Vaidas Žemaitis. Palaikau Ingridą Šimonytę

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2022-07-22 03:18:00, skaitė 304, komentavo 7

Vaidas Žemaitis. Palaikau Ingridą Šimonytę

„Kuomet buvo pradėtos taikyti sankcijos Rusijai tai tuomet Saulius Skvernelis mus labai už tai kritikavo ir sakė, kad iš viso taip neturėtų būti“, – LRT RADIJUI sakė premjerė Ingrida Šimonytė. Pasak jos, Komisijai pakeitus nuomonę ir sankcijoms sušvelnėjus, tas pats S. Skvernelis vėl laido kritikos strėles. „Tai dabar tarsi S. Skvernelis mums dėl to priekaištauja, sakydamas, kad mes kažkaip neapgynėme Lietuvos intereso“, – stebisi ji.

Šitoje, ir tik šitoje vietoje Ingrida yra teisi, nes Skvernelis iš tikro yra menkysta, kuris neturi savo nuomonės. Jis bando įkasti, bet konkrečiai nepasako, kad sankcijos yra žalingos Lietuvai, o ypač jos žmonėms. Jis taip pat parodo, kad yra menkysta, kritikuodamas Šimonytės šutvę, kuri suskydo ir išsigando Europos komisijos. Aš net neabejoju, kad jis būtų pasielgęs taip pat. Skvernelis bando suvaidinti opoziciją, bet ši vaidyba jam sekasi labai prastai.

Susidaro toks jausmas, kad jam norisi įkasti, bet nežino už ką. Žinoma, kad Šimonytės kartu landsbergių režimu vykdoma politika yra žalinga Lietuvai ir čia negali būti jokių kalbų. Mano nuomonė būtų tokia: Lietuva turėtų nesikišti į Ukrainos – Rusijos karą ir gyventi savo gyvenimą. Žiūrėti, kad būtų geriau Lietuvai ir jos žmonėms. Galvoti apie ateitį, kokia jis bus dėl kišimosi į kitų šalių politiką, o jeigu dar pakalbėtume apie kišimąsi į Baltarusijos reikalus, tai toje vietoje Skvernelis atrodo kaip menkysta šokantis prieš Landsbergių šeimininkus, norėdamas jiems parodyti, kad „va, žiūrėkite, aš būčiau geresnis… pakeiskite juos į mane.“

Sunki JAV pakalikų dalia…