Apie „teismą“ ir „Boeing“

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-18 01:59:00, skaitė 345, komentavo 3

Apie „teismą“ ir „Boeing“

Šiek tiek apie „teismą“ dėl numušto „Boeing“.

1. Šio „teismo“ išvados buvo akivaizdžios dar 2014 metais –net keista, kad jie taip ilgai jį vilkino. Buvo šiek tiek juokinga žiūrėti, kaip jie bandė ginčytis dėl to, vartydami kiaulės akis, apeliuodami į faktus ir logiką. Jei faktai prieštarauja įsitikinimui, kad Rusija numušė „Boeing“, tai tuo blogiau tiems faktams.

2. Rusija padarė klaidą, kai sekdama Vakarus perdavė įkalčius iš nusikaltimo vietos, kurie vėliau buvo panaudoti manipuliuojant Rusija kaltinant ją. Bet tai yra visiškai logiška klaida, susijusi su Minsko kursu ir bandymais derėtis su Vakarais, kai susitarti nebebuvo įmanoma. Maskvoje ši negalimybė buvo suvokta tik 2014 metų rudenį, kai klaida jau buvo padaryta.

3. Bet kokie rusų argumentai buvo iš anksto pažymėti kaip atmestini angažuoto „teismo“, kurį, be kita ko, tokiu pripažino Malaizijos ministras pirmininkas.

4. Bet kokios šio „teismo“ išvados jau seniai turėjo būti pripažintos sąmoningai niekinėmis ir negaliojančiomis. Šiuo atveju kalbama apie teismą, kuriame Rusijos Federacijos piliečius bando teisti prieš Rusiją kariaujančių ir Rusijos Federacijos teritorijoje teroristinius išpuolius vykdančių šalių atstovai. Su tokia pat sėkme galima pripažinti ISIS Vakarų Afrikos vilajato šariato teismo sprendimus, smerkiančius Rusijos kariuomenės veiksmus Malyje.

5. Strelkovas, Dubinskis, Pulatovas ir Charčenka, žinoma, neturi nieko bendra su Malaizijos „Boeing“ numušimu. Juos galima smerkti tik tuo atveju, jei Rusija pralaimėtų karą, Maskvoje į valdžią ateitų kolaborantai ir juos išduotų, kaip išdavė serbų vadus po Miloševičiaus nuvertimo.

6. Siekdami nuslėpti akivaizdžius Okrainos kovinių lėktuvų buvimo Boeing katastrofos zonoje faktus (priminsiu, kad Okrainos ginkluotosios pajėgos oficialiai paskelbė, kad ten nebuvo jokių kovinių lėktuvų), jie sukūrė versiją. kad „rusiškas Bukas šaudė į okrainiečių lėktuvą, bet per klaidą pataikė į Boeingą“. Okrainos atakos lėktuvo Su-25 pilotas, kuris „Boeing“ katastrofos dieną buvo tame rajone, kaip įprasta Okrainoje, nusižudė. Taigi bent vienas iš nusikaltėlių jau nubaustas.