Kokie yra tikri karinės operacijos Okrainoje tikslai?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-17 22:50:00, skaitė 579, komentavo 19

Kokie yra tikri karinės operacijos Okrainoje tikslai?

Gražu žiūrėti į visą tą nuostabią šizo-isterišką euforiją, kilusią dėl Rusijos kariuomenės pasitraukimo nuo Charkovo. Visa liberoidinė pasaulio fake news, o iš paskos ir lenzberg-šūdasklaida, pratrydo - „Rusijos kariuomenė pabėgo iš savo pozicijų“, „Putinas sutriuškintas prie Charkovo“,  ir panašiai. Rusijos pindosinė šūdasklaida irgi mažai kuo atsilieka - "Rusai metė savus", "Rusija prarado įgytas teritorijas", „Reikalinga skubi Rusijos mobilizacija!" ir panašaus stiliaus liberastinė tryda.

Žinoma, tai tėra užsienio šeimininko propogandonų pamėtėtos metodičkės, nes visur triedžiama vienodai, atsižvelgiant tik į vietinio elektorato debilumą ir nacionalinius ypatumus.

Skaitant ar žiūrint į visą tai kas yra oficialiai rodoma ar koks yra propogandonų pilamas šūdas, reikia atminti vieną auksinę taisyklę galiojančia visiems, visur ir visada:

 Jokia oficiali valdžia niekur ir niekada per oficialias MIP ar šūdasklaida sako tik tai KĄ TURI  būti išgirsti plačios liaudies masės. Tiek savos, tiek svetimos. Adekvati valdžia netransliuos visai planetai savo planų ir tikslų. Neatskleis slaptos informacijos.   

Pavyzdys - speciali operacija Sirijoje.

Rusijos valdžia visada sakė, kad Rusija Sirijoje vykdo antiteroristinę operaciją. Rusijos kariškių užduotis ten - tai kuo daugiau utilizuoti USA išaugintų, apmokytų ir finansuojamų ISIS-IGIL basmačių-teroristų, kad jie neateitų į rusų namus ir nepaverstų jų gyvenimo pragaru. Taip pat prie to pačio palaikyti Rusijos draugo Bašaro al-Asado valdžią, kuris to paprašė oficialiai.

Tikrai manote, kad būtent toks buvo specialiosios operacijos tikslas? 

Oficialiai - taip.

Tai nebuvo pagrindiniai tikslai, dėl kurių Rusija įsikišo.

NE.

Pagrindiniai karinės operacijos Sirijoje tikslai buvo visiškai kitokie. Ir apie juos oficialiai niekada nebuvo pareikšta.

Pagrindinis tikslas buvo NELEISTI NUTIESTI DUJOTIEKIO IŠ KATARO Į EUROPĄ.

Ir ši strateginė užduotis buvo pasiekta. Dabar įsivaizduokite, jei Rusija tuo metu nebūtų įsikišusi – europeicai būtų nužudę Asadą kaip Kadafį, o dabar ramiai sau gautų dujas iš Kataro, paverstų jas į ginklus ir amunicija savo naciams, nukreiptiems prieš Rusiją. Rusijos padėtis dabar būtų daug prastesnė. Žvelgiant atgal, telieka tik žavėtis toliaregiškai apgalvota Putino  strategija.

O dabar grįžkime prie dabartinės specialios karinės operacijos (SKO) Okrainoje. Viskas, kas buvo pasakyta oficialiai per televiziją - tai nėra pagrindiniai karinės operacijos tikslai. Ne demilitarizacija, ne denacifikacija, ne apsaugoti civilius gyventojus, ne teroristų likvidacija.

SKO  tai įrankis, padedantis pagerinti Rusijos strateginę padėtį ateityje. Apie pagrindinius SKO tikslus sužinosime gal tik po 5 ar 10 metų, analizuodami pasaulio įvykius, kurie įvyks, analizuojant SKO rezultatus.

Tačiau kai kurias išvadas galima padaryti jau dabar, nes pirmieji rezultatai jau yra.

