Gydytojas R. Mallone prieš visuomenės genocidą

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-20 07:35:00, skaitė 616, komentavo 16

Gydytojas R. Mallone prieš visuomenės genocidą

"Kartais reikia daryti tai, kas teisinga, nesvarbu, kokia būtų asmeninė kaina"

Per pastaruosius metus buvau šmeižiamas ir cenzūruojamas. Mano žodžiai buvo ištraukti iš konteksto ir panaudoti siekiant mane diskredituoti. Buvo dedamos sutelktos pastangos išbraukti mane iš istorijos ir paneigti mano intelektinį ir mokslinį indėlį. Vienas iš šiurkščiausių pažeidėjų buvo "Washington Post".

Jų žurnalistas pirmiausia kreipėsi į mane su pasiūlymu būti mano šešėliu 2022 m. sausio mėn. vykusiame mitinge "Nugalėkime įgaliojimus" Vašingtone su šia žinute:

(Yandex translate)

Jau anksčiau buvau apšmeižtas ir apšmeižtas valstybės remiamos žiniasklaidos, todėl pakankamai supratau, kaip šie žurnalistai elgiasi su savo taikiniais, kad galėčiau mandagiai atsisakyti "WaPo" reporterio, kuris "gerbia jus ir jūsų kūrybą", pasiūlymo mane "aprašyti". 

Kitą pavyzdį rasite čia , čia , čia ir čia.

Žvelgiant retrospektyviai, mano nuojauta buvo teisinga. Jaučiausi taip, lyg būčiau įkalbinėjamas (negaliu įsiskverbti į pono Bella galvą ir kalbėti apie jo motyvus - galbūt kiti gali). Ar galite tik įsivaizduoti, kas būtų buvę parašyta ir paskelbta, jei būčiau sutikes, kad ponas Bella mane šešėliuotų, kaip jis prašė? Tegul mano patirtis būna pamoka visiems suinteresuotiesiems.

Toliau pateikiamas šiandien pateikto ieškinio PDF failas.

Jų straipsnis buvo parengtas remiantis mano kalba, pasakyta per mitingą "Defeat the Mandates" Vašingtone. Čia rasite nuorodą į vaizdo įrašą.

Keletas šmeižikiškų teiginių, kuriuos "WaPo" pasakė apie mane (išvardyti ieškinyje):

  • Antraštėje klaidingai teigiama, kad daktaro Malone'o teiginiai buvo "diskredituoti" ir kad jo nuomonė yra "dezinformacija";
  • "Robertas Malonas sekmadienį stovėjo ant Linkolno memorialo laiptų prieš tūkstančius demonstrantų, nusiteikusių prieš skiepus ir privalomąjį skiepijimą, ir pakartojo melagingus teiginius, kurie jam pelnė legionus sekėjų".
  • Dėl genetinių kovidų vakcinų mokslas yra išspręstas, - sakė [Malonas] 15 minučių trukusioje kalboje, kurioje minėjo kunigą Martiną Lutherį Kingą jaunesnįjį ir Džoną F. Kenedį. Jie neveikia. Dezinformacija nuskambėjo praėjus dviem dienoms po to, kai Ligų kontrolės ir prevencijos centrai paskelbė pirmuosius tyrimus"
  • Dr. Malone'o "teiginiai ir pasiūlymai buvo diskredituoti... kaip ne tik klaidingi, bet ir pavojingi"
  • "Egzistuoja didžiulė dezinformacijos rinka ... Sąmokslo teorijų pasaulyje jis įrėmintas taip, kad jis yra drąsus demaskuotojas, o ne asmuo, skleidžiantis dezinformaciją - ir tai tik didina jo žinomumą""
  • Nors Malone'as yra puikus mokslininkas, turintis didžiulę patirtį ir žinių apie vakcinas, "yra pagrindo nerimauti dėl to, kad jo naujai įgyta šlovė gali kelti pavojų visuomenės sveikatai".
  • "kyla rizika, su kuria susiduriame visi, kai jis netiksliai pateikia informaciją
  • "laidoje [Joe Rogan Experience] jis propagavo nepagrįstą teoriją, vadinamą "masinio formavimo psichoze", sakydamas Roganui, kad "trečdalis gyventojų [yra] iš esmės užhipnotizuoti", kad tikėtų tuo, ką apie vakcinas praneša didžioji žiniasklaida ir Anthony S. Fauci ..."
  • "Jūs turite šį asmenį [daktarą Malonę], kuris turi visus šiuos įgaliojimus ir istoriją biomedicinos pasaulyje, todėl tai atrodo įspūdingai. Ir jis remiasi tyrimu, kuris iš pažiūros gali atrodyti įspūdingai. Bet jūs nežinote, kad tyrimas yra apgaulingas" ... Malone'as "panaudojo blogus tyrimus kaip ginklą"
  • "Pastarosiomis savaitėmis padidėjus jo žinomumui, kai kurie ragina jį žengti žingsnį atgal ir apmąstyti, kokią žalą daro jo dezinformacija"

