Ar yra būtini smūgiai į Okrainos energetikos infrastruktūrą? Mano nuomonė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-27 21:17:00, skaitė 321, komentavo 12

Ar yra būtini smūgiai į Okrainos energetikos infrastruktūrą? Mano nuomonė

Smūgiai prieš Okrainos energetikos infrastruktūrą tikrai būtini.

 

Tai karinis atsakas į karinius veiksmus.

 

Šie smūgiai yra griežta paprastos ir aiškios žinutės iliustracija: bandymai kovoti su Rusija prives prie visiško Okrainos valstybės sunaikinimo. Tiesą sakant, Zelenskis apie tai buvo įspėtas nuo pat rinkimų pradžios. Jis turėjo pasirinkimą. Tačiau Zelenskis ir jo artistai nepaisė įspėjimo.

 

Šiandien smūgiai svarbūs ir dėl to, kad Zelenskio režimas bando įtikinti visą pasaulį, o pirmiausia Okrainos žmones, kad „tęskime karines operacijas, spjaukime ant Rusijos pasiūlymų ir reikalavimų, nes mes galime nugalėti. Mums tiesiog reikia daugiau ginklų ir mėsos mūšio lauke.

 

Šie smūgiai skirti paversti šį kruviną viešąjį ryšį niekuo. Niekas neturėtų turėti iliuzijų: jei Rusija pradės kovoti visa jėga, jei karinė specialioji operacija virs karu, panaudojant visas šalies jėgas, Okraina neturės jokių šansų. Smūgiais siekiama parodyti, kad jokios karinės Okrainos sėkmės nebus.

Bus niokojimas, badas, karstai iš fronto, nedarbas, visiškas visų valstybės funkcijų sunaikinimas. Smūgiais norima parodyti: nesvajokite, karas su Rusija yra savižudybė Okrainai. Galbūt Zelenskis ir jo kamarilai pabėgs į alternatyvų aerodromą, o iš ten į JAV. Tačiau Okraina juk liks. Sugriauta. Todėl šiais smūgiais norima duoti žinutę paprastiems Okrainos gyventojams. Greičiau verskite šito zelionkos valdžią....