Kas būtų, jei būtų paskelbta pandemija ir niekas nedalyvautų?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-10-02 09:22:00, skaitė 336, komentavo 0

Kas būtų, jei būtų paskelbta pandemija ir niekas nedalyvautų?

SOS siuntimas pasauliui: #StopTheTreaty

Šiandienos "Substack" parašė Margaret Anna Alice. Ji naudoja daugialypę terpę, įskaitant susietas nuorodas, kad papasakotų apie tai, kaip Pasaulio sveikatos organizacija tampa tironiška pasauline valdžia, ir tai yra įspūdinga. Mėgaukitės kelione!

Autorius: dr: Margaret Anna Alice, kuri rašo fantastišką "Substack": Margaret Anna Alice Through the Looking Glass

"Pavienius tironijos aktus galima priskirti atsitiktinei dienos nuomonei, tačiau priespaudos serija, prasidėjusi išskirtiniu laikotarpiu ir nepaliaujamai tęsiama keičiantis ministrams (administratoriams), pernelyg aiškiai įrodo sąmoningą, sistemingą planą paversti mus vergais."
-Tomas Džefersonas, "Britų Amerikos teisių santrauka" (Kindle, paperback, hardcover)

"Visas praktinės politikos tikslas - palaikyti gyventojų nerimą (taigi ir norą būti išvestiems į saugią vietą), gąsdinant juos begale išgalvotų hobgoblinų."
-H. L. Menckenas, "Moterų gynimas" (Kindle, paperback, hardcover, audioknyga)

SOS siuntimas

Tai SOS pasaulio žmonėms.

Šiuo istoriniu momentu vyksta pasaulinis perversmas. Jis prasidėjo 2020 m. Iš tikrųjų jis prasidėjo gerokai anksčiau, bet mes sutelksime dėmesį į 2020 m. ir toliau, nes būtent tada Mr. GloboCap; filantropai; jų mentoriai ir mūzos; tironai; WEF marionetės; "ekspertai"; vyriausybinės agentūros; ir sąmokslininkai ištraukė kilimėlį iš po mūsų ir mes pradėjome svaiginantį kritimą į propagandos; menticidų; psichologinių eksperimentų; dehumanizacijos; atsijungimo; paklusnumo mokymų triušių duobę; "dezinformacijos" cenzūra; duomenų slėpimas; gydytojų užkimšimas burna; mokslininkų šmeižimas; bambagyslės; žmogaus teisių pažeidimai; įgaliojimai; karantinas; karo padėtis; medicininis apartheidas; totalitarizmas; koncentracijos stovyklos; ir visi dešimt genocido etapų per eksperimentines injekcijas, hospicidą ir tyčiojimąsi iš ankstyvųjų gydymo protokolų.

KAS bijo didelio blogo vilko?

Prisidengdama visuomenės sveikata, teisinę infrastruktūrą vienai pasaulinei tironijai šiuo metu kuria vilku su vilnoniu apdaru vadinama Pasaulio sveikatos organizacija.
2022 m. sausio mėn. tai pasireiškė JAV pasiūlytais Tarptautinių sveikatos taisyklių (TSS) pakeitimais, kuriais PSO generaliniam direktoriui Tedrosui A. Ghebreyesusui būtų suteikti absoliutūs įgaliojimai, pakeičiantys suverenių valstybių įstatymus.
Mums pavyko užkirsti kelią visoms šioms pataisoms, išskyrus vieną, visų pirma dėl Afrikos tautų ir tokių skaitytojų, kaip jūs, kurie padėjo įspėti pasaulį, nors viešosios nuomonės inžinieriai bandė mus užgniaužti ir apšmeižti.

Tedrosas, turintis kruviną gyvenimo aprašymą, kuriame, kaip manoma, minimas "sisteminis genocidinis smurtas ir šiurkštūs žmogaus teisių pažeidimai", "Etiopijos gyventojų žudymas, savavališkas sulaikymas ir kankinimas", yra ideali figūra prižiūrėti Tarptautinį griovimo derbį, kuris naudojamas siekiant užmaskuoti pasaulinį finansinį žlugimą, įgyvendinti filantropų depopuliacijos darbotvarkę ir skaitmeniniu būdu pavergti išgyvenusiuosius.

Tedrosas taip noriai vaidina diktatorių, kad atmetė ekspertų grupės, balsavusios prieš bezdzioniu raupų paskelbimą pandemija, nuomonę - ir jam pavyko išsisukti.

Kas kitas galėtų geriau įgyvendinti visuotinę "vienos sveikatos" idėją, jei ne neatskaitingas autokratas?

