Paaiškėjo, kad Šeimų maršo neformalusis lyderis Tutkus yra korumpuotas šėtono lašų fanas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/paaiskejo... 2022-10-25 18:52:00, skaitė 661, komentavo 8

Paaiškėjo, kad Šeimų maršo neformalusis lyderis Tutkus yra korumpuotas šėtono lašų fanas

V. Tutkus (kairėje).

Beveik už 20 tūkst. eurų per mėnesį Lietuvos piliečių interesus Europos Parlamente atstovaujanti Žmonių partijos atstovė Rasa Juknevičienė nutarė nebetylėti.

Moteris atvirai pasipiktino Šeimų maršo mitinge kalbėjusio buvusio kariuomenės vado Valdo Tutkaus pasisakymu ir priminė jo nuodėmes.

„Šitas žmogus, kurį girtą po nakties skrydžio į Afganistaną „Spartanu“ reikėjo kęsti Herate, kai mus sutiko Italijos generolas, kalba apie moralinę krizę? Na, netylėsiu, Dievaž. Tai, kokias korupcines schemas radau 2008 metais per jo vadovavimą Kariuomenei, man baisu ir prisimint. Sovietinė šmėkla prieš Helloweeną, ne kitaip“, - visuomeniniuose tinkluose informacija pasidalino R. Juknevičienė.

tutkus.jpg

2012 metais V. Tutkus taip pat buvo sučiuptas prie vairo neblaivus, bet vyriškiui tąkart nepavyko atsikratyti savo žalingo įpročio ir jis toliau vartojo šėtono lašus.

Mėgstantį girtauti V. Tutkų Vilniaus regiono apylinkės teismas kaltu dėl vairavimo išgėrus baudžiamojoje byloje pripažino ir 2018 m. Tačiau, šaltinių duomenimis, V. Tutkus nevengia kilnoti taurelės iki šių dienų.

Kuluaruose vis garsiau kalbama, kad V. Tutkus turėtų Šeimų maršo sąrašą vesti į Seimo rinkimus. Tačiau nuogąstaujama, kad viskam koją pakišti gali pernelyg didelis V. Tutkaus pomėgis svaigintis.

LDiena.lt Jūsų dėmesiui, gyvo eterio įrašas iš spalio 22 dienos mitingo:

https://youtu.be/zjy0M9qnJk4

Susiję:

Šeimų maršas suteikė viltį daugeliui Lietuvos žmonių – artėja finalinė tiesioji

akimirkos-mitingo-01.jpg