Jėzus Kristus buvo transseksualas?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jezu... 2022-11-29 17:58:00, skaitė 314, komentavo 8

Jėzus Kristus buvo transseksualas?

Kembridže vienos iš Trejybės koledžo paskaitų lankytojai niekaip negali atsitokėti. Jaunesnysis mokslo bendradarbis Joshua Heathas, atlikęs tyrimus, nustatė, kad Jėzus Kristus buvo transseksualas.

Kaip argumentus savo teorijai pagrįsti jis pamokoje nurodė XIV a. prancūzų ir olandų tapytojo Jeano Maluelio paveikslą „Kristaus gedėjimas”, Henri Maccheroni kūrinį „Christos” ir XIV a. maldaknygę iš Liuksemburgo. Visuose trijuose Joshua ant Dievo sūnaus sugebėjo įžiūrėti moteriškus lytinius organus ir nurodė paraleles su nukryžiavimo žaizdomis.

Suglumę studentai kreipėsi į dekaną. Tačiau J. Banner palaikė savo kolegą, sakydamas, kad Kristus iš tiesų galėjo turėti transseksualų kūną ir kad reikėtų būti šiek tiek tolerantiškesniems.

Kad nekept įrašų ta pačia tema vieną po kito – antrame paveikslėlyje linksmas Kristus su moters krūtine, vienoje Islandijos sekmadieninės mokyklos knygelėje:

Jėzus Kristus buvo transseksualas?

Suprantama, visas šis progresas labiausiai orientuotas yra į vaikus ir jaunimą, pasirengusius priimti net beprotiškiausias šventųjų lytinės tapatybės versijas. Jie juk yra kaip tuščias indas, kurį galima užpildyt kokiu tik nori turiniu. Todėl…būkite budrūs, Lietuva tikrai netaps pirmąja Europos šalimi, bandanti apsaugoti vaikus nuo žalingos ideologijos brukimo..

Artūras Lesnikovas