Propagandistinių kliurkų durnalisčių ir nevykėlių bobų-perversmininkų šlapi sapnai

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-08 01:27:00, skaitė 496, komentavo 6

Propagandistinių kliurkų durnalisčių ir nevykėlių bobų-perversmininkų šlapi sapnai

Šiandien mane gerokai prajuokino. Pirmiausia, skandinaviškam judooligarchatui priklausančio Masinio Durninio Organo – TV3-jų samdinė propagandistė Eglė Semaškaitė. Šita gerokai padėvėta mergaitė pabandė man suteikti sekso paslaugas telefonu – kaip jai tai pavyko, galite įvertinti patys:

https://youtu.be/ajfJMsygVL8

Iš jos sužinojau džiugią naujieną – kad mūsų valdžiagyvių ir amerikonų pinigais šeriamas žydiškai-belogusiškas bobinčius, vadinantis save "belogusijos diaspora Lietuvoje", viešai per spaudos konferenciją pranešė neva Lietuvoje veikia VISAS BALTARUSIJOS KGB TINKLAS, teikiantis informaciją Baltarusijai ir verbuojantis į Lietuvą pabėgusius nedoperversmininkus! Tačiau didvyriškomis, opozicinio bobinčiaus pastangomis, Lietuvos saugumo departamentui buvo perduota informacija ir Lietuvos pareigūnai sulaikė to tinklo narius Mantą Danielių ir Lauryną Ragelskį...

Nežinau kaip komentuoti Baltarusijos piliečių Natalijos Kolegovos ir Olgos Karač kliedesius. Paliksime šitą pramogą – kapstytis verbalinėse šitų dviejų nuokvakų išmatose, mūsų mieliems prokurvatūros darbuotojams. Pažiūrėsime kaip jie bandys išsukti viešai apsimelavusios ir baudžiamąjį straipsnį sau prisikalbėjusios N. Kolegovos uodegą.

Bet kuriuo atveju, tuo metu, kai šmaikštuoliai LDienoje skaldė delfidės, šūdryčio ir 15-os kakučių lygį atitinkančius bajerius apie tai, kad mane ne šiaip sulaikė, bet nušovė besipriešinantį policijai, aš gi tuo metu net neįtardamas apie tokį didvyrišką savo, kaip KGB agento karjeros pabaigą, kuo ramiausiai gyvame eteryje bendravau su savo rusiško jutūbės kanalo "Litovec RUBIT PRAVDU!" (Литовец РУБИТ ПРАВДУ!) žiūrovais:

https://youtu.be/wEwJN1943YU

Kaip kažkada savo nekentėjams atsakė didis anglakalbis amerikiečių rašytojas Markas Tvenas: – Gandai apie mano mirtį buvo gerokai perdėti!

P.s. labai prašau radusių viešoje erdvėje paskelbtus kitus šmeižto apie mane pavyzdžius — siųsti juos el. paštu ldiena.lt@gmail.com