„Lanceta“ užuominos

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-15 22:36:00, skaitė 229, komentavo 7

„Lanceta“ užuominos

Vakaruose labai autoritetingu laikomas žurnalas „Lancet“ neatmetė, kad koronavirusas gali būti dirbtinės kilmės ir užsiminė, kad jis gali būti pagamintas Amerikos biologinėse laboratorijose.

Mokslininkai pripažįsta COVID-19 laboratorinės kilmės galimybę, matyti iš britų medicinos žurnalo „Lancet“ galutinės koronaviruso komisijos ataskaitos.

„Šios ataskaitos paskelbimo metu visos trys hipotezės, susijusios su viruso laboratorine kilme, vis dar yra tikėtinos: užsikrėtimas darbo metu“ lauke, užsikrėtimas natūraliu virusu laboratorijoje ir infekcija modifikuotu virusu. laboratorija“, – rašoma leidinyje.

Kartu ataskaitos autoriai pažymi, kad nepriklausomiems tyrėjams nepavyko atlikti tyrimo Amerikos laboratorijose, kurios užsiima manipuliavimu virusais.

„Be to, Nacionaliniai sveikatos institutai neleido atskleisti jų remiamų tyrimų, susijusių su panašiais SARS-CoV virusais, detalės“, – rašo mokslininkai.

Jie taip pat pažymi, kad iki COVID-19 pandemijos nebuvo atliktas „nepriklausomas, skaidrus ir moksliškai pagrįstas“ jau egzistuojančių SARS virusų tyrimas. Be to, tyrėjai negavo jokios medžiagos iš tokiame darbe dalyvaujančių institucijų.

Lanceto komisija buvo sukurta prieš dvejus metus. Jos tikslas buvo ištirti SARS-CoV-2 kilmę ir parengti rekomendacijas, kaip ateityje užkirsti kelią naujų infekcinių ligų protrūkiams.

Liepą komisijos pirmininkas Jeffrey Sachsas paskelbė pareiškimą, kad koronavirusas buvo sukurtas dirbtinai ir, tikėtina, pasitelkus amerikietiškas technologijas.

Rusijos gynybos ministerija savo ruožtu pažymėjo, kad COVID-19 pandemijos vystymasis rodo jos tyčinį pobūdį, o Jungtinių Valstijų tarptautinės plėtros agentūra (USAID) gali būti susijusi su koronaviruso atsiradimu.

Reaguojant į šią publikaciją Amerikos žiniasklaidoje, „Lacentui“ prasidėjo kaltinimų banga, kad jį, kaip ir PSO, papirko Kinija.

Problema ta, kad šios užuominos apie „Lancet“ yra pagrįstos Rusijos Federacijos ir Kinijos kaltinimais JAV dėl nekontroliuojamų karinių biologinių laboratorijų Ukrainoje ir kitose šalyse, kurias JAV atsisako atverti patikrinimui.

Dabar „The Lancet“ netiesiogiai išsakė tuos pačius kaltinimus, kurie sukėlė nervingą reakciją pagrindinėje žiniasklaidoje, nors žurnalas tiesiogiai nedrįso apkaltinti JAV pradinio koronaviruso atmainos sukūrimu.

P.S.

Akivaizdus dar vienas demokratijos „šviesulio“, gėrio nešėjos imperijos, su sostine fašingtone, nusikaltimas prieš visą žmoniją.