Kinijos komunistų partija palaiko JAV "klimato kaitos" fašizmą

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://thenationalpulse.com/2... 2022-08-09 07:36:00, skaitė 3295, komentavo 6

Kinijos komunistų partija palaiko JAV

Su Kinijos komunistų partija susijusi užsienio įtakos grupė rėmė klimato kaitos konferenciją, kuria siekta sutelkti jaunimo šalininkus Amerikoje, atskleidė "National Pulse".

Neseniai vykusią konferenciją rėmęs Kinijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų mainų fondas (CUSEF) yra Pekino "Vieningo fronto", kurį JAV vyriausybė įvardija kaip siekiantį "kooptuoti ir neutralizuoti potencialius opozicijos valdančiosios Kinijos komunistų partijos politikai ir valdžiai šaltinius" ir "daryti įtaką užsienio vyriausybėms, kad jos imtųsi Pekinui palankių veiksmų ar užimtų jam palankią poziciją".

CUSEF interneto svetainėje pažymima, kad jis "rėmė" Kinijos ir Amerikos jaunimo dialogą klimato kaitos klausimais, kuris vyko bendradarbiaujant su dviem mokyklomis: Masačusetso technologijos institutu (MIT) ir Tsinghua universitetu.

"Tsinghua" universiteto ir Masačusetso technologijos instituto bendrai organizuojamas Kinijos ir Amerikos jaunimo dialogas klimato kaitos klausimais (SAYD) vyks spalio 8 d., likus mėnesiui iki COP26. Renginio tikslas - suteikti platformą Kinijos ir JAV jaunimui pateikti idėjų ir pasiūlymų, kaip COP26 konferencijoje spręsti klimato kaitos ir darnaus vystymosi klausimus", - aiškina CUSEF, prieš pateikdamas renginio dalyviams šiuos klausimus:

  • Ką turėtų daryti vyriausybės, kad įveiktų ekstremalią klimato kaitos situaciją?
  • Kaip įmonės turėtų kurti tvarumo strategijas, kad pasiektų nulinį išmetamųjų teršalų kiekį?
  • Kokių veiksmų galėtume imtis mes, kaip individai, kad sumažintume švaistymą ir išmetamų dujų kiekį?

Konferencija aiškiai siekia sutelkti jaunimo ekofašistus, nes jos tema - "neutralus anglies dioksido išmetimo leidimas, jaunimas veikia". "Forume tikimasi, kad diskutuojant ir dalijantis informacija tarp jaunimo delegatų ir ekspertų pavyks pasiekti bendrą sutarimą šiuo klausimu ir suformuoti vertingas politines rekomendacijas", - priduriama konferencijos interneto svetainėje.

Renginyje kalbėjo CUSEF įkūrėjas Tung Chee-hwa, Kinijos komunistų partijos pareigūnai, MIT ir Tsinghua universiteto prezidentai. Tsinghua universiteto dalyvavimas konferencijoje taip pat susijęs su tuo, kad ši mokykla, kaip pranešama, rengė kibernetines atakas prieš JAV vyriausybę ir, pasak JAV valstybės departamento, turi "aiškių ryšių" su Kinijos vyriausybe technologijų ir nacionalinio saugumo klausimais.

Ši mokykla yra režimo lyderio Xi Jinpingo alma mater, joje veikia "marksistinė" žurnalistikos mokykla, kurioje, padedant "New York Times", CNN ir kitiems leidiniams, rengiama nauja Kinijos valstybinės žiniasklaidos propagandistų karta.

"Turėtume būti įsipareigoję laikytis tvirtos ir teisingos politinės orientacijos. Mūsų mokykla aktyviai tyrinėja marksistinės žurnalistikos teoriją ir praktiką, t. y. taikyti marksistinę teoriją stebint pasaulį, atrenkant ir tvarkant naujienų produkciją", - rašoma dekano įžanginiame laiške.