Kodėl USA nepakėlė pirštinės mestos į jų snukį?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-10-02 00:32:00, skaitė 589, komentavo 11

Kodėl USA nepakėlė pirštinės mestos į jų snukį?

Į amerikoniško "Jaunojo polismeno" komplekto sudėtį įeina pistoletas, ženklelis, antrankiai ir porininko lavonas už kurį reikia atkeršyti. To negyvo porininko vaidmenį vakaroidams dabar atlieka Okraina.

Vakar Vladimiras Putinas iškilmingai į Rusijos sudėtį grąžino  keturis rusiškus regionus, išlaisvintus iš ukro-nacistų okupacijos. Toks žingsnis buvo absoliučiai būtinas – tą parodė balsavimo referendumuose rezultatai - Rusijos ten buvo laukiama neįtikėtinai. Tačiau iš USA vasalų ir vergų požiūrio taško Rusiją padarė baisų nusikaltimą  - juk po 1945 metų tik pindosai turėjo faktinę teisę keisti valstybių sienas.

Klounas  Zelia teisingai nusprendė, kad Vladimiras Putinas atvirai metė pirštinę pindosiniam hegemonui. Kadangi pasaulio vaizdelis tarp USA pakalikų ir vergų yra labai iškreiptas, jie mano, kad pindosai yra visagaliai, tarsi jie būtų kažkas panašaus į kaimo vierchą, pasiruošusi kulokais ar basliu sudubasinti bet kokį netyčia užklydusi lochą ar už save silpnesnį ir užkalbinusį jo mergą. Tačiau iškart peršykantį ir prišykantį į kelnes, jeigu nujaučia jog gali gauti nuo atvykėlio grąžos ir būti pats sudubasintas.

Panaši situacija susiklostė ir vakar – klounas Zelia, kaip to kaimo viercho merga ar šliundra, pakėlė dėdei Semui į snukį mestą pirštinę ir padavė ją savo ponui sakydamas: greičiau priimk mano skubų prašymą į NATO, o mano drąsuoli, ir deramai nubausk tą nachalą, kuris tau metė iššūkį.

Dviems valandoms pasaulis sustingo laukdamas branduolinio karo, o paskui USA atliko peršykusio kaimo viercho vaidmenį, kuris išsigando gauti grąžos ar į snukį ir pradėjo malti šūdą. Skubiai surengtoje spaudos konferencijoje NATO generalinis sekretorius - Kijevo mero Kličko proto brolis - vienareikšmiškai pareiškė: NATO nėra konflikto šalis, apie jokį karą su Rusija negali būti nė kalbos, o Okrainai absoliučiai nėra ką veikti NATO, nedaaugo dar. 

Tokio gėdingo demaršo priežastis slypi, žinoma, yra ne tik pindosų bailume, kaip dabar rašo nusivylę blocheriai. Tikrumoje, tai ir Rusijos branduolinė ginkluotė suvaidino tam tikrą vaidmenį, nes vakar Vladimiras Putinas pareiškė, kad patys pindosai sukūrė precedentą bombarduodami Hirosimą ir Nagasakį. Pindostane neatsirado žmogų, kurios norėtų patikrinti, ar Rusijos prezidentas įvykdys ir šitą grasinimą.

Tačiau pagrindinė priežastis, kodėl NATO itin grubia forma nuspyrė klouną Zelią į šalį, yra ta, kad Okrainai šiame kare atitenka visiškai kitoks vaidmuo – tai mirusio policininko porininko vaidmuo, už kurį reikia atkeršyti. Okrainos uždavinys ne tame, kad laimėti, o tame, kad ilgai ir su patosu kentėti, susilpninti Rusiją, generuoti pindosams naudingus informacinius pretekstus. Iš pindosų politinio šūdeličio požiūrio, chocholai - tai  kažkas panašaus į Vlasovo armiją, tai yra tie patys rusai, tik jų kontroliuojami. Okrainos kareivis ir Rusijos armijos kareivis žudo vienas kitą? Tai puiku, dviguba nauda – dviem rusais mažiau. Kareivis iš USA ar kokios nors Belgijos šioje schemoje visiškai nereikalingas – nebent kaip „instruktorius“, kad atsargiai, neįtraukiant NATO, suteiktu laikiną pranašumą pralaimėjusiai pusei. Pilietinis karas turėtų tęstis kiek įmanoma ilgiau – idealiu atveju - iki visiško Rusijos,susinaikinimo, dabar padalintos į dvi kariaujančias puses. 

Tačiau skubotas Okrainos atstūmimas tapo gėda ne tik klounui Zeliai, kas suprantama, bet ir pačiai USA. Rusija visai planetai – milijardui „civilizuoto pasaulio“ ir septyniems milijardams iš normalių šalių – pademonstravo, kad hegemonas yra silpnas, suglebęs, peršykęs ir pasirengęs iškentėti antausį, kad išvengtų nenuspėjamų muštynių. Galbūt kažka net šiek tiek ir pagailėtų mūsų prasmirdusio parsidavusio šūdeličio, kurie prieš daugelį metų išdavė Lietuvą ir tapo pindosų vergais ir chalopais, prisigalvoję sau, kad jie pripuolė laižyti stipresniojo batus. Dabar tie išgamos turi dvi išeitis – arba iš duženų surinkti naują pasaulio vaizdelį, kuriame amerikonas šeimininkas bus ne herojus, o tik bailus apsišykęs kaimo vierchas, arba užsiverti savo supistame pasaulėlyje ir pasinerti į savukyninių šunelfių paralelinę dimensiją, kurioje įkyriai ir nuobodziai pisti viens kitam protą, kad Pindostanas yra vis dar über alles.