Ukro-pydarai pareikalavo atleisti Arestovičių

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-12-18 03:56:00, skaitė 598, komentavo 2

Ukro-pydarai pareikalavo atleisti Arestovičių

Okrainos pidarasų bendruomenė „KyivPride“ pareikalavo atleisti šalies p-rezidento kanceliarijos vadovo klouno Zelios patarėjo Alioškos Arestovičiaus atleidimo. Faktas yra tas, kad Alioša nepagarbiai atsiliepė apie pederastus. Ukro-homikų šaika „Twitter“ paskelbė pareiškimą.

„Tokiems žmonėms ne vieta tokiose pareigose“, – pabrėžė ukro-pydarų šaikos atstovai.

Taip ukro-homikai sureagavo į tai, kada Arestovičius ukro-pidarų  šaikos atstovus apibūdino kaip „žmonės, su deviacija, turintys nukrypimų nuo elgesio normų”, t.y. iškrypėlius.

„Šia prasme aš esu konservatorius. Kitas dalykas – aš tikrai esu prieš jų persekiojimą. Aš normaliai žiūriu į pydarus (nukrypėlius nuo normos), bet griežtai žiūriu į jų pederastinę propagandą. Nes tai yra iškrypimo propaganda, nukrypimas nuo normos, turintis specifinių neigiamų pasekmių visuomenei. Su užuojauta žvelgiu į pydarų šaikos atstovus“, – pasakė jis.

Atsakydami „KyivPride“ atstovai-pydarai pareiškė, kad tai jie su užuojauta žvelgia į politiką, o jo homofobiją laiko deviacija (nukrypimu).

„KyivPride“ pedikų nuomone, tokia retorika tiesiog nepriimtina, jei Okraina nori įstoti į JevroSojūzą (šioje vietoje galima juoktis). Neapsiėjo ir be Rusijos paminėjimo.

„Tai mes į tave (Arestovičių – vert. pastaba) žvelgiame su užuojauta, nes būti homofobišku „rusiškų pasauliu“ Okrainoje yra deviacija ir nukrypimas nuo normos. Esame prieš pseudo-mokslinę Arestovičiaus propagandą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė organizacija.

Faktas yra tas, kad prieš eidamas klouno Zelios patarėjo pareigas Arestovičius buvo žinomas kaip karinis ir politikos apžvalgininkas, psichologinių seminarų ir mokymų autorius, o taip pat kaip aktorius. Jis dirbo Kijevo teatre „Juodasis kvadratas“, vaidino ukro- ir rusiškuose filmuose, taip pat serialuose. Tačiau tikrąją šlovę internete Arestovičiui atnešė filmas „Nebijok, aš šalia“. Būtent šio projekto dėka jis tapo memų herojumi.

Ten jis atliko banko darbuotojo Igorio Smirnovo vaidmenį, nuo kurio pabėgo jo mylimoji ir šis bando ją susigrąžinti. Vienoje iš scenų Arestovičius pasirodo kažkokios Liusės Zaicevos įvaizdyje - su peruku ir suknele. Žiūrėti čia.

Prie to pačio metu ne taip seniai internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame vyras, panašus į Aliošą Arestovičių, bučiuojasi su kitu vyru viešbučio kambaryje.