Kalėdos - svajonių išsipildymo metas. Tinklaraštininkas Mykolas, kaimynės Supermamos ir Svajonių Pimpalas ant lango

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2015-12-29 13:38:43, skaitė 2466, komentavo 0

Kalėdos - svajonių išsipildymo metas. Tinklaraštininkas Mykolas, kaimynės Supermamos ir Svajonių Pimpalas ant lango

"Keičiu ilgą gulintį į trumpą stovintį. Su priemoka" ©

Švenčių metu buvau kiek atitrūkęs nuo gyvenimo socialiniuose tinkluose bei bruzdesio internetuose. Pagaliau ištrūkęs iš už vaišingo stalo, po greitąja permečiau akimis - kas gi įdomaus ar smagaus nutiko Lietuvoje, kol puotavau.

Labiausiai nustebino ir prajuokino kolegos tinklaraštininko Mykolo Klecko konflikto su kaimynystėje gyvenančiomis supermamomis istorija, aprašyta net internetų žurnale "Žmonės".

http://www.15min.lt/…/vyriska-lytini-organa-is-lempuciu-ant…

Kaimynėms labai nepatiko, kad besidalindamas svajonėmis su Kalėdų Seneliu tinklaraštininkas papuošė savo buto langus šviečiančiais vyriškų lytinių pimpalų atvaizdais. Todėl jos net iškvietė policiją, idant ši priverstų Mykolą tas girliandas nuo langų nulaupyti.

Bet Lietuva - laisva šalis, todėl policininkai joms paaiškino, kad kiekvienas pilietis turi teisę skelbti apie savo problemas ne tik asmeniškai gydytojui ar Kalėdų Seneliui į ausį, bet ir Urbi et Orbi.

Nudžiugintas to Pimpalų rodymo laisvės patvirtinimo iš valdžios institucijų pusės tinklaraštininkas savo FB sienoje pasidalino ir kitais vaizdais. Pasirodo, jis valgo pimpalo formos sausainius, turi ant rankos ištatuiruotą pimpalo atvaizdą, etc, etc.

Žr.: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208219790443136&set=a.3594457550777.2159163.1553600102&type=3&theater

Žinoma, tai jo asmeninė bėda, kuria žmogus nori pasidalinti su visu Vilniaus miestu bei aplinkiniais internetais.

Ne taip jau retai pasitaikanti situacija, aprašyta net mūsų tautosakoje:

"Kas rūpi, tas ant lūpų Žr. Kam kas skauda, tas tuo ir skundžiasi" © Lietuvių liaudies išmintis Nr.38554,http://patarles.dainutekstai.lt/z/9863653

"Jei kam sopa, tai ir dejuoja, o kas turi arklį - važiuoja --> Kam skauda, tas dejuoja" © Lietuvių liaudies išmintis Nr.14430,http://patarles.dainutekstai.lt/z/8407831

...ir pavaizduota šiuolaikinės populiariosios kultūros šedevruose:

"Peter draws penises on children's faces"
https://www.youtube.com/watch?v=cDzh0nbN3sM

Vienžo, nieko naujo po saule.

Pramušė tik tai, kad šią Kalėdinę istoriją apie šviečiantį languose Svajonių pimpalą ir supermamyčių sutramdymą Mykolo FB Sienoje palaikino 12 tūkstančių internautų.

Dvylika tūkstančių, Karlai!

Būtent tiek lietuviškai suprantančių žmonių pamanė, kad tai, ką padarė Mykolas - drūtas, barzdotas ir suaugęs vyras iš stuomens ir iš liemens - yra smagus ir mielas kalėdinis pokštas.

Dovanokite, mielieji, bet man tai - aiškus signalas, kad su humoro jausmu ir elementariu supratimu - kur kas dera, o kur - nedera, lietuviški internetai turi rimtų bėdų.

Vienas dalykas, kada šviečiančius pimpalus languose per Kalėdas kabinėja šešiolikinės proftechninės mokyklos bendrabučio gyventojos. Toks demonstratyvus pokštas visiškai atitinka mergužėlių intelektualinį išsivystymą, rodo joms įkandamo humoro lygį ir siunčia į aplinką žinutę apie jų slaptus troškimus ir svajones.

Taip pat nieko nenustebintų tokios kalėdinės dekoracijos gėjų klubo languose. Tskant, subkultūrinė specifika.

Bet suaugęs žmogus, šeimos galva ir mažo vaiko tėvas?

Pagalvokite patys - kaip jūs žiūrėtumėte į kaimyną, iš pažiūros rimtą žmogų, kuris savo languose kabina pimpalo atvaizdus, vaišina kaimynus pimpalo formos sausainiais, vasara giriasi pimpalo tatuiruotėmis ant kūno ir mano, kad visa tai yra velniškai smagu?

Nežinau, kaip jūs, bet aš savo vaikams liepčiau laikytis nuo tokio dėdės atokiau.

Nes niekada negali žinoti - kad jam užplauks koks "specifinio humoro jausmo" paūmėjimas ir prasidės nuosavo pimpalo demonstravimas praeiviams laiptinėje ar to organo didelės raiškos atvaizdo dėjimas į Instagramą ar siuntinėjimas elektroniniu paštu.

Vienžo - apsaugok Viešpatie nuo tokių pimpalais apsėstų humoristų kaimynystėje ar darbe. Tegul jie ir toliau veisiasi elito žurnale Žmonės. 

Ta proga sukūriau memų triptichą "Mykolas, Supermamos ir kalėdinis Svajonių Pimpalas":