IHR pakeitimai buvo tik viena iš perėmimo dėlionės dalių (kurią jie, be abejo, vėliau bandys atnaujinti). PSO vis dar dirba su pagrindine ir labiausiai pražūtinga priemone - tarptautiniu pandeminiu susitarimu, oficialiai vadinamu PSO CAII: konvencija, susitarimu ar kita tarptautine priemone (po to, kai #StopTheTreaty tapo virusu).

Pirmą kartą 2021 m. kovo 11 d. pasėjusi sėklą, PSO 2021 m. gruodžio 1 d. paskelbė, kad jos sprendimus priimantis organas - Pasaulio sveikatos asamblėja:

"susitarė pradėti pasaulinį procesą, kad būtų parengtas konvencijos, susitarimo ar kito tarptautinio dokumento pagal Pasaulio sveikatos organizacijos Konstituciją projektas ir derybos dėl jo, kad būtų sustiprinta pandemijų prevencija, pasirengimas joms ir reagavimas į jas."

Skamba protingai, tiesa? Gal geriau išsitraukite savo dvikalbės kalbos iššifravimo žiedą, kad įsitikintumėte.

Ką, tu jo neturi? Nesijaudink, gali pasiskolinti mano.

Čia pateikiamas vertimas į paprastą kalbą:

"Prisidengdama savavališkai apibrėžtu reiškiniu ["pandemija"], nerinkta pasaulinė institucija ketina parengti tarptautiniu mastu privalomą sutartį, kuri bus viršesnė už demokratiškai išrinktų nacionalinių valstybių politiką, ir taip paruošti dirvą vieno pasaulio totalitarizmui."

Panagrinėkime PSO orvelišką "pandemijos" sąvokos apibrėžimą, kuris atsirado per kiaulių gripo generalinę repeticiją. Maiklo Fumento (Michael Fumento) 2009 m. "Forbes" straipsnyje "Pandemija yra politinė" (The Pandemic Is Political) pandemija nušviečiama iki galo:

"Kadangi vis daugėja įrodymų, kad kiaulių gripas yra veikiau paršelis, o ne siautėjantis skustuvas, kodėl nekyla smalsumas, kodėl Pasaulio sveikatos organizacija jį paskelbė pandemija? Ir, atmetus apibrėžimus, kodėl agentūra ir toliau primygtinai tvirtina, kad mus užklups? Atsakymai į šiuos klausimus susiję ne tiek su pasaulio sveikata, kiek su pasaulio turto perskirstymu."

Tai ne déjà vu - tai matricos klaida.

Tačiau tai dar ne viskas. Fumento straipsnis yra vertas plutonio, todėl raginu jus perskaityti jį visą. Skambėkite timpanai:

"Medicininiu požiūriu pandemijos pavadinimas yra nepateisinamas. Kai birželį šventoji Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė oficialią deklaraciją, buvo praėję 11 savaičių nuo epidemijos pradžios, o nuo kiaulių gripo pasaulyje mirė tik 144 žmonės...

"Tad kaip PSO galėjo pateikti tokį skandalingą pareiškimą?

"Paprasta. Ji perrašė "pandemijos" apibrėžtį.

"Ankstesniame oficialiame apibrėžime (ir plačiai naudojamame neoficialiame) buvo reikalaujama, kad "vienu metu visame pasaulyje kiltų epidemija, nuo kurios mirtų ir susirgtų labai daug žmonių". Sunkumas, t. y. skaičius, yra labai svarbus, nes sezoninis gripas visada sukelia pasaulines vienalaikes epidemijas. Tačiau balandžio mėn. paskelbtame epidemijos apibrėžime, likus kelioms dienoms iki kiaulių gripo protrūkio paskelbimo, sunkumas kaip veiksnys paprasčiausiai buvo pašalintas."

Ką sakyti? Kaip baisiai patogu, kad "pandemija" buvo iš naujo apibrėžta kaip tik tuo metu, kai reikėjo įvardyti niekuo neišsiskiriantį gripą, ir, berniuk, tai buvo palanki terpė 2020 m. gyvam pasirodymui, kai "pandemija" bus paskelbta dėl kažko, kurio mirtingumas prilygsta mirtingumui, susijusiam su "važiavimu nuo 4 iki 82 mylių per dieną" (ir tai net neatsižvelgiant į mirčių skaičiaus padidėjimą, pasiektą žaidžiant su PGR tyrimų ciklo ribomis, pranešant apie mirtis ne nuo COVID, žmogžudystes pagal protokolus ir t. t.).

Kaip matyti iš 2016 m. dokumentinio filmo "TrustWho", "Global" tikrai moka planuoti į priekį.

https://rumble.com/vpt2uq-catherine-austin-fitts-2nd-full-interview-planet-lockdown.html

Ar tikite, kad dėl kiaulių gripo epizodo buvo "plačiai išplėsti PSO įgaliojimai, įskaitant tam tikrą tiesioginę valdžią nacionalinėms sveikatos agentūroms", kuria ji pasinaudojo "siekdama įgyti daugiau įgaliojimų ir didesnį biudžetą"?

