Putinas paskelbė apie visišką nepriklausomybę nuo Rotšildų kontroliuojamo JAV dolerio

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://newspunch.com/putin-in... 2022-08-04 03:58:00, skaitė 537, komentavo 1

Putinas paskelbė apie visišką nepriklausomybę nuo Rotšildų kontroliuojamo JAV dolerio

Pareiškime apie šią žinią V. Putinas sakė, kad jo šalis pagaliau išsivadavo iš Rotšildų bankų kartelio ir Naujosios pasaulio tvarkos sąmokslo "ledinių gniaužtų".

Prieš dvejus metus prezidentas V. Putinas uždraudė Džeikobui Rotšildui ir jo Naujosios pasaulio tvarkos bankų karteliui "bet kokiomis aplinkybėmis" veikti Rusijos teritorijoje.

Dabar, po dabartinės sėkmės rinkimuose, V. Putinas pažadėjo toliau "atpalaiduoti" Rusijos ekonomiką nuo pavojingos JAV dolerio monopolijos, kad būtų užtikrintas Rusijos suverenitetas vis labiau globalizuotame pasaulyje.

Kreipdamasis į Rusijos parlamentą po inauguracijos Vladimiras Putinas sakė, kad "visiškos nepriklausomybės" nuo pasaulinio bankų kartelio ir Rotšildų pasaulinių pinigus teikiančių organizacijų paskelbimas būtų "didžiausia dovana", kurią jis galėtų įteikti ateities kartoms.

"Anksčiau elgėmės naiviai, bet dabar matome, kad PPO [Pasaulio prekybos organizacijos] taisyklės pernelyg dažnai pažeidžiamos, apribojimai taikomi dėl politinių priežasčių, kurias jie vadina sankcijomis. Be to, vis daugiau jų įvedama siekiant užsitikrinti savo mėgstamą konkurencinį pranašumą", - sakė V. Putinas.

Jis teigė, kad nauji "suvaržymai", pažeidžiantys pasaulinės prekybos principus, verčia pasaulį suprasti, kad JAV dolerio monopolija kelia grėsmę daugeliui sričių.V. Putinas sako, kad išlaisvino Rusiją nuo priklausomybės nuo JAV dolerio.

Rusijos vadovo teigimu, siekiant apsaugoti šalies suverenitetą, reikia iš principo skatinti de-dolarizaciją.

Rotšildų kontroliuojamas JAV doleris

Nors V. Putinas neįvardijo alternatyvios valiutos, manoma, kad jis nepritaria, jog bet kokia valiuta taptų kvazisvetima valiuta, ypač jei tą valiutą stumia Rotšildų Tarptautinis valiutos fondas ir PPO.

"Jie sakė, kad mes negalime to padaryti, jie sakė, kad būsime sunaikinti", - sakė V. Putinas personalui ir vyresniesiems bendradarbiams viename praėjusių metų renginyje.

"Mūsų ateities kartos gims be Rotšildų grandinių ant riešų ir kulkšnių.

"Tai geriausia dovana, kokią tik galime pateikti".

Rusijos finansų ministras Aleksejus Kudrinas taip pat kalbėjo šia proga ir gyrė Putino pasiekimus išstumiant Rotšildus iš šalies.

"Jie greitai neišeina", - pareiškė Kudrinas.

"Bet mes parodėme, kad tai įmanoma.

Didžiausia tradicija, kurią galima perduoti savo vaikams ir vaikaičiams, yra ne pinigai ar kiti gyvenime sukaupti materialūs dalykai, o laisvės nuo pavergimo tradicija." V. Putinas paskelbė, kad Rusija pagaliau išsivadavo iš lordo Jokūbo Rotšildo "ledinių gniaužtų".

Atlikdamas paskutinį mokėjimą už visų buvusių sovietinių respublikų skolas pasaulio centriniams bankams - Rusija tapo pirmąja valstybe, visiškai išsilaisvinusia iš gniuždančių Naujosios pasaulio tvarkos bankų sistemos gniaužtų, - Putinas iš tikrųjų užtikrino, kad būsimos rusų kartos negyvens finansinių įsipareigojimų vergijoje globalistų kabalai.

Suprantama, kad Rotšildų bankų reketas buvo kilpa, užveržta ant Rusijos ekonomikos kaklo.

Kai mazgas būdavo užveržiamas, ekonomika imdavo vargti ir užspringdavo.

Tarptautinis valiutos fondas (TVF) ir Pasaulio bankas buvo pagrindiniai pasaulinio finansinio kraštovaizdžio veikėjai nuo pat jų įkūrimo 1944 m.

Šios tarptautinės bankų organizacijos, kurias nepriklausomai kontroliuoja liūdnai pagarsėjusi bankininkų Rotšildų šeima, pirmiausia spaudžia valstybes, kad jos nekontroliuotų savo finansų sektoriaus ir leistų privatiems bankams plėšti jų ekonomiką.

Kai vyriausybės priverčiamos gelbėti savo nereguliuojamą pinigų sektorių, TVF arba Pasaulio bankas parengia paskolų paketą, kurį slapta sudaro centriniai skolintojai ir finansų ministrai ir kuriuo pakertamas jų nacionalinis suverenitetas bei reikalaujama, kad jos imtųsi griežto taupymo politikos, kenkiančios darbuotojams, šeimoms ir aplinkai.

Rusija buvo pirmoji šalis, kuri suprato šią gudrybę.

Ji iš tikrųjų labai sunkiai dirbo, kad įgytų savarankiškumą pinigų srityje, ir vėliau baigė Rotschildų valdomų bankų išstūmimo iš savo šalies procesą.

Putino planas

Savo prezidentavimo pradžioje V. Putinas iškėlė prioritetą suvienyti Rusiją socialiniu, dvasiniu ir finansiniu požiūriu. Jis įsakė suimti Rotšildų remiamą oligarchą Michailą Chodorkovskį, kuris faktiškai tapo Rotšildo, Henrio Kisindžerio ir Artūro Hartmano fondo "Atvira Rusija" direktoriumi.

Praėjusiais metais Putinas patarė savo ministrų kabinetui, kad su Rotšildais ir globalistiniais banksteriais jis susidoroja "griebdamas juos už sprando ir išvarydamas pro galines Rusijos duris".

"Jiems nepriklauso pasaulis ir jie neturi teisės daryti ką panorėję.

"Jei mes jiems nesipriešinsime, kils kitų problemų. Mes nesileisime jų gąsdinami."