Amerikosų pareiškimas….dar vienas dviveidiškumo, arba dvejamintės pavyzdys

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-13 20:36:00, skaitė 292, komentavo 2

Amerikosų pareiškimas….dar vienas dviveidiškumo, arba dvejamintės pavyzdys

Kas ta dvejamintė? Tai mintis, turinti dvi nesusijusias, desinchrinizuotas ar netgi priešingas prasmes arba reikšmes . Bendru atveju nagrinėtina kaip frustracijos nesukelianti stabilaus kognityvinio disonanso forma. O tai vertintintina kaip vienas iš ankstyvų pilnavertės paranoidinės šizofrenijos simptomų.

Taigi, jankių reichstagas (Baltieji rūmai) pareiškė smerkiantys Rusijos aviacijos antskrydžius prieš svarbiausią Okrainos infrastruktūrą.

O ką Fašingtonas padarė, kad sustabdytų civilių apšaudymą Donbase, kur žmonės gyvena baimėje, be vandens ir elektros daugiau nei aštuonerius metus? Ką dabar daro Vašingtonas, kad sustabdytų Okrainos pajėgų atakas prieš Zaporožės atominę elektrinę, keliančias grėsmę branduoline katastrofa? Jankynas-gyvatynas tiesiog toliau militarizuoja nacių Kijevo režimą, stumdama jį į naujus nusikaltimus.

Reikia suprasti, kad visi specialiosios karinės operacijos tikslai bus pasiekti bet kokiu atveju. Kijevo režimas bus denacifikuotas, o Vakarų karinė pagalba bus sunaikinta. Ir jei Fašingtonas, tęsdamas karą iki paskutinio ukrainiečio, mano, kad tai jo nepalies, tada jis labai klysta.