2022 m. sausio 25 d. laikraštis "The Washington Post" perspausdino šį straipsnį ir apkaltino mane skleidžiant "pavojingą melą", "pavojingą netiesą", "dezinformaciją" ir "netiesą". WaPo nuėjo taip toli, kad apkaltino mane (daktarą Malonę) "vedant savo pasekėjus į ligą, kančią ir galimą mirtį".

Mano tekstas iš mitingo "Nugalėti įgaliojimus" - 2022 m. sausio mėn.

1963 m. kovą į Vašingtoną atvyko didis žmogus, atsistojo ant Linkolno memorialo laiptų ir pakeitė pasaulį, iš širdies pasakęs savo svajonę.  Paprasti žodžiai, kurie ir toliau skamba laike.

Mes visi stovime ant milžinų pečių.  Svarbiausia yra paprastos tiesos.  Nuoširdūs žodžiai, ištarti iš širdies, gali pakeisti pasaulį.

Esu gydytojas ir mokslininkas, turintis aukštą išsilavinimą ir patirties kuriant vakcinas ir kitus vaistus, bet taip pat buvau dailidė ir ūkio darbininkas.  Mano gyvenime žmona, šeima, draugai ir brangūs žirgai suteikė viską, ko galėjau tikėtis. 

Gyvenimas nebuvo lengvas ir man teko patirti sunkių laikų.  Eidamas savo keliu nuo jaunystės arogancijos ir išdidumo iki suvokimo, kad ramybė ir laimė kaip šaltinis trykšta iš gerumo, gerų darbų ir siekio padėti kitiems. 

Ateinu pas jus atvira širdimi, kaip gydytojas, pasiryžęs gydyti, nešdamas tris paprastus žodžius.  Kiekvienas iš jų skamba kaip varpelis sąžiningų žmonių sieloje.

Sąžiningumas.  Orumas.  Bendruomeniškumas. 

Sąžiningumas - tai įsipareigojimas laikytis tiesos, ką sakote, kaip gyvenate ir kaip elgiatės su kitais.

Orumas kyla iš pagarbos sau, vienas kitam ir pasauliui, kuriame gyvename.

Bendruomenė yra tai, kas mus sieja, jungia vienus su kitais ir suteikia mūsų gyvenimui tikslą bei prasmę.

Šventasis Augustinas, Romos Katalikų Bažnyčios daktaras, yra pasakęs: "Tiesa yra kaip liūtas. Jos nereikia ginti. Leiskite jai atsipalaiduoti. Ji pati save apgins."

Haris Trumanas, kovotojas prieš karo pasipelnymą, garsiai pasakė: "Aš tiesiog sakau tiesą, o jie mano, kad tai pragaras".

Tai yra mano tiesos, ir aš tikiu, kad jos yra savaime suprantamos.

