakomybė:

145 straipsnis. Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas

1. Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas,

baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

2. Tas, kas terorizavo žmogų grasindamas susprogdinti, padegti ar padaryti kitokią pavojingą gyvybei, sveikatai ar turtui veiką arba sistemingai baugino žmogų naudodamas psichinę prievartą,

baudžiamas laisvės atėmimu iki ketverių metų.

3. Už šio straipsnio 1 ir 2 dalyse numatytas veikas asmuo atsako tik tuo atveju, kai yra nukentėjusio asmens skundas ar jo teisėto atstovo pareiškimas, prokuroro reikalavimas arba kai ikiteisminis tyrimas pradėtas nustačius smurto artimoje aplinkoje požymius.

Kaip matyti iš Egidijaus veiklos, jis yra vaikų futbolo treneris. Kyla klausimas: ar gali toks žmogus auklėti ir mokyti vaikus? Auklėjimo metodika, kurią demonstruoja Egidijus, kaip matome, yra sadistiškos pakraipos, o galbūt tai paties Egidijaus sadomazochistinių iškrypimų demonstravimas.

Paskutiniuoju metu agresijos proveržiai socialiniuose tinkluose tampa norma. Šiuo metu internete sklinda vaizdo įrašas, kuriame SEL’as prašo nužudyti Valinską ir atnešti jo galvą, o Minedas kviečia nuo Lietuvos žemės nušluoti SEL’ą.

Ukrainos karas jau persikėlė į Lietuvą. Žiniasklaidos suklaidinti žmonės jau pasiruošę vienas kitą žudyti, rauti kiauš** ir nesupranta vieno: kad jie viso labo tėra informacinės propagandos aukos, arba tiesiog naudingi idiotai.

Egidijus Paulauskas