SKO tikslas buvo:

1. Rusijos ekonomikos atsiejimas nuo pasaulinės ekonomikos, grimztančios į dugną ir traukiančios ten visus, kurie su ja yra susiję.  Užsienio prekybos pervedimas nuo atsiskaitymų dolerių prie mokėjimų rubliais.  Nustoti suteikti  energetines "pablažkes" ubagams-”niščebrodams” - buvusioms TSRS respublikoms ir Varšuvos bloko narėms. Pačioje Rusijoje daug metų kas netingėjo "skalbė" temas - "Nesinaudok doleriu, stumk savo nacionalinę valiutą",  "Nustot tiekti Europai nemokamai dujas! Taupykite energijos išteklius sau ir ateities kartoms!", „Patiems perdirbti dujas į chemijos produktus ir prekes!"

Norėjo? Tai va dabar tegul ir ima! SKO neabejotinai tapo įrankiu šiems tikslams pasiekti.

2. Sužlugdyti nacistų „blitckrigą“ į Donbasą.

Ar šis tikslas pasiektas? Taip! Netikėta ataka prieš Donbasą buvo sužlugdyta. Luganskas ir Doneckas buvo išgelbėti, o staigus jų sunaikinimas atšauktas.

Dabar planetoje prasidėjo kolosalūs geopolitiniai pokyčiai, įtakos zonų persiskirstymas ištisuose žemynuose. 

Sprendžiama, nugalės planetoje Švabo fašizmas, ar ne. 

Ar globalistams pavyks perimti paskutinių dviejų suverenių šalių-tvirtovių (Rusiją ir Kiniją) kontrolę ar ne. 

Ar bus pradėtas planetinio masto genocidas (nes resursų visiems neužtenka). 

Ar ateis badas ir ligos, o pederastai ir iškrypėliai į mūsų namus.

Ar atims iš mūsų anūkų vaikus – štai kas dabar pastatyta ant kortos. O jūs "sėdite ir skaičiuojate kažkokius tai chochliškus kaimus“, kaip buvo taikliai pastebėta vieno dar blaiviai mąstančio žmogaus. Ne Iziume ir ne Charkove dabar sprendžiamas žmonijos ir pačios Rusijos likimas.

Rusijos pakraščiai - rusiškai okraina - istoriškai buvo karo zona. Kas tik nėjo per juos į Rusiją. Lenkai, švedai, prancūzai, vokiečiai tris kartus... Istorinė pakraščio - okrainos - misija buvo sugerti, sulėtinti, permalti, tapti „ugnies žeme po priešo kojomis“. Tai va - Okraina tiesiogiai šią užduotį dabar ir vykdo, nepriklausomai nori ji to ar ne.

Tarp kitko, Okrainai buvo suteiktas istorinis šansas dar kartą netapti dviejų nesutaikomų Vakarų ir Rytų civilizacijų karo veiksmų teritorija. Ji galėjo permesti šią naštą lenkams ir vengrams, vokiečiams, bet ji nepanoro-nesugebėjo. O štai Baltarusija ir panorėjo ir sugebėjo pasinaudoti šiuo šansu, o Okraina ne. Todėl dabar ji yra karo veiksmų zona.

Tie, kas norėjo kartu su savo teritorijomis stoti į Rytų pusę – tie tą jau padarė - BRIKS, ŠBO. Ir SKO juos jau išgelbėjo nuo likvidacijos.

Jeigu Okrainos nebūtų nepalaikę vakarai, SKO jau būtų pasibaigusi. 

Faktas yra tas, kad jei priešas nori jums smogti peiliu, jūs turite smogti priešui į snukį, o ne į jo peilį. O skaitant “naujienas”, pvz., vien dėl ko yra kaltas Putinas,  akivaizdu, kad vakarai jau gavo į snukį. Ekonomiškai. Ir bus trenkta vėl, ir vėl, kol jie susvyruos ir nugrius. Tada ir jų (vakarų) ranka atsigniauš, ir peilis pats iškris iš rankos. Kurį kas nors paims ir isidės į savo makštis.