Politikai siekia padėti PSO užgrobti valdžią

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-09-22 10:42:00, skaitė 379, komentavo 3

Politikai siekia padėti PSO užgrobti valdžią

Už propagandinių antraščių ieškokite motyvų ir tikslų

Daug kas stebisi, kad "POLITICO" paskelbė straipsnį apie Bilo ir Melindos Geitsų fondo, CEPI, GAVI ir "Wellcome Trust" vaidmenį netinkamai valdant COVID krizę. Ir vis dėlto jis yra:

Kaip Billas Gatesas ir jo partneriai pasinaudojo savo įtaka, kad kontroliuotų pasaulinį Kovid atsaką - be jokios priežiūros

Kai pamatai ką nors panašaus, tokio netikėto ir vyriausybės kontroliuojamai žiniasklaidai nebūdingo, natūrali reakcija yra tiesiog nustebti iš nuostabos. Gal vis dėlto teisingumas bus! Galbūt pasaulis turi prasmę ir tiesa paaiškės! Kaip nuostabu ir nuostabu, kad net kruopščiai puoselėjamas POLITICO propaguojamas pasakojimas pradeda skilinėti!

Atsiprašome, kad išsklaidome jūsų fantazijas. Tiesą sakant, nelabai gaila.

Taigi, einame toliau.

"Politikoje niekas nevyksta atsitiktinai. Jei taip atsitinka, galite būti tikri, kad taip buvo suplanuota." - Franklinas D. Ruzveltas

Taigi, kas čia iš tikrųjų vyksta? Kaip šiandien (2022 m. rugsėjo 21 d.) sakiau Steve'o Bannono laidoje "War Room: Pandemic", šis POLITICO straipsnis yra modifikuotas ribotas kabėjimas. O kas tai yra, paklausite jūs?

    PREZIDENTAS: Kaip manote, kaip manote, ar norime, ar norime dabar eiti šiuo keliu? Ir, taip sakant, palikti jį kaboti?

    DEANAS: Na, iš tikrųjų tai nėra...

    HALDEMANAS: Tai ribota galimybė.

    DEANAS: Tai ribotas pasišnekučiavimas.

    EHRLICHMANAS: Tai modifikuotas ribotas pasišnekučiavimas.

    PREZIDENTAS: Na, tai tik viešai ar privačiai kabantys dalyko klausimai.

Čia yra visas tinklalapis, susijęs su ribotų pasisėdėjimų tema, kuriuo galite pasidomėti, jei norite.

"Ribotas bendravimas" - tai šnipų žargonu vadinamas mėgstamas ir dažnai naudojamas slaptųjų tarnybų specialistų triukas. Kai jų slaptumo šydas prasiskleidžia ir jie nebegali pasikliauti melaginga priedanga dezinformuodami visuomenę, jie griebiasi pripažinti - kartais net savanoriškai - dalį tiesos, tačiau vis tiek sugeba nuslėpti svarbiausius ir žalingus bylos faktus. Tačiau visuomenė paprastai būna taip suintriguota naujos informacijos, kad niekada nesusimąsto toliau tęsti bylos nagrinėjimo."

Victor Marchetti, buvęs Centrinės žvalgybos valdybos direktoriaus pavaduotojo specialusis padėjėjas

Užtenka pasakyti, kad skaitydamas minėtą POLITICO straipsnį, pastebėjau, jog žvalgybos bendruomenės suktumo kvapas buvo beveik pribloškiantis (kvepia siera).

Kas čia vyksta?

Atsakymas yra tas, kad lapkričio mėn. vėl bus svarstomi HHS siūlomi PSO įstatų pakeitimai, susiję su Tarptautiniu sveikatos reglamentu. Prisimenate juos? Jei ne, perskaitykite šį papildymą, kad sužinotumėte būtinas aplinkybes: Vaikų aukojimas, WEF ir PSO galios užgrobimas. Tai nenutrūkstama. Jie tiesiog nesustoja.

Čia pateikiame pagrindinį skyrių "Cliff Notes" tiems, kurie neturi laiko gilintis.

