Ateities variantai: beveik rimtai…

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-10-02 15:33:00, skaitė 604, komentavo 12

Ateities variantai: beveik rimtai…

Nors su Vladimiru Putinu bet kokie apskaičiavimai yra efemeriški... Moka jis taip lengvai ir neįsitempdamas  apversti Pasaulinę šachmatų lentą.

1. Peržiūrėkime išorinį Pasaulinės Tvarkos Laužymo Šventės dalyvių kontūrą. Tiesiog šaltai užfiksuokime faktus. 

Neva „smarkiai susitelkę“ vakarai užsiėmė kanibalizmu.

Pragmatiški anglosaksonai atsilupė „susitelkusių“ vakarų viduje – susimetė į AUKUS. Ir pradėjo žudyti Senąją Europą. Per „žaliąjį iškrypimą“ ir rusiškų energijos nešėjų atsisakymą.

Kažkaip nematyti ryškaus anglosaksonų - USA, Naujosios Zelandijos, Kanados, Australijos noro nedelsiant „pažaliuoti“ – tiesiog čia ir dabar. Tai yra, šita nuodinga idėja iš pat pradžių buvo skirta eksportui. Europeicams

Ir tie prarijo ją, ir taip prarijo, kad net iš gerklės styro... 

Britanija, dėl savo išsigimimo ir užribinio savo šūdeličio kvailumo, taip pat buvo paaukota dievams. Mažavertis anglosaksonų aktyvas. Ją, pusiau išdvėsusią distrofikę, žlungantis „hegemonas“ paleido priekyje saves, kad ant jos kristu visi ypač stiprius Terrano (Putino) pizdiulei.

Spręskite patys. Palikdamas Afganistaną, dėl negalėjimo jo išlaikyti, „hegemonas“ pusiau oficialiai perdavė jį stipenos Britanijos kontrolei. Protinei invalidei. Pernelyg karingai. O rezultato užtvirtinimui paskyrė jai į premjerus užkietėjusius pridurkus Borią Džosoną ir pagal visus durnumo rodiklius etaloninę Lisą Trass.

Britoniško grožio stiliaus pavyzdžio ir gilaus sveiko proto nebūvimo derinys plius totalaus neraštingumas. Karoče,  mergička - saldainiukas. Pradėdamas avantiūrą Okrainuškoje su labai abejotina anglosaksonams baigtimi, chitražopas „hegemonas“ pavedė jai, mandrai ne pagal protą, įklimpti į Okrainos juodžemį iki pat nosies. ...

Abiem atvejais šita išdvėsėlė Britanija metėsi žvaliai šlamšti nuskilusią laimę. Kaip ta varna Krylovo pasakėčioje... 

Apgailėtina, išsigimusi Mi-6, pabandė sumodeliuoti vidinį tarpklaninį konfliktą Kazachstane. Pasiremdama Afganistanu. Visiškai nesėkmingai. Talibai pasiuntė ją myžakočio kriptimi. O britoniškus džeims-bondus kazachai sukišo į zindanus (duobė su grotomis viršuje)... 

Viskas užsiraukė kaip, kaip spermatozoidų lenktynės gandone…

Tą patį, ji, pusprotė Britanija, demonstruoja Okrainoje. Pakišdama rachitinius savo šonus Terrano (Putino) kruvinų kerzokų  spyriams... Išprotėjusi Britanija šiandien skatina tokios pat pusdurnės Lenkijos pastangas ištampyti JevroSojūzą ir sudarkyti ir taip jau nuo savo durnumo stimpančią Vokietiją.

Lenkija bando suformuoti taip vadinamąją separatistinę „Višegrado“ grupę ir nusidriekti „ot moža do moža“. Babkes šitam geopolitiniam ištvirkavimui nori išsimušti iš Vokietijos – reparacijų pavidalu. Musė, kuri pučia pati save į dramblį... Per pelės subinę.

Tokios „konsolidacijos“ Europai finalas vidutinėje perspektyvoje yra gana akivaizdus. Ji nustos egzistuoti. Tiek kaip JevroSojūzas, tiek NATO pavidalu. Tai neišvengiama kaip saulėlydis.

