Erika Palšauskaitė Švenčionienė: Pasikėsinimas į lietuvių gyvybes

Autorius: Erika Palšauskaitė Švenčionienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-11-03 19:56:00, skaitė 742, komentavo 5

Erika Palšauskaitė Švenčionienė: Pasikėsinimas į lietuvių gyvybes

Tęsiasi Nato, Europos sąjungos ir jungtinių Amerikos valstijų karas prieš Rusiją, Ukrainos teritorijoje.Kol vyksta diskusijos socialiniuose tinkluose, globalistai siaurina žmonių teises ir galimybes.

Jūsų pinigai nebe jūsų, tikina jie, nes jie geriau žino kur kada ir už kiek galėsite pirkti. Lietuvoje ,po informacinio karo priedanga , vyksta dar siaubingesnis procesas, mums bandoma apriboti teisė į gėlą vandenį.

VANDUO tai pirmos būtinybės natūralus, gamtinis produktas, būtinas gyvybės egzistavimui. Planuojamas individualių šulinių apmokęstinimas kelia grėsmę kiekvieno mūsų gyvybei. Neturi pinigų- neturi vandens.

Tai skamba kaip atviras gyvybės naikinimas, korektiškai prisidengiant įstatymu. Lietuvoje, valdžia pardavė viską ką galėjo, liko brangiausias mūsų šalies turtas, labai kokybiškas geriamas vanduo.

Apie grėsmę, normuojant gėlą vandenį, jo naudojimą, savo pranešimuose rašė didysis Lietuvos patriotas Pranciškus Šliužas, jau tuomet jis teigė, kad susidursime su tokiu valdžios sprendimu ir ganėtinai greitai. Apie tai, koks absurdas klęsti Lietuvoje, kalbam ir rašom visi, visi matom beprotystę, visi kylam ir norim išsivaduoti nuo iškrypėliškos Lietuvos administratorių klikos. Visi norim išsaugoti savo tėvynę Lietuvą, kviečiu visus patriotus, pavienius Lietuvos gelbėtojus, prie bendro stalo, bendram pokalbiui, bendram kovos keliui už Lietuvą.

Ne postais, pareigom ir ne kalbom turim ginti Lietuvą, metas realiam veiksmui. Lietuvos baudžiamąjame kodekse numatyta atsakomybė už šiai dienai , valdžia save tituluojnčių asmenų veiksmus , teisinis kelias sunkus ir sudėtingas , tačiau jis yra ir turime išnaudoti visas esamas galimybes.

Mūsų laukia pasipriešinimo žygis už gyvybės saugojimą, už teisę gyventi , už teisę gimdyti ir auginti vaikus saugioje aplinkoje.