Atskirų siūlomų IHR pakeitimų santrauka

PSO ketina iš dalies pakeisti 13 IHR straipsnius: 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 18, 48, 49, 53, 59

  1. Griežtesnė priežiūra: Pagal 5 straipsnį PSO parengs ankstyvojo perspėjimo kriterijus, kurie leis jai nustatyti rizikos vertinimą valstybei narei, o tai reiškia, kad ji galės naudoti tokio pobūdžio modeliavimą, imitavimą ir prognozes, dėl kurių prieš daugiau nei dvejus metus buvo perdėtai padidinta Kovid-19 keliama rizika. Kai PSO parengs savo vertinimą, ji jį perduos tarpvyriausybinėms organizacijoms ir kitoms valstybėms narėms.
  2. 48 valandų terminas: Pagal 6, 10, 11 ir 13 straipsnius valstybė narė turi 48 valandas atsakyti į PSO rizikos vertinimą ir priimti arba atmesti pagalbą vietoje. Tačiau praktikoje šis terminas gali būti sutrumpintas iki kelių valandų, priverčiant ją laikytis arba susidurti su tarptautiniu nepritarimu, kuriam vadovauja PSO ir galimai nedraugiškos valstybės narės. 
  3. Slaptieji šaltiniai: Pagal 9 straipsnį PSO gali remtis neskelbtinais informacijos šaltiniais, kuriais remdamasi ji gali paskelbti ekstremaliąją situaciją visuomenės sveikatos srityje. Tokie šaltiniai gali būti "Big Pharma", PSO finansuotojai, tokie kaip Gateso fondas ir Gateso įkurtas ir finansuojamas GAVI aljansas, taip pat kiti asmenys, siekiantys monopolizuoti valdžią.
  4. Susilpnintas suverenitetas: Pagal 12 straipsnį, kai PSO gauna neatskleistos informacijos apie tariamą grėsmę visuomenės sveikatai valstybėje narėje, generalinis direktorius gali (o ne privalo) konsultuotis su PSO Ekstremaliųjų situacijų komitetu ir valstybe nare. Tačiau jis (ji) gali vienašališkai paskelbti galimą ar esamą tarptautinio masto ekstremaliąją situaciją visuomenės sveikatos srityje. Generalinio direktoriaus įgaliojimai pakeičia nacionalinę suverenią valdžią. Vėliau tai gali būti panaudota siekiant taikyti sankcijas valstybėms.
  5. Pakeitimų atmetimas: Pagal 59 straipsnį, Pasaulio sveikatos asamblėjai priėmus pakeitimus, valstybė narė per šešis mėnesius gali juos atmesti. Tai reiškia, kad šių metų lapkričio mėn. Jei valstybė narė nesiims jokių veiksmų, bus laikoma, kad ji visiškai pritarė pakeitimams.  Bet koks atmetimas ar išlyga, kuriuos generalinis direktorius gaus pasibaigus šiam laikotarpiui, neturės jokios galios ir poveikio.

Šių pakeitimų (kuriuos pasiūlė JAV Sveikatos apsaugos ministerija) patvirtinimą pirmojo svarstymo metu, taip pat ir siūlomos sąsajos su Pasaulio prekybos organizacija, kuri taptų nauja PSO vykdymo užtikrinimo institucija (ar galite pasakyti "vienašalės ekonominės sankcijos"?), užblokavo (palaukite...) Afrikos valstybių koalicija, susirūpinusi dėl nacionalinio suvereniteto praradimo. Todėl tolesnės diskusijos buvo atidėtos iki lapkričio mėn. įvyksiančių JAV rinkimų. Ar jau pradedate suprasti, koks čia vaizdas?

Šiuo metu pasaulinis biologinės gynybos / farmacijos / pramonės kompleksas pradeda orientuotis į "kitą didelį dalyką". Beždžionių raupai akivaizdžiai nepateisino lūkesčių. Akivaizdu, kad, nepaisant visų pastangų, bus labai sunku ilgiau išlaikyti COVID "nepaprastosios padėties visuomenės sveikatai paskelbimą", o dabartinė atnaujinta versija nustos galioti (staigmena!) gana greitai po lapkričio mėn. rinkimų. Matote, kaip tai veikia?

