Apsvaigusiems nuo Vižinių ir Janutienių

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/apsv... 2022-08-16 19:10:00, skaitė 245, komentavo 1

Apsvaigusiems nuo Vižinių ir Janutienių

Rūtos Janutienės akių „draskymas“ eterio metu ir nepatogių pašnekovų išjunginėjimas yra norma, kaip norma tampa ir konservatorių garbinimas. Iš vienos pusės atrodytų, kad Janutienė kritikuoja atskirus konservatorių narius, bet visiškai nutyli apie didžiausias Lietuvai jų padarytas žalas. Janutienė nutyli ir tai, kad pagrindinis Lietuvos atstovas Ukrainoje kurstant karą ir maidaną yra Vytautas Landsbergis.

Paskutinėje Janutienės laidoje meilė konservatoriams jau liejosi per kraštus. Fašistuojantis Valdas Vižinis pareiškė, kad konservatorė Janina Degutienė buvo nuostabi lyderė ir ji buvo patraukli didžiajai Lietuvos daliai. Vižinis šioje vietoje nebuvo stabdomas, o Janutienės mimika rodė, kad ji Vižiniui neprieštarauja.

Tiek Janutienė, tiek Vižinis, tiek Skrebys yra konservatorių (kurie iš tikro nėra konservatoriai) geopolitikos nešėjai. Jie visiškai neprieštarauja geopolitinei krypčiai, kurią vykdo konservatoriai, kartu su Nausėda. Jie bando klaidinti žmones vietinėmis problemomis, kurios nėra labai reikšmingos Lietuvai.

Beje, interviu su Vižiniu Janutienė pavadino: „Nepakartojamas Valdas Vižinis per OpTV“.

laisvaslaikrastis.lt primena, kad pats pirmas „veikėjas“, apvogęs „Snoro“ kreditorius jau uždarytame banke, buvo ne kas kitas, kaip konservatorių partijos vienos iš lyderių, buvusios Seimo pirmininkės I. Degutienės sūnus – verslininkas, įmonės „Novotersa“ generalinis direktorius Gediminas Degutis.

Ekspertai.eu primena, kad buvusi Seimo pirmininkė I. Degutienė yra vienas ryškiausių Landsbergių bendruomenės nesąžiningumo ir veidmainystės etalonų.

Labiausiai ilgametė Seimo narė pagarsėjo 2012 metais, kai sėdėdama Seimo pirmininko kabinete visuomenininkams atvirai pasakojo, kaip „valstybė didžiuliu tempu mutuoja į autoritarinį Aleksandro Lukašenkos tipo režimą“.

„Seimas yra bejėgis ir virtęs apgailėtina dekoracija, kuri tik pridengia faktą, kad šalyje, vadinamoje parlamentine respublika, viskas valdoma komandomis iš „Baltųjų rūmų“ – prezidentūros. Joms – o ne įstatymams – paklūsta Generalinė prokuratūra (GP), Valstybės saugumo departamentas (VSD), teismai. VSD naudojamas kaip įrankis, įtvirtinant šią antikonstitucinę galią, ir veikia prieš savo valstybės piliečius“, – šiurpius faktus tąkart vardino viena Landsbergių bendruomenės lyderių.

 
Eligijus Paulauskas