Bilotaitės klausiama apie grėsmes, kurias pavyko pašalinti, o kurių dar ne

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/bilotaite... 2023-01-05 20:49:00, skaitė 344, komentavo 4

Bilotaitės klausiama apie grėsmes, kurias pavyko pašalinti, o kurių dar ne

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė (dešinėje).

Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centro (LGPOC) vadas Eduardas Vaitkus sausio 5 d. kreipėsi į Vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę.

„Seimo narys, buvęs Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis, šių metų pradžioje kalbėdamas internetinėje televizijoje „OpTV“, papasakojo keletą detalių, apie vis dar nepasibaigusią pedofilijos ir žudymų istoriją.

Politikas informavo, kad vykstant tokioms tragiškoms istorijoms nebūna, kad kažkam nebūtų sulaužyti likimai.

„Tame tarpe ir ta mergaitė, kuri jau dabar yra beveik mergina (Deimantė Kedytė – ekspertai.eu past.) ir mama jos (Laimutė Stankūnaitė – ekspertai.eu past.) kuri šiandien gyvena irgi ne Lietuvoje – jūs galvojat kad tas gyvenimas saugomo asmens yra saldus? Saugomo liudytojo? Tai nėra saldus gyvenimas ir nelabai daug kuo skiriasi nuo tų asmenų, kurių asmenų laisvė būna suvaržyta“, - atskleidė S. Skvernelis.

1 KLAUSIMAS. Prašome pateikti informaciją, kiek iš viso Lietuvos mokesdčių mokėtojų pinigų per daugiau negu dešimt metų yra išeikvota dviejų asmenų – D. Kedytės ir L. Stankūnaitės – apsaugai?

2 KLAUSIMAS. Įvardinkite, kas iki šiol gresia saugomoms liudytojoms D. Kedytei ir L. Stankūnaitei? Informuokite, kokias grėsmes jau pavyko pašalinti, kokios grėsmės dar išliko?“, - rašoma E. Vaitkaus rašte A. Bilotaitei.

Susiję:

Kas per grėsmės iki šiol gyvuoja perdofilijos ir žudymų istorijoje?

skvernelis.jpg