Ir ko jie nori? Na, tik 0,1 proc. visų išsivysčiusių pasaulio šalių pajamų. Žinoma, vargšams. Gerai, kad ir vienašališka valdžia visoms tautoms. Ir visuotinio pritarimo pirmiau apibendrintoms Tarptautinės žmogaus teisių konvencijos modifikacijoms. 

"Vienas žiedas, kad juos visus valdytų, vienas žiedas, kad juos surastų, vienas žiedas, kad juos visus suvestų ir tamsoje surištų."

Atidžiai stebėkite, kaip ekonomistas Jeffrey Sachsas pateikia savo paaiškinimą ir pagrindimą šio intarpo viršuje esančiame klipe (čia pateikiamas šaltinis). Atidžiai klausykitės, kaip jis maloniai liaupsina šlovingąjį PSO vadovą, PSO generalinį direktorių Tedrosą.

Kiek dar kartų mes patikėsime šia "mes tiesiog norime padėti vargšams" linija? Prisidengus krokodilo ašaromis (pastebėjote tą nėštumo pauzę, kai Sachsas kalba apie tai?), mūsų vėl prašoma atsisakyti nacionalinio suvereniteto, leisti PSO (!!) apeiti JAV Konstituciją ir paskirti poną Tedrosą vadovauti visam pasauliui. Dėl mūsų pačių visuotinės gerovės. Nes būtent MUMS taip nepavyko suvaldyti (gana nedidelės) SARS-CoV-2 keliamos grėsmės per pastaruosius porą metų?? 

Jei nesate susipažinę su šia gudrybe, perskaitykite šią knygą apie "Davoso žmogų". Jos autorius - žvaigždė "NY Times" žurnalistas. Ne koks nors pagyvenęs psichiatras, turintis pykčio kontrolės ir priekinių skilčių problemų.

Atminkite, kad Tedrosas ten yra todėl, kad jį ten paskyrė Billas Gatesas ir KKP (Kinijos Komunistu Partija).

Tiems, kurie mieliau skaito žodžius, o ne žiūri vaizdo įrašus, Džefris Sašas 2022 m. rugsėjo 15 d. dėl "Lancet" COVID komiteto ataskaitos išvadų pareiškė štai ką (perrašė dr. Meryl Nass):

"Nenorime laboratorijose sukurtų pandemijų, tačiau atliekama daug paslėptų pavojingų mokslinių tyrimų, kuriuos reikia reguliuoti ir prižiūrėti."

Atminkite, kad jus įspėjau. Raštu ir Glenno Becko laidoje.

Apgailestauju, kad užkraunu dar didesnę naštą mūsų brangiam PSO generaliniam direktoriui. Tačiau mums reikia, kad PSO prižiūrėtų biologinę saugą.  Nes dabar neturime jokios pasaulinės biologinės saugos priežiūros.  Ir galiu jums tvirtai pasakyti, kad ir kokia būtų šio viruso kilmė, vyksta daugybė paslėptų, pavojingų darbų, kurie nėra tinkamai kontroliuojami, ir mes turime žinoti, kas vyksta, stebėti juos ir užtikrinti, kad jie būtų atliekami saugiai ir tinkamai. O šiuo metu taip nėra.

Tuomet rekomenduojame keletą veiksmų, kaip sustiprinti PSO.  PSO yra mūsų pasaulinės sveikatos ir saugos kertinis akmuo.

Ji ne veltui buvo sukurta 1948 m.  Ji visą parą atlieka labai sudėtingą darbą. Įskaitant ir pastarosiomis valandomis, kaip girdėjau, šiuo.  

Mums reikia, kad PSO turėtų pilną, tinkamą, pakankamą biudžetą.  Mums reikia, kad ją remtų politiniai lyderiai ir pasaulio mokslo bendruomenė.  Mums reikia, kad ji turėtų įgaliojimus atlikti reikiamus tyrimus.  Negalime leisti, kad ji įsiveltų į geopolitinį konfliktą tarp JAV ir Kinijos ar kieno nors kito.  Jai reikia tvirtos pasaulinės paramos.  