Neturėjome politizuoti visuomenės sveikatos reagavimo į SARS-CoV-2 ir COVID-19. 

Kalbant apie genetines COVID vakcinas, mokslas yra išspręstas.

Jos neveikia ir nėra visiškai saugios.

Dabar turime Omicron. Šios vakcinos buvo sukurtos originaliai Wuhan padermei, kitam virusui. Nesvarbu, ar jos turėjo prasmę apsaugoti pagyvenusius ir silpnus žmones nuo pirminio viruso.  Taigi nustokime dėl to ginčytis. Turime žvelgti į ateitį. 

Šios vakcinos neapsaugo nuo Omicron infekcijos, viruso dauginimosi ar plitimo kitiems.  Kasdieniame gyvenime, bendraudami su draugais, šeimomis, visi žinome, kad tai tiesa.

Šios genetinės vakcinos yra pralaidžios, jų patvarumas prastas, ir net jei kiekvienas vyras, moteris ir vaikas Jungtinėse Valstijose būtų paskiepytas, šie produktai negali pasiekti bandos imuniteto ir sustabdyti KOVID. Jie nėra visiškai saugūs, o visas rizikos pobūdis vis dar nežinomas.  Priešingai, natūralus imunitetas, kuris išsivysto sveikos imuninės sistemos užsikrėtus ir pasveikus nuo COVID, yra ilgalaikis, platus ir labai apsaugo nuo šio viruso sukeliamų ligų ir mirties.

Jei yra rizika, turi būti galimybė rinktis. 

Tai pagrindinė šiuolaikinės bioetikos tiesa.

Visos medicininės procedūros, vakcinos ir vaistai yra rizikingi.

Visi mes turime teisę suprasti šią riziką ir patys nuspręsti, ar norime ją prisiimti.

Neigti tai reiškia neigti žmogaus orumą.

Blogis turi daug šaknų. Noras paneigti žmogaus orumą yra viena didžiausių.  Savo širdyse ir sielose visi žinome, kad tai tiesa.

Nors esu gydytojas, giliai įsipareigojęs laikytis Hipokrato priesaikos, visų pirma esu vyras, tėvas ir senelis.  Prašau, kad leistumėte man akimirką pakalbėti su jumis apie mūsų vaikus ir apie mūsų pagrindinę atsakomybę juos apsaugoti. 

Jei ne kas kita, turime puoselėti ir saugoti savo vaikus.  Tai pirmas darbas.  Tai jūsų darbas.  Tai mano darbas. Ne jų darbas mus apsaugoti.  O per pastaruosius dvejus metus mūsų visuomenė ir mūsų visuomenės sveikatos atsakas nesugebėjo jų apsaugoti.  Daugelis dalykų, kuriuos mūsų visuomenės sveikatos sistema reikalavo daryti su mūsų vaikais, jiems tiesiogiai pakenkė. 

Vaikų savęs žalojimas, savižudybės ir piktnaudžiavimas narkotikais paplito visame pasaulyje.  Nerimas, patyčios, gąsdinimas, bauginimas, prievarta tapo norma. Sumažėjo mažamečių vaikų intelekto koeficientas.  Lengvai išmatuojami esminiai vaikų vėlavimai.  Vaikams daroma fizinė žala, kai jiems švirkščiamos genetinės vakcinos, siekiant apsaugoti vyresnio amžiaus žmones nuo viruso.

Jūs, kaip tėvai, privalote apsaugoti savo vaikus. Jei šios genetinės vakcinos jiems pakenks, būtent jūs turėsite jais pasirūpinti.  Ir šią naštą nešiosite visą likusį savo ir jų gyvenimą. Vidutiniškai nuo vieno iš dviejų tūkstančių iki vieno iš trijų tūkstančių vaikų, gavusių šias vakcinas, per trumpą laiką bus hospitalizuotas dėl vakcinų sukeltos žalos.  Tik laikui bėgant sužinosime, kokia gali būti ilgalaikė žala.  Vakcinos neapsaugo mūsų vaikų nuo užsikrėtimo omikronine infekcija ir neapsaugo užsikrėtusių vaikų nuo kitų užkrėtimo.  Priešingai, farmacijos kompanijos ir vyriausybė yra beveik visiškai apsaugotos nuo bet kokios žalos, kurią šie produktai gali joms padaryti.  Jei jūsų vaikui pakenkė šios vakcinos, liksite vieni ir su savo sielvartu, ir su priežiūros našta.