Žinau, kad tai neįtikėtina. Dar labiau (ar mažiau) stebina tai, kad tuometinė PSO generalinė direktorė Margaret Čan (Margaret Chan) iškėlė idėją, jog pasinaudojant naujai užgrobtais įgaliojimais bus "įvykdyta pasaulinė ekonominė ir socialinė revoliucija".

Čia Fumento pateikia nuorodą į 2009 m. rugsėjo mėn. Kopenhagoje pasakytą M. Chan kalbą, tačiau atrodo, kad ji buvo ištrinti iš atminties. Iš šios 2009 m. birželio mėn. kalbos galima suprasti, kaip ji gąsdina, o ši 2009 m. liepos mėn. kalba Ženevoje atskleidžia jos ambicijas pertvarkyti pasaulį:

"Šiuo metu girdime daugelio pasaulio lyderių raginimus iš esmės keisti pasaulio veikimo principus. Tarptautinės sistemos turi būti pertvarkytos taip, kad į jas būtų įtrauktas moralinis aspektas."

Galite įsivaizduoti, ką reiškia tas "moralinis aspektas", pavyzdžiui, "didesnis teisingumas", "sąžiningas šių gėrybių paskirstymas"... iš esmės įprasti kolektyvistiniai fiurerio samprotavimai apie "didesnį gėrį", kurie neišvengiamai veda prie šurmuliuojančių krematoriumų, balzamavimo salonų ir laidojimo pramonės laimėjimų V akte - panašiai kaip dabar.

Kalbėdama apie Čan, ji be užuolankų pripažįsta, kad PSO mišrus viešojo ir privačiojo sektorių finansavimo modelis lemia korupciją "už atlygį":

"Tik 30 proc. mano biudžeto sudaro nuspėjamos lėšos. Kitus 70 proc. turiu pasiimti kepurę ir keliauti po pasaulį prašyti pinigų. O kai jie mums duoda pinigų, jie labai priklauso nuo jų pageidavimų, nuo to, kas jiems patinka".

Būtent tokį pažeidžiamumą atskleidė Sørenas Ventegodtas 2015 m. žurnalo "Journal of Integrative Medicine & Therapy" straipsnyje "Kodėl Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) korupcija yra didžiausia šių laikų grėsmė pasaulio visuomenės sveikatai":

"Prieš dešimt metų PSO pakeitė savo finansinę politiką ir į savo sistemą įsileido privačius pinigus, o ne tik finansavimą iš valstybių narių. Nuo to laiko PSO itin sėkmingai pritraukė lėšų ir dabar daugiau nei pusę savo metinio biudžeto gauna iš privačių šaltinių. Pavyzdžiui, Bilas Geitsas (Bill Gates) PSO skyrė daugiau nei milijardą dolerių. Naujoji PSO finansavimo iš privačių šaltinių sistema gerokai priartino PSO prie farmacijos pramonės."

Stebina tai, kad "ABC News" 2010 m. straipsnyje "Pasaulio sveikatos organizacijos mokslininkai, susiję su vakcinų nuo kiaulių gripo gamintojais" iš tikrųjų pranešė apie PSO ir vakcinų gamintojų sąmokslą. Straipsnyje rašoma:

"Mokslininkai, kurie patarinėjo Pasaulio sveikatos organizacijai dėl jos gripo politikos ir rekomendacijų, įskaitant sprendimą paskelbti vadinamąjį kiaulių gripą "pandemija", buvo glaudžiai susiję su bendrovėmis, gaminančiomis vakcinas ir antivirusinius vaistus, tokius kaip "Tamiflu".

Ar galite įsivaizduoti, kad ABC ar bet kuri kita pagrindinė žiniasklaidos priemonė šiandien drįstų šnabždėti tokią ereziją? Kaip 2000 m. prognozavo Deltron 3030, naujienos dabar yra "Microsoft Inc." dukterinė įmonė. Taip pat ir didelio poveikio žurnalai - kaip atskleidė daktarė Tess Lawrie, atskleidė skaitmeniniai pirštų atspaudai, o daktaras Pierre'as Kory dokumentuoja savo prikaustančiame seriale "Ivermektino veiksmingumo nusikalstama cenzūra didelio poveikio medicinos žurnaluose" (The Criminal Censorship of Ivermectin's Efficacy by the High-Impact Medical Journals).

