Kaip nebūti idiotu?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-09 08:38:00, skaitė 466, komentavo 25

Kaip nebūti idiotu?

Vakar, ketvirtadienį, žiūrėjau pindosų kompanijos “Providence Equity Partners LLC” lietuviškai-lanzberginės TV3 versijos, atsiprašant, “žinias”. Noriu pasidalinti įspūdžiais. Šiaip beiveik niekada nežiūriu nei zombiadėžės, nei lietuviškai-lanzberginės šūdasklaidos kurpiamo šūdo. Pasižiūriu tik fragmentus, kada noriu ką nors pasitikslinti ar kada esu svečiuose ir yra situacija “negali nežiūrėti”.

Atidžiai žiūrėjau ir klausiau. 

Žinote, JIE mus tikrai laiko idiotais, arba tikrai mano, kad visą jų auditorija jau yra idiotai, zombiai ar besmegenė biomasė. Aš suprantu, kad tie JIE, kurie sėdi Rod Ailendo Providenso dangoraižyje, niekada kitaip ir negalvojo. Bet manę stebina tie vietiniai JIE, tas nuoširdus debilumas sklindantis iš vedančios “žinių” laidą veido ir dar nuoširdesnis idiotizmas atsispindintis jos balse, komentuojant visą tą pilamą informacinį šūdą iš ekrano. Šūdą, kurį galima sulyginti tik su religiniais ar sektantiškais kliedesiais, pereinančiais į šizofreniją. 

Pats tų “žinių” turinys -   tai laidelės “Teletabiai”, skirtos silpnapročiams vaikams, lygio. Vietomis net iki jo nedatraukiantis, ypač kada  tai liečia fašistinės Okrainos režimą. Čia jau “viskas viename” - ir debilizmas, ir šyzas, ir idiotiškas fanatizmas ir t.t. Silpnapročio klouno Zelios emisaro kliedesiai iš ekrano, tokių pačių jam antrinančių lietuviškų “eksperdų” šyzas ir aplink emisarą besistaipantys nusifotografuoti vietiniai užbalvoninti zombiai. Na o kažkokie besiraitantys debilai-aktoriai, bandantys suvaidinti rusiškus kareivius - tai net “baltus šalmus” Sirijoje pranokstantis debilizmas. Nekalbant jau apie diktorės skaitomą briedą prie šito apgailėtino vaizdelio, tipo - “Putinas neklausė ir neklauso”! Banksterių pastumdėlis-pseudoekonomistas su savo šyzoidinėmis vizijomis! 

Debilai, blet, kitaip nepasakysi.

Suprantama, kad tai pindosai iš Kenedi Plaza dangoraižio Long Ailende įsakė savo chalopams TV3 kurpti ir mėtyti šūdų feikus ant ventiliatoriaus, pučiančio propagandą iš zombiadėžės, tačiau man nesuprantama kaip galima tikėti tokia šizofrenija? Kiek turi būti išplautos, ar jų trūkti, smegenys, kad priimti už tiesą tokius kliedesius?

 Aš pažiūrėjau tik VIENĄ šitų šizoidinių kliedesių seansą ir manau, kad žiūrint tai kasdien, ir dar ne po kartą, nereikia jokių psichuškių ir preparatų padarančių iš žmonių daržoves-idiotus, pagrindinį šaikos resursą.

Nežinau kiek laiko reiktu sugaišti, jei smulkiai aprašynėti tos bobos iš ekrano mimiką, balso intonacijas, analizuoti jos skaitomo teksto turinį ir kometuoti tai, kas rodoma video įrašuose. Jei trumpai - tai atvira šizofrenija ir kliedesiai jau tapusiems idiotais ir artėjančiais prie tokios busenos.