"Mar-a-Lago" reidas susijęs su vykstančiu JT tyrimu dėl IRANO branduolinių ginklų?!

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://bioclandestine.substac... 2022-09-10 21:34:00, skaitė 247, komentavo 1

Tarptautinė atominės energijos agentūra (TATENA), JT tarptautinė branduolinės energetikos priežiūros institucija, ką tik baigė rengti ataskaitą, susijusią su atliekamu tyrimu dėl Irano branduolinių ginklų atsargų. Jie ką tik patvirtino, kad jos didėja.

https://www.reuters.com/world/middle-east/irans-near-weapons-grade-uranium-stock-grows-probe-stuck-iaea-reports-2022-09-07/

Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad nors Obama Iranui skyrė 150+ MILIJARDŲ JAV dolerių mokesčių mokėtojų dolerių, kad jis nesigamintų branduolinių ginklų, jis vis tiek tai padarė. Anonai tai jau žinojo, bet kodėl TATENA yra Irane DABAR? Kodėl jie tiria Irano branduolinius ginklus DABAR? Irano sandoris JAV naujienų cikle? Mar-a-Lago dokumentai apie Irano sandorį?

Tarp TATENA tyrimo Irane ir FTB reido Mar-a-Lago turi būti ryšys. D. Trumpas mums patvirtino, kad minėti dokumentai buvo susiję su Irano susitarimu. Datos ant nuotraukų patvirtina, kad tai susiję su Irano susitarimu. Ir sutapimas, kad JT tarptautinė branduolinės veiklos priežiūros institucija vykdė tyrimą dėl Irano branduolinės produkcijos tuo pačiu metu, kai FTB reikėjo privačių D. Trumpo dokumentų, susijusių su B. Obamos Irano susitarimu... kažkas vyksta.

Toliau pateikiama Paul Sperry ekrano nuotrauka, kurią D. Trumpas perrašė 08/31/22:

Žmonės... FTB reidas yra žymiai didesnis nei Amerika ar Trumpo apkaltinimas dėl netinkamo dokumentų, kuriuos jis jau išslaptino, saugojimo... Tai pasaulinė branduolinė situacija... ir, kaip sakiau jau kelias savaites, tai susiję su OBAMA!

Nesu tikras, ar FTB bendradarbiauja su JT, kad pabandytų nuversti Trumpą, ar bando nuversti Obamą, ar bando pridengti savo užpakalius, kol TATENA nesužinojo apie Obamos giluminį fondą per Irano susitarimą. Neturiu supratimo. Tačiau neatsitiktinai 2015 m. Obamos Irano sandoris yra aukščiausios planetos diplomatinės institucijos atliekamo tarptautinio tyrimo epicentre, be to, jis yra iš Mar-a-Lago pavogtų prezidento dokumentų šaltinis.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad JT tiria Irano branduolinę gamybą, konkrečiai 2015 m. Irano branduolinį susitarimą, o tai juos atves prie skeletų Obamos spintoje. Ar Obamai taikomas tarptautinis branduolinis tyrimas?

Nesu tikras, kieno pusėje šioje situacijoje yra TATENA (JT). Kadangi darydamos išvadą, kad Irano branduolinės atsargos padidėjo, jos netiesiogiai priekaištauja B. Obamai ir Irano branduolinio susitarimo nesėkmei. Vis dar trūksta per daug dėlionės dalių, bet manau, kad tai susiję ne tik su FTB. Tai susiję su TARPTAUTINIU TYRIMU!