Rusija atskleidė naują ekonominį ginklą, kurio pagalba jau nuo sausio uždirba milijardus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rusi... 2023-01-11 17:16:00, skaitė 341, komentavo 6

Rusija atskleidė naują ekonominį ginklą, kurio pagalba jau nuo sausio uždirba milijardus

Rusija nepasiduoda. Supratusi, kad nafta ir kiti gamtos ištekliai jau netolima praeitis, sukūrė naują būdą pasipelnyti. Jie sukūrė filmą su daugeliui gerai žinomu personažu „Kūlverstuku”, kai kurių vadinamą tiesiog „Čeburaška”.

Dmitrijaus Djačenkos režisuota šeimyninė komedija „Čeburaška“ tapo daugiausiai uždirbusiu Rusijos filmu per šalies platinimo istoriją. Tai antradienį liudija Kino fondo valdomos Vieningos federalinės informacijos apie filmų peržiūras automatizuotos informacinės sistemos (UAIS) duomenys.

UAIS duomenimis, „Čeburaška“ nuo platinimo Rusijoje pradžios, prasidėjusio 2023 metų sausio 1 dieną, uždirbo 3 082 245 827 rublius ir tapo daugiausiai uždirbusiu rusišku filmu per visą platinimo šalyje istoriją. 

„Labai džiaugiamės, kad „Čeburaška“ ir visi naujametinio pasirodymo filmai leido kino teatrams užsidirbti, o žiūrovui patikėti repertuaru ir mėgautis vaikščiojimu į kino sales. Apie [kino nuomos] atstatymą dar anksti kalbėti, tačiau pramonė, remiama valstybės, deda visas pastangas, kad tai padarytų“, – žiniasklaidai sakė generalinis filmų „Geltona, juoda ir balta“ ir filmo prodiuseris Eduardas Iloyanas.

Atsakydamas į  korespondento klausimą, ar tikimasi, kad Čeburaška tęsis, Ilojanas sakė, kad kol kas reikia palaukti filmo pasirodymo pabaigos, „kad būtų galima aptarti šią galimybę su partneriais“.

SN.