Nekiškite nagų prie pabėgėlių! Perspėjimo signalas A. Rudomanskiui ir Tolerantiško jaunimo asociacijos nariams

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2015-12-18 20:52:37, skaitė 2662, komentavo 0

Nekiškite nagų prie pabėgėlių! Perspėjimo signalas A. Rudomanskiui ir Tolerantiško jaunimo asociacijos nariams

Kas skaito Delfi, tas pastebėjo reguliarius TJA vaduko, žymaus homoseksualizmo plėtros aktyvisto Artūro Rudomanskio straipsnius, raginančius tolerantišką publiką kuo džiaugsmingiau pasitikti pabėgėlius. Ir visai įmanomais būdais stengtis juos įtraukti į ... ėė, integravimo į progresyvaus jaunimo aplinką veiklas.

Tenka pastebėti, kad pabandę sekti Rudomanskio siūlomu modus operandi tolerantiški jaunuoliai labai rizikuos. Sveikata, o gal net ir gyvybe.

Liūdnas likimas ištiko jų kolegą Švedijoje.

Homoseksualus vyrukas, sutikęs Gioteborgo parke du pabėgėlius - 16 ir 19 metų mielus jaunikaičius iš Maroko, apimtas altruistinių jausmų priepuolio maloniai pasiūlė jiems apsilankyti pas jį svečiuose. Apturėti gerą laiką, pavalgyti, pailsėti bei pasirėdyti puošnesniais rūbais.

Deja, tolerantiškas vakarėlis baigėsi tragiškai. Moteriškais rūbais pasirėdžiusio buto šeimininko kūnas buvo aptiktas su smarkaus mušimo žymėmis ir apvyniota aplink kaklą nudvėsusia gyvate.

Sulaikyti jauni musulmonai aiškino, kad nužudė gėjų savigynos sumetimais, nes parsivedęs į namus jis persirengė moterimi ir bandė juos išprievartauti pačiu šlykščiausiu būdu.

Tačiau šešiolikmečio pabėgėlio telefono videoįrašas parodė, kaip jis su vyresniuoju draugu muša ir kankina surištą vargšą homoseksualistą bei bjauriai tyčiojasi iš jo seksualinės orientacijos.

Žurnalistai primena, kad šalyje, iš kur atvyko pabėgėliai - Maroke, už priklausymą LGBT bendruomenei yra baudžiama.

Ir perspėja tos bendruomenės narius Švedijoje nesusigundyti jaunųjų musulmonų apvalainumais ir tariamu draugiškumu gėjams.

Suprantama, kad daugeliui tenykščių homoseksualistų sunku atsispirti šviežiems užpakaliukams, bet jų kolegoms Lietuvoje derėtų įjungti savisaugos instinktą.

Ir atsargiau žiūrėti į A.Rudomanskio raginimus pulti integruotis su atvykstančiais pabėgėliais iš egzotiškų kraštų. 
-----------------
Šaltiniai:

http://www.expressen.se/…/la-dod-orm-vid-likets-hals-jag-a…/ (švedų k.)

http://speisa.com/…/police-a-dead-snake-was-placed-around-t… (anglų k.)