Terranas (Putinas) aiškiai nemato pagrindo pertekliniam aktyvumui. Jeigu jie ėdasi – kam jiems trukdyti? Dabar juos vienija-konsoliduoja tik viltis užversti Rusiją ir pasipelnyti. Vadinasi, reikia atimti jiems šitą iliuziją.  Demonstratyviai nugalabyti Okrainušką.

Ir tęsti vystymąsi. Pystelėti kerzoku į snukį pamiršusiai atminti praeitį Lenkijai. Bijau, kad taip ir nutiks. Ji prisiprašys... Terranas (Putinas) visada įvykdo kas pažadėta.

2. Pats „hegemonas“ negailestingai eikvoja savo paskutinius resursus - finansinę sistemą. Karinio pranašumo jau nebėra. Visi jam spjauna snukį. Korėja, Iranas, Venesuela, latinosai-amerikonai... Jau nekalbant apie Kiniją ir Indiją.

Finansų sistemą jis užmušinėja savo rankomis. Padidinus palūkanas, FRS automatiškai išgręžia biudžetą – skolą reikia aptarnauti... Visur pizdauskas. Sakote, europiečiai–automobilių gamintojai išvaro į USA? Dvesianti finansų sistema visus juos susiras ir pribaigs. Ilgai aiškinti kaip.

3. Kinija, iniršusi dėl visokių kriošenų babulkų Nensių Pelosių reidų aplink Taivaną, priėmė sprendimą. Draugas Si negali duoti atbulinį prieš KKP suvažiavimą, kuriame sprensis jo likimas. Kaip jam pavyko subalamutinti nupezėlę Niusią šiai dalbajobiškai akcijai - lieka paslaptimi.

Vis dėlto pasaulio likimą sprendžia moterys. - Niusia Pelosi privertė Kiniją įniršti ant Pindosijos. O pažiūrėjus - tik sausų kaulų ryšuliukas ir pora tupų veizolų kaukolės gilumoje... 

Ursula fon ... subinė su senamadiškomis kalaškėmis ir visiškas smegenų nebūvimas po senoviniu sušukavimu.

Analena Berbok - absoliučiai nuostabi kaimo durnelė. Už ką ją galima gerbti. Ji dar kietesnė nei Gretą Tunberg. 

Kaja Kallas ir Kersti Kaljulaid – tiesiog nėra žodžių... Pas vieną sunkaus laipsnio politinis idiotizmas - kitai šizofrenija, su vaikų lakstančių minų lauke haliucinacijomis…  Tiesiog žavu, blia. Estiškos kaimietės – poeto svajonė.

Kinija priversta forsuoti reikalus. Si negali laukti.

USA frykai taip pat ant paskutinės ribos. — Bidoną na giliakų! - girdisi riksmai iš prerijų. Kamala Harris paskutiniam demokratų sąjungininkų rezervui priskiria – Šiaurės Korėją. Storasis Inas iki šiol dar neatsikvošėjo. 

Klounas Zelia kankinasi dėl noro rauti į paskutinę ataką ir užimti Maskvą. Jo oponentai ruošiasi utilizuoti klouną-nevykėlį ir suruošti žaibišką Maidaną su vienos kalnų šturmo brigados pajėgomis.

Tai bus pavasarį. Terranas (Putinas) aktyviai aneksuoja  buvusios Okrainos sritį po srities, spręsdamas Rusijos demografinę problemą. Kol kas plius 8 - 10 milijonų. Dar 7-8 milijonai ruošiasi. Likusius tegul šeria ir aprūpina nustekentas JevroSojūzas...

Viskas bus išspręsta per artimiausius 6-8 mėnesius.

Terranas (Putinas) yra suplanavęs pakeis kai kurias vakarų Europos vyriausybes. Stoltenbergo pakeitimas - akivaizdžiai nekompetentingas – pažiūrėkite į jo nuo buchalo išvargusį veidą. Keisti reikia į moterį. Tos geria mažiau. 

Apkiautėlį Džo taip pat teks pakeisti. Jau labai dažnai jis išeina į astralą tisiogiai vykdydamas savo pareigas. Apgyvendinti diedą Liūdesio Namuose - t.y. durnyne - vienoje palatoje su Niuse  Pelosi. Tegul kutena vienas kitą. Ir žvengia. O slauge paskirti Ursulą fon der Laijen. Pas ją medicininis išsilavinimas.

Va taip va.