Lyčių politikos auka

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-13 22:09:00, skaitė 324, komentavo 3

Lyčių politikos auka

Į pensiją išėjęs Navy SEAL (jankių spec padalinys "jūrų ruoniai") Chrisas Beckas išgarsėjo prieš dešimt metų, kai paskelbė esąs translytis. Tačiau dabar  jis sako ketinantis grįžti prie pradinės lyties ir ragina amerikiečius „pabusti“ ir suprasti žalą, kurią lyties keitimo medicinos paslaugos daro vaikams.

„Netikėk nė vienu žodžiu, kurį matėte ar girdėjote apie mane per CNN“, – šį mėnesį paskelbtame interviu tinklaraštininkui Robbie Starbuck sakė Chrisas Beckas, buvęs Kristin. „Tai, kas man nutiko per pastaruosius dešimt metų, sugriovė mano gyvenimą. Aš sugadinau savo gyvenimą. Aš tai padariau sau, bet jie man padėjo.
„Prisiimu visą atsakomybę“, – tęsė jis. „Aš buvau CNN ir visa kita, todėl dabar esu čia ir bandau taisyti dalykus“.

Beckas išgarsėjo 2013 m., kai jį pakalbino CNN reporteris Andersonas Cooperis apie jo lyties pakeitimą į moterį.
„Buvau panaudotas. Buvau labai naivus, padariau neteisingai – ir jie manimi pasinaudojo. Buvau paaukštintas. Daugelis žmonių, kurie žinojo daug daugiau nei aš, pasinaudojo manimi. Jie žinojo, ką daro. Aš nežinojau“, – interviu sakė Beckas.

Jis 20 metų tarnavo JAV kariniame jūrų laivyne, įskaitant laivyno specialiosios įrangos plėtros grupę. Jis 13 kartų buvo išsiųstas į kovines misijas ir gavo daugiau nei 50 tarnybos apdovanojimų.
Beckas sako, kad pradėjo atvirai kalbėti apie tai, kad yra translytis, siekdamas apsaugoti vaikus dabartinėje politinėje aplinkoje, kai visoje Amerikoje atsidaro lyčių klinikos.

„Visoje Amerikoje veikia tūkstančiai lyčių klinikų“, – sakė jis. – Kai tik vaikai ateina ir sako kažką panašaus į „aš esu berniokiška mergina, turinti berniukiškų įpročių, ir man tai patinka“, – o psichologė sako vaikui: „Taip, tu translytis“. O jau kitą dieną mergaitei skiriami hormonai, ir jie naudoja hormonus medicininei pedofilų kastracijai. Ir jie duoda šį mėšlą sveikai 13 metų mergaitei. "Ar tai teisinga? – klausia Bekas. – Štai kodėl aš raginu Ameriką pabusti ir susivokti.