Lugansko ir Donecko liaudies respublikose prasidėjo referendumai

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-23 20:36:00, skaitė 384, komentavo 21

Lugansko ir Donecko liaudies respublikose prasidėjo referendumai

DLR vadovas Denisas Pušilinas:

„Šios akimirkos laukėme daugiau nei 8 metus. Jie laukė, nerimastingos naktys ir įtempta kasdienybė, fronte ir užnugaryje. Jie laukė taip, kaip laukė sugrįžimo į šeimą po daugelio metų išsiskyrimo. Grįžtame namo, tai pagrindinis mūsų kovų motyvas.

LLR vadovas Leonidas Pasečnikas: „Šiandien esame ant didelio istorinio įvykio slenksčio. Šiandien kiekvienas iš jūsų, įskaitant mane, atveria naują mūsų istorijos puslapį. Šiandien yra pirmoji referendumo diena, per kurią atidavėme savo balsus už prisijungimą prie Rusijos Federacijos.

P.S.

Chersone taip pat prasidėjo balsavimas dėl regiono įstojimo į Rusijos Federaciją. Prie balsavimo apylinkių ėmė būriuotis daug žmonių. Pasak uosto direktoriaus pavaduotojos finansų ekonomikai Tatjanos Jasenčuk, vietos gyventojai ilgai laukė šio referendumo ir beveik visi pasisako už prisijungimą prie Rusijos.

P.P.S.

O tuo metu „lietuviška“ kakučių mėtymo specialistė, išdidžiai save vadindama „žiniasklaida“, spjaudosi nuodingomis seilėmis, viauksi, atseit šie referendumai nebus pripažinti, bus neligitymūs, bezda, reikalaudama Rusijos Federacijai įvesti naujas sankcijas… šitiems lietuviakalbiams asmenims, šalyje vadinamiems podpindosninkais, norėtųsi priminti LR vykusį „referendumą“ dėl stojimo į ES (ketvirtąjį reichą), apie „teisiškai“ pratęstą referendumą, apie balsavusuųjų papirkinėjimus alumi ir skalbimo milteliais, apie stojimą į tarptautinę teroristinę organizaciją (referendumo visai nebuvo), apie referendumą dėl žemės pardavimo užsieniečiams, apie referendumo žlugdymą, keistas mirtis ir dar daug ką…

Jūs galite leisti dujas iš pasturgalių, rautis plaukus ar barstytis galvą pelenais. Referendumai įvyks. Sričių gyventojai įsilies į Rusijos broliškų tautų glėbį. Nieko jūs nepadarysite…