Tai pagrindinė mūsų pranešimo mintis. Mes norime absoliučiai stiprios PSO. Turime stiprią vadovybę, tačiau turime ją paremti.

Galiausiai mums reikia finansavimo.  Kad būtų patenkinti neatidėliotini pažeidžiamų gyventojų poreikiai.  Ypač neturtingų žmonių visame pasaulyje. Kaip jau pabrėžiau, gyvename didžiulės nelygybės pasaulyje.  Tačiau teisingumas reiškia, kad kiekvienas turi teisę į gyvybę ir sveikatą. Tai supratome ir nuo Žmogaus teisių deklaracijos bei pačios PSO Konstitucijos laikų.

Taigi raginame įsteigti pasaulinį sveikatos fondą, kurio būstinė būtų Ženevoje ir kuris veiktų kartu su PSO.  Iš dešimčių milijardų dolerių, o ne trupučio. Maždaug 0,1 proc. turtingojo pasaulio pajamų.  

Tai visiškai įveikiama. Kad turėtume lėšų užtikrinti visur pasaulyje veikiančias sveikatos sistemas."

Taip. Galbūt kokioje nors alternatyvioje visatoje. TAI ir yra naujasis naratyvas, kuriam paremti skirtas POLITICO straipsnis!

Pastebėjote, kad POLITICO nepateikia nė žodžio apie ankstyvo gydymo slopinimą? Pastebėjote, kad be atokvėpio, be kritikos daroma prielaida, jog genetinės vakcinos buvo saugios ir veiksmingos? Pastebėjote, kad be perstojo pataikaujama Afrikos šalių vadovams?

Nieko prieš Afriką, ačiū Dievui, kad ji tvirtai stovėjo ir pasipriešino nacionalinio suvereniteto užgrobimui per paskutinį diskusijų ir balsavimo dėl naujų, peržiūrėtų, <įspėjimas: sarkazmas> patobulintų ir sustiprintų PSO IHR taisyklių etapą. Tačiau vienas iš svarbiausių šio POLITICO straipsnio teiginių - šykštus pataikavimas. Tai yra pataikavimas Afrikos lyderiams, kad jie jaustųsi patogiai (ar bent jau galėtų patikimai paneigti) leisdami PSO ir globalistams su jais elgtis savo nuožiūra.

Pasak POLITICO, jei tik BMGF "vienas žiedas" būtų veiksmingiau įtraukęs įvairesnius išorės dalyvius (ypač iš Afrikos valstybių - tų pačių, kurios praėjusį kartą blokavo IHR priėmimą) ir būtų veiksmingiau kontroliavęs Wellcome Trust (prisiminkime, šios organizacijos vadovas aktyviai sąmokslavo su Kolinsu ir Faučiu, kad būtų nuslopinta hipotezė apie laboratorinių duomenų nutekėjimą), GAVI (organizacija, kuri teigė, kad nuo beždžionių raupų mirštamumas bus 10 %) ir CEPI (kuri iš esmės yra bendra JAV žvalgybos bendruomenės ir Norvegijos vyriausybės įmonė), TAI viskas būtų pavykę puikiai!

Galėčiau tęsti ir tęsti. Šis POLITICO straipsnis yra tiesiog prikimštas suktybių, kuriomis siekiama paremti siekį perduoti daugiau galių ir turto PSO.

Štai nepatogi tiesa. Beveik be išimties šalys, kuriose mirtingumas nuo COVID buvo mažiausias, buvo tos šalys, kurios negavo prieigos prie genetinių vakcinų. O tose (kaip senosios gerosios JAV), kurios turėjo daugiausia genetinių vakcinų, mirtingumas nuo COVID buvo didžiausias. O šalys, kuriose buvo naudojama daugiausia skiepų, patiria nemalonią realybę, kad didžioji dalis jų sergamumo ir mirtingumo, priskiriamo COVID, yra tarp labai stipriai skiepytų gyventojų. Paaiškink tai, Einšteinai. Turbūt dėl globalinio atšilimo, tiesa?

