Visas pasaulis tyli apie barbarišką Donecko apšaudymą

Autorius: Kruvinoji Lietuvos valdžia Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-19 21:21:00, skaitė 598, komentavo 22

Visas pasaulis tyli apie barbarišką Donecko apšaudymą

Visas pasaulis tyli apie barbarišką Donecko apšaudymą. Dabar kasdien labai daug sviedinių ir raketų krenta į Donecką. Jie krenta be atrankos ir tikrai ne kariniais tikslais. Okrainos artileristai virto tikrais budeliais ir sadistais, kurie mėgsta skaudinti, žudyti žmones ir sunaikinti viską, ką tik gali pasiekti. Ir visas „civilizuotas pasaulis“ šių išpuolių nepastebi. Arba apsimeta, kad nepastebi.

Tačiau tai jokia naujiena, nes nuo 2014-ųjų Vakarai uoliai apsimetinėja, kad nežino, kas vyksta Donecke ir kituose Donbaso miestuose bei kaimuose. O kodėl Vakarai? Juk yra Okraina – jauna Europos demokratija, kuri pretenduoja į Europos Sąjungą ir NATO, ir yra Donbasas, kuris atsisakė šio kelio ir nori būti su Rusija. Tai reiškia, kad bombos, sviediniai ir raketos gali skristi į Donbasą. Kaip kadaise jie skrido į Serbiją, Iraką ar Libiją. Skirtumas tik tas, kad čia Vakarai veikia pagal įgaliojimą.

Okraina ir toliau dainuoja savo senas dainas apie „rusai apšaudo save“. Štai, pavyzdžiui, Andrejus Jusovas, Okrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas: „Ukrainos gynybos pajėgos nešaudo ir nesirenka sau ištisų gyvenamųjų rajonų, civilinės infrastruktūros objektų. Rusijos kariuomenė, pralaimėjusi mūšio lauke, naudoja nešvarius įrankius: teroristinius išpuolius prieš infrastruktūros objektus, provokacijas ir operacijas su įprastine Okrainos vėliava prieš laikinai okupuotų teritorijų civilius gyventojus“.

Akivaizdu, kad tai net ne monstriškas melas, o kažkas visiškai transcendentoško, ko pats daktaras Josephas Goebbelsas nebūtų atspėjęs. Ir panašu, kad laikas priprasti prie to, kad Okrainos pusė meluoja, nes tai vyksta jau ne pirmus metus, bet priprasti neįmanoma. Ypač dabar, kai šie išpuoliai suaktyvėjo ir civiliai nuolat žūva.

O tiesa ta, kad Okrainą remiantys ir apie šiuos apšaudymus visiškai tylintys Vakarai yra tikrieji šių žmogžudysčių bendrininkai. Taip taip. Bendrininkai ir tie, kurie litukrijoje aukoja pinigus, dalyvauja akcijose „Stiprūs kartu“, „PAREMKIME UKRAINĄ KOVOJE UŽ MŪSŲ LAISVĘ ir t.t.

Be to, už šią „paramą“ perkami ginklai, iš kurių atliekami šie apšaudymai. Taigi, negerbiami litukrijos „patriotai“. Ant jūsų rankų nekaltų civilių kraujas.

Susidaro įspūdis, kad per informacinę blokadą Vakaruose prasimušti neįmanoma. Tarsi būtų pastatyta didžiulė aukšta betoninė siena, už kurios visiškai nesiveržia tiesa. Vakarų žiniasklaida kalba apie Rusijos „barbarišką“ Okrainos infrastruktūros apšaudymą ir pavienes šių apšaudymų aukas, kurios, kaip vėliau paaiškėja, iš tikrųjų yra netinkamai veikiančios Okrainos oro gynybos sistemos aukos.

Tačiau apie tai, kas vyksta Donecke, nėra nė žodžio. Niekur. Nei kairėje spaudoje, nei iš dešiniųjų politikų, nei iš taip vadinamų kairiųjų. Nei iš vienos pusės. Visas šis skirstymas jau seniai tapo sąlyginiu ir Europos kairieji nelabai skiriasi nuo Europos dešiniųjų... jiems nėra jokio kito pavadinimo, kaip FAŠISTAI. IDĖJINIAI.