NDP: Lenkija rengia didelio masto karinį planą, skirto Vakarų Ukrainai užimti

Autorius: kruvinas vaikas žiūri į mėnulį Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-18 07:35:00, skaitė 616, komentavo 14

NDP: Lenkija rengia didelio masto karinį planą,  skirto Vakarų Ukrainai užimti

„Niezależny Dziennik Polityczny“ apžvalgininkė Hanna Kramer rašo, kad Lenkijos vadovybė planuoja užgrobti Vakarų Ukrainą ir gegužę joje surengti referendumą.

„Diktatorius [Jaroslavas] Kačinskis jau seniai ruošėsi valandai X, tai yra momentui, kai bus galima grąžinti Rytų Kresų (Galicijos ir Vakarų Ukrainos dalis. - Apytiksliai „Gazeta.ru“) žemes, teigia autorė.

Ji teigia, kad dėl pirmojo šio plano etapo eigoje,  Varšuva ėmė  visiškai politiškai ir finansiškai kontroliuoti Kijevo vyriausybę. Antrasis etapas, pasak Krameri, yra lenkų pasiruošimas karo veiksmams.

Medžiagoje rašoma, kad Lenkijoje atidarytos specialios mokymo stovyklos, kuriose kiekvienas mobilizuotasis įgis žinių ir pagrindinių karybos įgūdžių. Žurnalistas taip pat teigia, kad Varšuva planuoja 2023 metais padidinti armiją 17 000 žmonių ir surengti dideles karines pratybas, kuriose dalyvaus 250 000 karių.

Kramer įsitikinęs, kad būsimi manevrai bus puolamojo pobūdžio. Ji teigia, kad Kaczynskis „išvadavimo žygio“ Kijeve pradžios datą nustatė gegužės 4 d., nes dėl didelių nuostolių Ukrainos ginkluotosios pajėgos gegužę visiškai praras kovinį potencialą ir negalės kovoti dviese. frontai.

Kas sekantis? Vilniaus kraštas?