Ir vis gi, kas sugriovė Okrainos energetikos sistemą? Patys okrainiečiai ir sugriovė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-01 21:20:00, skaitė 292, komentavo 2

Ir vis gi, kas sugriovė Okrainos energetikos sistemą? Patys okrainiečiai ir sugriovė

Draugai, ne Surovikinas ar rusų kariuomenė sunaikino jūsų elektros sistemą. Jūsų energetinę sistemą sunaikino jūsų abejingumas ir didžiulė neapykanta. Čia verta pastebėti, kad nors jūsų trobelė yra pakraštyje, jos maitinimas vis tiek yra centralizuotas (rašydamas „trobelė“, turiu omenyje, kad jums į viską nusispjauti)…

Jūsų energetikos sistemą sugriovė bevizis režimas į ES, „armija, kalba, vira“, ją sunaikino „Donbaso separų“ „vėliava“ ir konservai.

Ją sunaikino jūsų televizorių kalbančios galvos ir „viešosios nuomonės lyderiai“, su visais „žudyk maskolį“, „dambasą“, „lugandoną“, filtravimo stovyklos ir „kepti rusų kūdikiai“.

Ir jūsų elektros tinklas nėra sunaikintas DABAR.

Jis buvo sunaikintas prieš aštuonerius metus, tik tada to nepastebėjote, nes poveikis vėlavo. Galėjote jį išgelbėti, bet nieko nepadarėte. Visiškai nieko. Nebent balsavote už Zelenskį, kuris „žadėjo taiką“, bet pasirodė esąs dar vienas išgama ir žudikas.

Bet net ir tada galėjote ką nors padaryti. Tik nesakykite man apie represijas ir SBU. Bent jau galėjote pabandyti, ir tada daugelis iš jūsų dabar turėtų ramią sąžinę.

Bet atsitiko taip, kad ten, kur žmonės turi sąžinę, jums užaugo kažkas kita.

Na, gal bent dabar pabusite ir pabandysite nuversti tuos vampyrus iš Kijevo. Nors... aš labai abejoju.