Pasirodo, Linas Jurgutis jau spėjo pasipelnyti ir iš savo žiūrovų

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pasi... 2023-01-11 17:05:00, skaitė 492, komentavo 41

Pasirodo, Linas Jurgutis jau spėjo pasipelnyti ir iš savo žiūrovų

Linas Jurgutis, save pristatydamas kaip kandidatą į prezidentus ir nuslėpdamas nuo visuomenės savo sukčiavimus bei pinigų išviliojimus apgaulės būdu, jau sugebėjo pasipelnyti ir iš savo žiūrovų.

Linas Jurgutis galimai yra neblogai išmanantis žmonių psichologiją. Man paskambinęs, jis dievagojosi, kad visi jo žiūrovai yra tiesiog avinai ir neatsiranda nei vieno, kuris jam galėtų nupirkti išankstinio mokėjimo kortelę su lietuvišku numeriu, ją suaktyvinti ir atsiųsti į Švediją. Patikėjau Linu, kad žmonės yra abejingi ir jam nepadeda. Tuomet nupirkau „Ežio” kortelę, ją aktyvavau, papildžiau ir registruotu laišku išsiunčiau Linui. Po kurio laiko Linas patvirtino, kad gavo. Atrodytų, viskas gerai, nieko čia keisto.

Bet, pasirodo, kad Linas jau yra išviliojęs nemenką sumą iš savo žiūrovų, kuriuos jis vadina avinais. Panašu, kad Linui jo „avinai” jau surinko 1000 eurų ir išsiuntė jam į Švediją. Pinigai buvo renkami naujam kompiuteriui. Kažin, ar Linas iš tikrųjų nusipirko naują kompiuterį? Pagal jo daromus naujuosius vaizdo įrašus, matome, kad vaizdo kokybė tikrai nepagerėjo. Už 1000 eurų tikrai buvo galima nupirkti neblogą daiktą su geresne kamera nei Linas filmavo iki šiol.

Plaukiant į Švediją pas Liną, kelte prie manęs priėjo žmogus (Švedijos lietuvis), kuris man anuomet sakė, kad Linas yra sukčius ir patarė su juo nesusidėti. Pagalvojau, kad žmogus taip kalba iš pavydo. Jis teigė, kad ne kartą buvo pas Jurgutį namie ir, Linui prasitarus, kad jo dukros nori mokytis groti pianinu, šis tiesiog Linui davė pinigų, kad jis savo dukroms nupirktų elektrinį sintezatorių. Po kurio laiko, jam vėl atvykus pas Liną, jis suprato, kad Linas pinigus tiesiog išleido, o sintezatoriaus (elektrinio pianino) vaikams taip ir nenupirko.

Kiek jums dar reikės pateikti pavyzdžių, kad šis žmogus tiesiog rimtai visus laiko avinais? Jis laikė avinu ir mane, bet šį kartą bus tinkamai pramokytas.

Naujausiomis žiniomis, apgauti žmonės vakar susiskambino ir vienijasi prieš Liną, kad šis būtų patupdytas už grotų.

Vaidas Žemaitis Lekstutis