Šios genetinės vakcinos gali pakenkti jūsų vaikams.  Jos gali pakenkti jų smegenims, širdžiai, imuninei sistemai ir gebėjimui ateityje turėti vaikų.  Daugelio šių pažeidimų neįmanoma ištaisyti.

Todėl prašau jūsų, prašau, informuokite apie galimą riziką, kad šie eksperimentiniai medicinos produktai gali pakenkti jūsų vaikams.  Neleiskite, kad kas nors jums nurodinėtų, ką daryti.  Pagalvokite patys.  Nes jūsų pareiga yra juos apsaugoti ir auklėti.  Jei jie bus pažeisti, joks valstijos gubernatorius, joks federalinis visuomenės sveikatos pareigūnas, joks televizijos gydytojas jums nepadės.  Jūs, jūsų šeima ir jūsų vaikas turėsite nešti šią naštą patys.

Galiausiai noriu palikti jums viltį.  Mes tai įveiksime.  Nuoširdžiai tikiu, kad galime įveikti minios beprotybės, masinės formacijos, paveldėtos žiniasklaidos ir didžiųjų technologijų skatinamos baimės bei psichologinės manipuliacijos poveikį, kuris smarkiai iškreipė visuomenės sveikatos politiką. Omikronas griauna patvirtintą naratyvą, kad vakcinos yra saugios ir veiksmingos, o ankstyvas gydymas vaistais neveikia.  Mūsų prezidento prognozuota ir baimės kurstytojų žiniasklaidoje stumiama tamsioji žiema nepasitvirtina.

Neseniai su žmona Jill grįžome iš kelionės po Europą, kur dirbome su daktarais Geertu Vanden Bossche ir Mattiasu Desmetu ir iš jų mokėmės.  Jie man dar kartą priminė, kaip ir jūs visi, kad amerikiečiai iš esmės yra geri žmonės.  Pasaulis vis dar tiki Amerikos savivaldos eksperimentu.  Davoso oligarchai per pastaruosius dvejus metus visam pasauliui pademonstravo savo didžiulę nekompetenciją. Jie neturi nei teisės, nei galimybių valdyti Ameriką ir amerikiečius.  Esame laisvi žmonės ir jau beveik 250 metų patys save valdome remdamiesi savarankiškų ūkininkų, prekybininkų, parduotuvių savininkų ir žemvaldžių sukurta konstitucija.  Šie protėviai atmetė svetimą monarchiją ir oligarchiją, o sukūrė ir kovojo už politinę struktūrą, kuri tebėra įkvėpimo šaltinis visam pasauliui.  Švytintis miestas ant kalvos.  Kamelotas.

Kai dar buvau vaikas, vienas puikus jaunuolis pasakė: "Neklausk, ką tavo šalis gali padaryti dėl tavęs, klausk, ką tu gali padaryti dėl savo šalies". Tai yra mūsų šalis. Mums priklauso ši nuostabi dovana, bet jei norime ją išsaugoti, turime ją ginti. Šiandien prašau visų jūsų mintyse ir širdyse įsidėmėti jo žodžius.  Mes visi galime būti lyderiai ir dabar yra laikas imtis šios užduoties.  Mes išgyvensime ir įveiksime šiuos sunkumus, jei tik sugebėsime širdyje išsaugoti šiuos tris paprastus žodžius.

Sąžiningumas.

Orumas.

Bendruomenė.