Kalbant apie didelio poveikio žurnalus, "The Lancet" ką tik paskelbė riboto masto diskusijų komisiją "COVID-19 pandemijos pamokos ateičiai", kuriai pirmininkavo Jeffrey Sachsas. Šiame straipsnyje dėl gėdingiausios istorijoje visuomenės sveikatos politikos nesėkmės kaltinami tokie dalykai, kaip "pasaulinio finansavimo trūkumas", "koordinavimo tarp šalių dėl slopinimo strategijų trūkumas", "prastas atitinkamo lygio biologinės saugos taisyklių vykdymas" ir "nesugebėjimas kovoti su sisteminga dezinformacija".

Nebuvo taip, kad PSO būtų nekompetentinga, korumpuota, Kinijos užnugaryje, meluotų, vadovautųsi pseudomokslu, o ne mokslu, atmestų sėkmingus gydymo protokolus ar vykdytų gyventojų skaičiaus mažinimo nurodymus. Žinoma, ne. Tiesiog jie neturėjo pakankamai pinigų ir galios!

Atsitiktinai taip mano ir Klauso Švabo mūza Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari):

"Tokios pasaulinės kovos su maru sistemos karkasas jau egzistuoja - Pasaulio sveikatos organizacija ir keletas kitų institucijų. Tačiau šios sistemos biudžetas yra menkas, ir ji beveik neturi politinių dantų. Reikia suteikti šiai sistemai politinę įtaką ir daug daugiau pinigų, kad ji nebūtų visiškai priklausoma nuo savanaudiškų politikų užgaidų."

2022 m. "Forbes" - toli gražu ne 2009 m. žurnalas, kuris turėjo drąsos publikuoti Fumento straipsnį, - pridėjo šmaikščių atsarginių dainininkų prie "Lancet" straipsnio (kartu ironiškai sustiprindamas kiaulių gripo mitą, kurį prieš tai sugriovė Fumento), primindamas mums, kad vargšė PSO "ne visai plaukia pinigais", ir iškeldamas pandeminę sutartį kaip COVID clusterfrack sprendimą.

Vienintelio tiesos šaltinio WEF narė ir Naujosios Zelandijos tironė Jabcinda Ardern pasisako tiesiai pagal scenarijų:

"Kai mus ištinka krizė, mes negalime ir nesugebėsime išspręsti šių problemų vieni. Kitos pandemijos pavyks išvengti ne vienos šalies, o mūsų visų pastangomis. Veiksmai klimato srityje visada bus tokie sėkmingi, kiek mažiausiai įsipareigojusios šalys, nes jos tempia žemyn kolektyvinę misiją

"Štai kodėl pasirengimo pandemijoms srityje remiame pastangas parengti naują pasaulinę sveikatos teisinę priemonę, sugriežtintas tarptautines sveikatos taisykles ir stiprią bei įgaliojimus turinčią Pasaulio sveikatos organizaciją."

Tiesa, daugiau pinigų ir galios galėjo padėti jiems geriau nuslėpti savo melą.

Taigi, kol senoji žiniasklaida ir farmacijos užvaldyti žurnalai rengia pritarimą pandeminiam susitarimui, PSO tęsia tai, ką puikus Neilas Oliveris vadina "didžiausiu pasauliniu galios užgrobimu, kokį bet kuris iš mūsų yra matęs per savo gyvenimą".

2022 m. liepos 14 d. Edinburgo universitete sakydamas sveikinimo kalbą, kurioje jis priėmė garbės daktaro vardą, Tedrosas pasinaudojo proga tai pabrėžti:

Tikiuosi, kad paremsite pandemijos susitarimo arba pandemijos sutarties, kuri bus kartų susitarimas, galintis apsaugoti mūsų vaikus ir mūsų vaikų vaikus, patvirtinimą: "Tikiuosi, kad jūs paremsite pandemijos susitarimo arba pandemijos sutarties, kuri bus kartų susitarimas, galintis apsaugoti mūsų vaikus ir mūsų vaikų vaikus, patvirtinimą. 

"Nes tai nebus paskutinė pasaulinė ekstremali situacija sveikatos apsaugos srityje.

"Ir mes visi galime imtis veiksmų dabar, remdamiesi savo patirtimi.

"Matote, manau, kad net ir šios pandemijos trauma turi gerą panaud....

"Prisiminkite, koks jausmas buvo būti bejėgiam ir išsigandusiam".

Taip, jie nori, kad visada prisimintume, koks jausmas buvo būti bejėgiam ir išsigandusiam. Dabar mes esame įpratę paklusti įsakymui, ir jie tikisi, kad kitą kartą, kai jie sušuks "Nepaprastoji padėtis!", mes tuoj pat ištirpsime ir tapsime paklusnūs. Kitaip tariant, W.H.O.PNOSIS:

Straipsnio pabaigoje Margaret Anna Alice pateikia daugybę būdų, kaip galima padėti sustabdyti šią sutartį - ją rasite čia: Margaret Anna Alice Through the Looking Glass.