Vakarų Imperijos pabaiga

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/vakaru-impe... 2015-12-02 14:23:46, skaitė 3838, komentavo 0

Vakarų Imperijos pabaiga

Vakarai miršta, ir labai sparčiai. Suskystėję dėl seksualinių revoliucijų, liberalių idėjų ir pradingusio noro daryti kažką savo rankomis, Vakarai palaipsniui pasiduoda kitų tautų malonei – kinams, euraziečiams. Pastaruosius 300 metų Vakarai laikė aplink vasalus, subūrę juos karais ir pačiomis įvairiausiomis ideologijomis, „-izmais“, kurie nukreipdavo žmonių dėmesį nuo vakarietiškų karų. Tačiau nuovargis kaupėsi ir „-izmų“ melagingumas darosi vis akivaizdesni.

Viskas naudinga, kol naudojama su saiku. Savęs ir savo artimųjų gynimas įmanomas, bet jeigu imsi ir paskelbsi „savimi“ visą pasaulį, o „savo“ artimaisiais tuos, kuriems to visiškai nereikia, tai jėgos kažkada išseks ir Vakarai subyrės iš silpnumo ir bejėgiškumo. Dabar pasaulyje toks momentas, kai tautos pradeda suprasti, kokiu parazitu ir kraujasiurbiu visą laiką buvo Vakarai, kiek pasaulinių resursų jie sunaikino ir tebenaikina bei ruošiasi sunaikinti vardan savo komforto. Kas žinotų tokias šalis kaip Kataras, jeigu ne visuotinė Vakarų meilė automobiliams? O apie Saudo Arabiją – valstybę-benzino kolonėlę? Ir štai pasaulis sužinojo, kad Saudo Arabija finansavo rugsėjo 11-osios teraktą, o Kataras ruošiasi tiesti dujotiekų, nuo kurio baigia sugriūti visi Artimieji Rytai.

Vakarai sutrikę, jie nebeturi naujos ideologijos, kad galėtų toliau pūsti miglą pasauliui į akis. Holivudas pavirto visiška bjaurastimi, „žvaigždės“ pateko į komą nuo narkotikų vartojimo, „muzikantai“ purtosi satanistinėse konvulsijose, žiniasklaida tiek apsimelavo su savo „reportažais“, kad nebeaišku, kaip galima iš to melo ištrūkti. Neokonservatoriai, pasaulio pabaigos filosofija ir šūkis „Po mūsų kad ir tvanas“ iš paskutiniųjų stengiasi reanimuoti Vakarus ir jų „galią“. Eurazija ir Kinija atima iš jų teritoriją po teritorijos – Krymą, Hongkongą, Siriją, nes pateikė pasauliui konstruktyvią alternatyvą visuotinei suirutei, kurią kelia Vakarai. Šalys išsuka iš provakarietiškų vėžių, pasaulis keičiasi mūsų akyse.

Įdomiu laikmečiu mes gyvename, ponai. Vakarų imperijos žlugimas bus tragiškas, bet neišvengiamas. Pasilikę po jų kalnai ginklų ir šaudmenų išsprogdins ne vieną kontinentą. Duok Dieve, mums išvengti jų likimo.

www