Ir jei jiems pavyks su mumis susitarti, ponas Tedrosas galės vienašališkai paskelbti visuomenės sveikatos kritinę padėtį dėl ko tik panorės (smurto su ginklais?), kada tik panorės. Žinoma, mūsų pačių labui ir kad apsaugotų vargšus. Pradėkite verkti. Manote, kad jis to nepadarys? Pamenate, kaip PSO patariamajame komitete 9 prieš 6 buvo "lygiosios" dėl beždžionių raupų sukeltos pasaulinės ekstremalios situacijos sveikatos apsaugos srityje paskelbimo? Balsavimą 9 prieš 6 "už", kurį ponas Tedrosas atmetė, nes balsai buvo lygūs, ir jis turėjo įsikišti, kad išspręstų šį klausimą? Prašau. Apgauti mane vieną kartą - gėda, apgauti mane du kartus - gėda.

Mano draugai, prašau, nebūkite naivūs. Ne po viso to, ką kartu išgyvenome nuo 2020 m. sausio mėn. Nepasikliaukite, kad aš jums pasakysiu, kaip mąstyti, perskaitykite POLITICO straipsnį dar kartą, atidžiai, dabar, kai jau žinote, kas išdėstyta pirmiau. Išmokite atpažinti ribotas pakabutes, kai jas pamatysite.

O prieš dar kartą perskaitydami POLITICO straipsnį, perskaitykite daktarės Meryl Nass paantraštę "Jeff Sachs and giving the W.H.O money". Lanceto COVID komisija ir "Viena sveikata" yra svarbios globalistų naratyvo dalys". Meryl yra dar ciniškesnė už mane, tikriausiai todėl, kad ji šį manipuliacinį žaidimą suvokia bent dešimtmečiu ilgiau nei aš. Ji tikrai užgrūdinta kovoje su biologinės gynybos, farmacijos ir pramonės kompleksu. Ji gali atrodyti kaip jūsų močiutė. Neapsigaukite. Ji yra aukščiausio lygio tiesos kovotoja. Ir, mano supratimu, nacionalinė vertybė.

Prašau jūsų. Padarykite tai dėl savo vaikų. Padarykite tai dėl mūsų visų.

Billas Gatesas uždirbo didžiulius pinigus investuodamas į vakcinų bendroves. Jūs visi matėte klipą, kuriame jis tuo giriasi. Jis rėmė 201 renginį, kuris iš esmės buvo JAV žvalgybos bendruomenės planavimo ir karinių veiksmų pratybos. Kitas nepatogus faktas, kurio kažkodėl nepastebėta POLITICO straipsnyje.

POLITICO pasakojimas nėra įveikiamas. Jis yra perorientuojamas kaip "Didžiojo persitvarkymo" "Statykime geriau" perorientavimo, kuris dabar vyksta visame pasaulyje, dalis. Taip veikia mūsų žvalgybos bendruomenė. Jūs mokate mokesčius už privilegiją, kad jums būtų meluojama, cenzūruojama, propaguojama ir manipuliuojama. Penkių akių aljansas iš tiesų yra gana sumanus. Net ir velnias nusipelno jam priklausančio atlyginimo.

Tačiau kai žinote ženklus, galite įžvelgti debesis, kuriuos jie pasėja, kad užgožtų savo pėdsakus. Ribotas buveines galite aptikti pagal tai, ką jie sako ir ko vengia.

Pirmyn, tiesos kariai. Kovokite. Mums dar toli iki pergalės. Mes dar nepradėjome kovoti. Tačiau būkite protingi. Ir neleiskite jiems jūsų apgauti. Tai neribotas XXI a. informacinis ir žiniasklaidos karas. Mūsų priešininkai mano, kad tikslas pateisina priemones. Patriotai, laikykitės aukštai iškėlę galvas ir veikite garbingai, gudriai ir drąsiai. Jokių nuolaidų. Tačiau niekada nepamirškite savo įsipareigojimo laikytis sąžiningumo, žmogiškojo orumo ir bendruomeniškumo. Ir, prašau, jokių fragmentų? Ačiū.