Indijoje paskirta teismo data, iki kurios Billas Gatesas turės atsakyti aukos šeimai už dukters nužudymą vakcina

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://expose-news.com/2022/0... 2022-10-02 09:52:00, skaitė 362, komentavo 6

Indijoje paskirta teismo data, iki kurios Billas Gatesas turės atsakyti aukos šeimai už dukters nužudymą vakcina

2021 m. lapkritį Indijoje Billui Gatesui buvo iškelta pirmoji pasaulyje Kovido injekcijos nužudymo byla. Tai buvo 23 metų jaunuolio, kuris mirė po to, kai išgėrė "Covishield" "vakcinos", nes geležinkeliai įpareigojo tai daryti kaip sąlygą keliauti, byla.  Du kaltinamieji buvo Billas Gatesas ir Indijos serumo instituto generalinis direktorius Adaras Poonawalla. Neįvardyti atsakovai buvo "kiti vyriausybės pareigūnai ir vadovai". Ieškovas reikalavo 134 milijonų JAV dolerių kompensacijos ir kad atsakovams būtų atlikti melo detektoriaus ir narkotikų analizės testai.  Atrodo, kad daugiau naujienų apie šią bylą kol kas nėra.  Tačiau kita byla, susijusi su jaunu gydytoju, pasistūmėjo į priekį.

Kovishield yra Oksfordo ir AstraZeneca vakcina, kurią pagamino Indijos serumo institutas.  Daugelyje šalių Oksfordo ir AstraZeneca vakcinos naudojimas buvo sustabdytas arba laikinai apribotas dėl saugumo ir veiksmingumo problemų. Žr. Vikipediją "Oxford-AstraZeneca Covid-19 vakcina".  Billas Gatesas finansavo "Covishield" "vakcinos" gamybos pastangas.  Kaip nurodyta 2020 m. rugpjūčio mėn. laikraščio "The Hindustan Times" pranešime, Gatesas turėjo didelių svajonių dėl "Covishield":

Billo ir Melindos Geitsų fondas per Strateginių investicijų fondą suteiks "Gavi" 150 milijonų JAV dolerių rizikos finansavimą, kuris bus panaudotas Serumo instituto paramai, skirtai potencialiai vakcinai gaminti. Tikėtina, kad SII pagaminta potenciali Covid-19 vakcina bus prieinama mažiausiai 92 šalims.
Serumo institutas užmezgė ryšius su Bilo Geitso fondu ir "Gavi", kad paspartintų "Covid-19" vakcinos gamybos procesą, The Hindustan Times, 2020 m. rugpjūčio 7 d.

2021 m. spalį, likus mėnesiui iki pirmosios bylos dėl nužudymo iškėlimo, Indijos nacionalinis nepageidaujamų įvykių po imunizacijos komitetas (toliau - NĮPĮ), praėjus beveik septyniems mėnesiams po mirties, pripažino, kad 33 metų gydytojos iš Maharaštros, dirbusios Gurugramo mieste, Snehal Lunawat mirtį sukėlė "Covishield" vakcina. Tuo metu daktarės Lunawat mirtis buvo pripažinta trečiąja AEFI vakcinos sukelta mirtimi.

Dr. Lunawat buvo priversta 2021 m. sausio 28 d. pasiskiepyti "vakcina", nes ji priklausė sveikatos priežiūros darbuotojo kategorijai. Po aštuonių dienų jai prasidėjo stiprus galvos skausmas ir vėmimas, todėl ji buvo skubiai nugabenta į ligoninę, kur gydytojai nustatė kraujavimą smegenyse. Ji mirė 2021 m. kovo 1 d.

2021 m. gruodžio mėn. nesusijusioje byloje Indijos centrinė vyriausybė savo pareiškime Aukščiausiajam Teismui nurodė, kad vakcinas gaminančios įmonės neturi imuniteto.  Indijos teisininkų asociacija pažymėjo:

Tai didelė nesėkmė toksiškam filantropui ir vakcinų mafijos karaliui Billui Gatesui, jo partneriui Adarui Poonawallai ir kitiems kaltinamiesiems, kurie buvo patraukti baudžiamojon atsakomybėn už masines vakcinų sukeltas žmogžudystes. Jie taip pat kaltinami nusikaltimais, susijusiais su plačiosios visuomenės apgaudinėjimu melagingais pasakojimais ir sąmokslo teorijomis.
Daugiau problemų Billui Gatesui ir Adarui Poonawallai, Indijos advokatų asociacija, 2021 m. gruodžio 3 d.

2022 m. sausio 31 d. mirusio gydytojo tėvas Dilipas Lunwatas Indijos Aukščiausiajam Teismui pateikė 10 000 kronų arba 100 000 000 000 000 rupijų (1,34 mlrd. JAV dolerių) ieškinį dėl kompensacijos Maharaštros valstijos vyriausybei ir Adarui Poonawallai bei jo partneriui Billui Gatesui. 

2022 m. rugsėjo 1 d. Indijos teisininkų asociacija pranešė, kad Bilui Gatesui ir Adarui Poonawallai "žaidimas baigtas", nes Bombėjaus Aukštasis teismas "paskelbė pranešimą daktaro Snehal Lunawat vakcinos nužudymo byloje, kurioje prašoma laikinos 1 000 kronų rupijų (apie 126 mln. JAV dolerių) kompensacijos".  Pranešimas buvo paskelbtas rugpjūčio 26 d. Byloje yra 8 atsakovai:

 

  • "Serum Institute" generalinis direktorius Adaras Poonawalla
  • Billas Gatesas - Kovishield vakcinos partneris
  • Indijos Sąjunga
  • Maharaštros valstija
  • Sveikatos ir šeimos gerovės ministerija
  • Indijos generalinis vaistų kontrolierius
  • Dr. V.G. Somani - Indijos vaistų kontrolės generalinis inspektorius
  • Dr. Randeep Guleria, buvęs AIIMS direktorius

Billo Gateso advokatas atvyko į Aukščiausiąjį Teismą ir priėmė pranešimą.

Ieškinyje taip pat prašoma imtis veiksmų prieš socialinės žiniasklaidos operatorius, tokius kaip "Facebook", "YouTube", "Google", ir korporacinę žiniasklaidą, kurie "skleidžia melagingus pasakojimus ir sąmokslo teorijas, kad vakcinos yra visiškai saugios, ir slopina naujienas bei informaciją apie šalutinį poveikį, vakcinų neveiksmingumą ar nesėkmes".

Nukentėjusiosios tėvas Dilipas Lunvatas taip pat nori, kad atitinkamos vyriausybinės agentūros, susijusios su "Covishield" patvirtinimu ir išleidimu Indijoje, pateiktų išsamią ataskaitą apie tai, kas įvyko. Jis sako, kad nori teisingumo savo dukrai ir kovoti už "daug daugiau žmonių, kurie gali būti nužudyti" panašiomis aplinkybėmis.

Bylos nagrinėjimas numatytas 2022 m. lapkričio 17 d.