Gėjai ir Kalėdinės giemės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-05 21:05:00, skaitė 413, komentavo 11

Gėjai ir Kalėdinės giemės

Pažiūrėkite, kaip įdomu. Oficiali Didžiosios Britanijos anglikonų bažnyčia perrašo savo kalėdines giesmes, kad jos patiktų gėjams.

Anglikonų Visų Šventųjų ir Šventosios Trejybės parapija Loughborough mieste, Lesteršyre, perdarė seną XVII amžiaus Kalėdų giesmę „God Rest Ye Merry, Gentlemen“ pagal šio laiko dvasią. Tekste pasirodė žodžiai, kad Viešpats paguos homoseksualus ir tuos, kurie nėra apsisprendę dėl savo lytinės orientacijos.

Anglijos bažnyčios Generalinio sinodo narys Samas Margrave'as, komentuodamas pasikeitusius dainų tekstus, pareiškė, kad „visiškai šlykštu naudoti mūsų Viešpaties ir Gelbėtojo garbinimo aktą, siekiant propaguoti politinę ideologiją, prieštaraujančią Dievo mokymui ir Anglijos bažnyčiai“.

Savo ruožtu anglikonų kunigas Matthew Firthas sakė, kad naujuose tekstuose „ištrintos visos idėjos apie Kristų kaip Gelbėtoją. Triumfas prieš Šėtono valdžią buvo ištrintas. Ir visa Kristaus gimimo istorija buvo ištrinta“.

Kalėdų giesmė „God Rest Ye Merry, Gentlemen“ yra labai paplitusi krikščioniškame pasaulyje. Pavyzdžiui, jos pasirodymas „Pentatonix“ grupėje „YouTube“ sulaukė daugiau nei 70 mln. peržiūrų.

Anksčiau britaškės žiniasklaida skelbė, kad anglikonų bažnyčia sparčiai praranda parapijiečius.

Leiskite jums priminti, kad iš tikrųjų vadinamoji „Anglijos bažnyčia“ yra protestantų erezija, kuri XVI amžiuje atsiskyrė nuo Romos katalikų valdant karaliui Henrikui VIII. Po 1054 m. schizmos, kai Romos katalikai, siekdami žemiškosios valdžios ir turtų, atsiskyrė nuo vienos ekumeninės, katalikų ir apaštalų bažnyčios (katalikų, stačiatikių), praėjo beveik 500 metų ir tai įvyko pagal Jėzaus Kristaus žodžius. (Mt 12, 25): „Kiekviena karalystė, susiskaldžiusi pati, bus dykyne, ir kiekvienas miestas ar namas, susiskaldęs prieš save, neišsilaikys“.

Europa subyrėjo kaip kortų namelis – tęsiantis kovai dėl valdžios šimtai ir šimtai protestantiškų erezijų atitrūko nuo Romos katalikų. Šiandien protestantų sektų skaičius pasaulyje viršija 30 000.

Prie ko tai privedė Vakarų pasaulį – galime aiškiai matyti. Prisidengiant krikščionybe, Vakaruose karaliauja tikras satanizmas.

Anglikonų „bažnyčia“ yra daugiasluoksnis pyragas, kuriame yra šimtai skirtingų sektų ir kažkokia oficiali bažnyčia. Taip, beje, pagal Anglijos įstatymus karaliumi gali tapti tik anglikonas. Neatsitiktinai Anglijos karalius yra Anglikonų bažnyčios galva. Tiesiog tuometis popiežius nepadovanojo karaliui Henrikui VII skyrybų su Kotryna Aragoniete. Anglijos karalius ketino palikti savo žmoną ir vesti jos tarnaitę Anne Boleyn. Remdamasis savo geidulingomis mintimis, Anglijos karalius nusprendė, kaip tada buvo madinga, atsiskirti nuo Romos katalikų bažnyčios ir susirado savąją. Tuo pačiu metu jis tapo jos vadovu.

Prie ko tai privedė dabar – matome savo akimis.