Krikščioniškosios kultūros institutas: Laimėjome mūšį, bet ne karą!

Autorius: Alkas.lt Šaltinis: https://alkas.lt/2022/12/06/kr... 2022-12-06 17:22:00, skaitė 432, komentavo 4

Krikščioniškosios kultūros institutas: Laimėjome mūšį, bet ne karą!

Brangūs bendraminčiai,

Žiniasklaida skelbia, kad Seimo valdantieji atsisako planų jau šį rudenį Lietuvoje įteisinti vienalytes šeimas. Laisvės partijos inicijuotą vadinamąjį Civilinių sąjungų (iš tiesų, vienalyčių partnerysčių) įstatymo projektą buvo žadama priimti jau rugsėjį, tačiau galiausiai jis buvo atidėtas mažiausiai iki pavasario.

Patys valdantieji pripažįsta, kad jų gretose atsirado daugiau Seimo narių, abejojančių dėl šio balsavimo. Negalime būti tikri, kas lėmė šį pokytį. Mėgstama sakyti, kad tai tik artėjančių savivaldos rinkimų baimė. Tačiau Seimo nariai nėra kvaili, o savivaldos rinkimai nenukrito iš dangaus. Jie buvo arti ir rugsėjį, kai dar žadėta skubiai priimti šį projektą. Kažkas padėjo susiprasti, kad visuomenė neužsimerks, nepamirš ir netoleruos tokios vertybių išdavystės.

Esame tikri, kad prie to reikšmingai prisidėjo ir dvidešimt tūkstančių parašų perkopusi peticija, ir visiems Seimo nariams išsiųsta studija, dalykiškai paaiškinanti, kodėl nepriklausomai nuo religijos ir pažiūrų yra žalinga Lietuvoje įteisinti vienalytes šeimas.

Tikėtina, kad bent keli Seimo nariai, ypač tarp krikščioniškas pažiūras vis deklaruojančių konservatorių, jums padedant suabejojo dėl savo veiksmų pasekmių.

Tai mūsų visų bendras nuopelnas. Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie to, kad bent laikinai ši siaubinga iniciatyva būtų sustabdyta.

Tačiau neturėtume nuleisti rankų ar jaustis nugalėję. Ir kitų šalių patirtis, ir mūsų politikų pasisakymai aiškiai rodo, kad norintys perrašyti prigimtį ir perkurti šeimą niekur nesitrauks. Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas E. Gentvilas jau pasakė, kad norėtų grįžti prie šio klausimo, ir siūlys tai daryti pavasarį po rinkimų.

Matydami, kad pastangos duoda rezultatą, turime ir toliau priešintis šiai Laisvės partijos iniciatyvai. Turime pasiekti dar daugiau žmonių. Juk pagaliau vertingi ne tik parašai po peticija, bet ir pats faktas, kad kuo daugiau žmonių sužino apie šiuos žiniasklaidos neakcentuojamus politikų tikslus ir veiksmus. Daugybė žmonių Lietuvoje iki šiol nuoširdžiai tiki, kad „tai neįmanoma“ arba „jau tikrai už tai nebalsuos konservatoriai“.

Deja. Koalicijos partneriai teisingai sako, kad būtent nuo koalicijos lyderių – taigi, nuo konservatorių – valios priklausys šeimos samprata ir partnerysčių projekto likimas Lietuvoje. Kuo daugiau jų išduos savo dešimtmečiais deklaruotas pažiūras, tuo didesnė pralaimėjimo tikimybė. Tačiau kiekvienas sulaikyto nuo išdavystės politiko balsas gali būti lemtingas.

Todėl, rengdami būsimas akcijas ir skelbdami šią žinią visuomenei, vėl prašome jūsų paramos. Apie politikų balsavimus privalo sužinoti visa Lietuva. Už 10 eurų galime pasiekti nuo 30 iki 40 žmonių.

Ligšiolinė kova mums laimėjo laiko. Privalome jį išnaudoti. LGBT reikalavimus „stumiančios“ organizacijos tikrai nesėdės sudėję rankų. Jeigu kaunamės už teisingą tikslą, padarykime viską, ką galime.

Esame dėkingi už Jūsų palaikymą ir, artėjant svarbiausioms metų šventėms, norime pasiūlyti simbolinį atlygį. Paaukojusiems 25 eurų ar didesnę sumą atsiųsime tik šiemet lietuviškai išleistą JAV analitiko dr. Ryano Andersono knygą „Kai Haris tapo Sale“ apie translytiškumo reiškinį ir jo, ypač vaikams ir jaunimui, keliamas grėsmes. Šia knyga pirmąja dėl politinio korektiškumo uždrausta prekiauti didžiausioje pasaulyje internetinėje parduotuvėje „Amazon“. Manome, kad kiekvienas iš jūsų – prisidedančių prie šios kovos – esate verti sužinoti tiesą, kurią bandoma užgniaužti.

Auką pervesti galite į sąskaitą:

LT707300010154450053
Gavėjas: VšĮ Krikščioniškosios kultūros institutas
Gavėjo kodas: 126324423
Aukos paskirtis: Parama Šeimos peticijai